Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Wii Het Niet Doet?

Wat moet je doen als je Wii het niet doet?

Verwijder het batterijklepje op de Wii-afstandsbediening en synchroniseer deze opnieuw met het Wii-systeem, door op de rode SYNC-knop te drukken. Druk daarna op de rode SYNC-knop op het Wii-systeem.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat kost een Wii controller?

Nintendo Wii Controllers kopen vanaf €9,- Trouwens, hoe reset je een wii controller? Druk kort op de SYNC-knop achter het batterijklepje van de Wii-afstandsbediening en laat de knop weer los. Druk vervolgens kort op de SYNC-knop achter het SD-kaartklepje en laat de knop weer los. Als de spelerslampjes stoppen met knipperen, is de synchronisatie voltooid.

Hoe werkt de Wii?

De Wii is een spelcomputer voor thuisgebruik die in 2006 werd uitgebracht door Nintendo. Het is een console van de zevende generatie en concurreert met de Xbox 360 van Microsoft en de PlayStation 3 van Sony.
Het belangrijkste verkoopargument van de Wii is de innovatieve controller, die kan worden gebruikt als een traditionele gamepad of als een bewegingsgevoelige stok. De Wii is ook het eerste systeem dat online spelen mogelijk maakt via de Nintendo Wi-Fi Connection service.
Hoe werkt de Wii? De console zelf is gebaseerd op IBM's Broadway processor en ATI's Hollywood grafische chip. Het heeft 64MB intern geheugen, en kan worden uitgebreid met maximaal 2GB extern geheugen via een SD-kaartslot.
De belangrijkste controller van de Wii is de Wii-afstandsbediening, die bewegingsgevoelige technologie bevat. De afstandsbediening kan worden gebruikt als een traditionele gamepad, of rechtop worden gehouden zoals een tv-afstandsbediening en worden gebruikt om te gebaren in spellen. De afstandsbediening heeft ook een ingebouwde luidspreker en rumble pack, en kan worden gebruikt in combinatie met de Nunchuk bijlage, die beschikt over een analoge stick en versnellingsmeter.
De Wii kan 1080p videobeelden weergeven en kan via HDMI- of componentkabels op een tv worden aangesloten. Het heeft ook vier USB 2.0 havens, en een groef voor de Wii LAN Adapter.
De interface van het Wii-menu is gebaseerd op het 'Wii-kanaal'-concept en omvat 12 kanalen: het schijfkanaal, het Mii-personagekanaal, het fotokanaal, het Wii-winkelkanaal, het nieuwskanaal, het voorspellingskanaal, het iedereen-stemt-kanaal, het Mii-uit-kanaal, het Nintendo-kanaal, het internetkanaal, het gegevensbeheerkanaal en het prikbord.
Via het Wii-winkelkanaal kunnen gebruikers spellen en andere software kopen en downloaden, zoals klassieke Nintendo-titels, WiiWare-spellen en demo's. De WiiWare-dienst biedt originele, kleinere spellen die speciaal voor de Wii zijn ontworpen.
Het online spelen van de Wii is gebaseerd op de Nintendo Wi- Hoe moet je een Wii opstarten? Er zijn twee manieren om een Wii op te starten. De eerste is om een Wii-spelschijf in de schijfsleuf te steken en op de aan/uit-knop te drukken. De tweede is om een Wii-afstandsbediening in de Wii-afstandssleuf aan de voorkant van het systeem te steken en op de aan/uit-knop te drukken.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dienovereenkomstig, hoe moet je de wii aansluiten?

Bevestig de grijze kabel in de achterkant van de Nintendo Wii (naast de ingang van de sensorbalk). De gekleurde tulpstekkers hebben ieder een eigen functie en moeten in de televisie geplaatst worden. De gele stekker zorgt ervoor dat het beeld afgespeeld wordt, terwijl de witte en rode stekkers voor het geluid zorgen. Dienovereenkomstig, wat voor batterijen in een wii controller? Verwijder het batterijklepje achter op de Wii-afstandsbediening en plaats twee AA-batterijen.

Daarvan, wat kost een nintendo wii?

WiiWiiWiiWii

1Wii AV Kabel
5Nerf N-Strike
6F1 2009 Racing Wheel
7Wheelspin
8Mario & Sonic op de Olympische Spelen
Hoe kun je zien dat een Wii controller is opgeladen? Wanneer een Wii-controller volledig is opgeladen, stoppen de vier spelers-LED's met knipperen en blijven ze branden.

En nog een vraag, hoe wii balance board synchroniseren?

Om het Wii Balance Board met het Wii-systeem te synchroniseren, moeten spelers er eerst voor zorgen dat de batterijen goed in het Balance Board zitten. Daarna, moeten de spelers de machtsknoop op de Wii-console drukken om het aan te zetten, en dan de synchronisatieknoop drukken die zich onder de batterijdekking op de rug van de console bevindt. De speler moet dan op het midden van het Balance Board stappen en wachten tot de console de synchronisatie registreert.

Door Dorcus Bivings

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je een Wii aansluiten op een Smart TV? :: Hoe Wii Balance Board synchroniseren?
Handige links