Huis > W > Wat Betekent Het Rode Puntje Op De Apple Watch?

Wat betekent het rode puntje op de Apple Watch?

Meldingen bekijken waarop je nog niet hebt gereageerd

Boven in de wijzerplaat verschijnt in het midden een rode stip als je een ongelezen melding hebt. Om de melding te bekijken, voer je de volgende stappen uit: Veeg op de wijzerplaat omlaag om het berichtencentrum te openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dienovereenkomstig, hoe ontkoppel je een apple watch?

Uw Apple Watch loskoppelen en wissen

  1. Houd de Apple Watch en iPhone dicht bij elkaar wanneer u de koppeling verbreekt.
  2. Open de Watch-app op de iPhone.
  3. Ga naar het tabblad 'Mijn Watch' en tik op 'Alle Apple Watches'.
  4. Tik op de infoknop naast de Watch die u wilt loskoppelen.
  5. Tik op 'Koppel Apple Watch los'.
En nog een vraag, hoe lang gaat apple watch 3 mee? Ons doel is een batterijduur van 18 uur na een nacht opladen, waarbij we er rekening mee houden dat je regelmatig wilt zien hoe laat het is, meldingen wilt ontvangen, apps wilt gebruiken en 60 minuten wilt trainen.

Welke Apple Watch past het beste bij mij?

De beste Apple Watch voor jou hangt af van een paar factoren. Als je waarde hecht aan prestaties, is de Apple Watch Series 4 de beste optie. Het heeft een snellere processor en een nieuw display dat doorloopt tot aan de randen van het horloge. Als je op zoek bent naar een meer betaalbare optie, is de Apple Watch Series 3 een goede keuze. Deze heeft grotendeels dezelfde functies als de Series 4, maar is iets langzamer en heeft geen edge-to-edge display. Als je op zoek bent naar de meeste functies, is de Apple Watch Series 5 de beste optie. Hij heeft een permanent display, een ingebouwd kompas en nieuwe titanium en keramische kastopties. Trouwens, welke apple product is het meest verkocht? De iPhone is het best verkochte product van Apple, met een verkoop van meer dan 1,4 miljard stuks wereldwijd in december 2018. De iPad is een goede tweede, met een verkoop van ongeveer 225 miljoen stuks.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Daarvan, hoe zwemmen met apple watch?

Gebruik 'Zwembad' voor baantjes in een zwembad en 'Open water' voor als u zwemt in een meer of de zee. om een doel voor calorieƫn, afstand of tijd in te stellen. Voor 'Zwembad' draait u aan de Digital Crown om de zwembadlengte in te stellen. Zo kan de Apple Watch het aantal banen en de afstand meten. Wat kun je allemaal doen met een Apple Watch? Je kunt je Apple Watch als afstandsbediening gebruiken, bijvoorbeeld om muziek af te spelen op je telefoon, om je Apple TV te bedienen of om een foto te maken met de camera van je iPhone.

Dit in overweging nemend, wat is het verschil tussen de apple watches?

De verschillen tussen de Apple Watch Series 6 en Apple Watch Series 5 zijn klein. Het voornaamste verschil is de saturatiemeter, waarmee je het zuurstofgehalte in je bloed kan meten. Ook is het always-on scherm van de Series 6 zo'n 2,5x helderder en is de chip 20% sneller. Wat dit betreft, kan je apple watch met samsung verbinden? Er zijn verschillende manieren waarop je je Apple Watch met een Samsung-apparaat kunt verbinden. Als je een Samsung Galaxy-smartphone hebt, kun je de Galaxy Watch app gebruiken om je horloge te verbinden. Je kunt ook de Wear OS by Google-app gebruiken als je een Android-apparaat hebt.

Kan je een Apple Watch gebruiken als je geen iPhone hebt?

Nee, je kunt geen Apple Watch gebruiken als je geen iPhone hebt.

Door Robinia Martinolli

Vergelijkbare artikelen

Kan Apple Watch se onder water? :: Wat is het groene lampje op mijn Apple Watch?
Handige links