Huis > K > Kan Ik Bellen Met Apple Watch Zonder Iphone?

Kan ik bellen met Apple Watch zonder iPhone?

Na activatie van je digitale simkaart heb je altijd internet op je Apple Watch, ook als jij je iPhone niet bij je hebt. Je kunt dan ook bellen en gebeld worden zonder iPhone in de buurt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Men kan zich ook afvragen: heb je een abonnement nodig voor een apple watch?

Om mobiele data op de Apple Watch te kunnen gebruiken in Nederland, heb je het volgende nodig: Apple Watch GPS + Cellular-model (vanaf Apple Watch Series 3) iPhone 6s of nieuwer. Geschikt abonnement bij een deelnemende provider. Wat dit betreft, kan je een apple watch gebruiken met samsung? Je kunt een Apple Watch (gelimiteerd) gebruiken met Android. Andere smartwatches zoals de Galaxy Watch, Samsung Gear, Fitbit, Garmin, Xiaomi, Polar en Honor zijn compatible met Android toestellen.

Hoe betaal je via je Apple Watch?

Om met je Apple Watch te betalen, moet je Apple Pay instellen. Open hiervoor de Apple Watch-app op je iPhone en tik op Wallet & Apple Pay. Volg de instructies op het scherm om een creditcard of betaalkaart toe te voegen.
Zodra je Apple Pay hebt ingesteld, kun je betalen door tweemaal op de zijknop van je Apple Watch te tikken en deze tegen de contactloze lezer aan te houden. Dienovereenkomstig, kan je hardlopen met apple watch zonder iphone? Ja, de Apple Watch kan zonder iPhone worden gebruikt, maar er zijn beperkingen aan wat het kan doen. Het kan fitnessgegevens bijhouden, muziek afspelen en berichten en telefoongesprekken verzenden/ontvangen wanneer het verbonden is met een mobiel netwerk. Hij heeft echter geen toegang tot alle apps die op de iPhone beschikbaar zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Kun je bellen met de Apple Watch?

Iemand bellen

Open de Telefoon-app op je Apple Watch. Tik op 'Contacten' en draai de Digital Crown om te scrollen. Tik op de contactpersoon die je wilt bellen en tik vervolgens op de telefoonknop. Tik op 'FaceTime-audio' om een FaceTime-audiogesprek te starten of tik op een telefoonnummer.
Mensen vragen ook: wat is het bereik van een apple watch? Je kunt de iPhone waar dan ook in huis laten liggen terwijl je de Apple Watch gebruikt. Een Bluetooth-verbinding vereist meestal dat je iPhone maximaal 30 meter is verwijderd is van de Apple Watch. Een theoretische maximumafstand waarbij muren ook voor problemen kunnen zorgen.

Trouwens, kun je bellen met een smartwatch?

De Samsung Galaxy Watch4 Classic is de beste smartwatch waarmee je kunt bellen als je een Android smartphone hebt. Ook deze smartwatch is voorzien van geavanceerde belfuncties. Je kunt ook vragen wat heb je nodig voor een apple watch? Als je een Apple Watch wilt kopen, heb je een iPhone nodig die minimaal iOS 11.2 heeft. De Apple Watch Series 3 en later werken ook met een iPad Pro (11-inch) of iPad Pro (12,9-inch) (3e generatie) met iPadOS. Als je een Apple Watch wilt gebruiken om te bellen of te sms'en, heb je ook een abonnement op een mobiele telefoon met de opvolgende eigenschappen:
- LTE of 3G
- Het nummer moet hetzelfde zijn als je iPhone
- De SIM-kaart in je telefoon moet unlocked zijn, zodat je deze in je Apple Watch kunt gebruiken.

Welke providers ondersteunen Apple Watch?

De Apple Watch wordt ondersteund door de volgende providers:
-KPN
-T-Mobile
-Tele2
-Vodafone
-Ziggo

Door Ramin Cappo

Vergelijkbare artikelen

Kun je met een Apple Watch 6 zwemmen? :: Kan Apple Watch se onder water?
Handige links