Huis > K > Kan Niet Downloaden Uit De Microsoft Store?

Kan niet downloaden uit de Microsoft Store?

Microsoft Store: de probleemoplosser

Ga daarvoor naar Instellingen / Bijwerken en beveiliging / Problemen oplossen. Onder het kopje Andere problemen detecteren en oplossen staat onderaan Windows Store-apps. Druk daarop en druk op de knop Probleemoplosser uitvoeren. Volg wederom de stappen op het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Kan geen apps openen in Windows 10?

De probleemoplosser uitvoeren: Selecteer de knop Start en selecteer vervolgens Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Problemen oplossen. Selecteer in de lijst Windows Store-apps > Probleemoplosser uitvoeren. Hoe heet de app store van Windows? De Microsoft Store vind je op elk apparaat: je kunt zoeken naar gratis en betaalde apps zoals Adobe Reader, populariteit en beoordelingen weergeven en de apps downloaden naar je apparaat. Wanneer je een app vanuit de Microsoft Store installeert, volgt deze je naar elk willekeurig apparaat.

Hoe reset je Microsoft Store?

Volg deze stappen om de Microsoft Store opnieuw in te stellen:
1. Sluit de Microsoft Store-app.
2. Druk op de Windows-logo-toets + R op uw toetsenbord om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.
3. Typ wsreset.exe en druk op Enter.
4. De Microsoft Store wordt nu geopend naar de startpagina. Bovendien, kan niet meer downloaden windows 10? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden zonder meer informatie. Het is mogelijk dat uw computer niet compatibel is met Windows 10, of dat er een ander probleem is waardoor u het niet kunt downloaden. U kunt proberen contact op te nemen met Microsoft-ondersteuning voor hulp bij dit probleem.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Daarvan, waarom kan ik geen apps downloaden?

Downloads en installaties van apps kunnen worden onderbroken als er te weinig opslagruimte op je apparaat beschikbaar is. En nog een vraag, waarom kan ik een app niet openen? Je kunt het cachegeheugen en de gegevens van een app meestal wissen via de app Instellingen van je telefoon. De instellingen kunnen per telefoon verschillen. Neem contact op met de fabrikant van je apparaat voor meer informatie. Je kunt tijdelijk ruimte vrijmaken door gegevens in het cachegeheugen te wissen.

Hoe kan je Windows 10 opnieuw installeren?

De eenvoudigste manier om Windows 10 opnieuw te installeren is via Windows zelf. Klik op Start > Instellingen > Update & beveiliging > Herstel en kies vervolgens Aan de slag onder Deze pc opnieuw instellen. Wat dit betreft, kan mail niet meer openen in windows 10? Er zijn een paar mogelijke oplossingen voor dit probleem:
1. Start uw computer opnieuw op. Dit vernieuwt het besturingssysteem en kan het probleem oplossen.
2. Controleer op updates voor Windows 10. Microsoft brengt periodiek updates uit die problemen als deze kunnen oplossen.
3. Controleer uw antivirussoftware en zorg ervoor dat deze up-to-date is. Verouderde anti-virussoftware kan problemen veroorzaken met het openen van mail.
4. Probeer mail te openen in een ander programma. Als u de ingebouwde Mail app gebruikt, probeer dan mail te openen in een ander programma zoals Microsoft Outlook.

Dienovereenkomstig, waar bevinden zich de apps in windows 10?

De apps staan in de Windows Store.

Door Damales Arraiol

Vergelijkbare artikelen

Hoe verander je toetsenbord taal Windows 11? :: Waar vind ik mijn apps in Windows 10?
Handige links