Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Windows-Updates Installeren?

Waarom kan ik geen Windows-updates installeren?

Als u een foutcode ziet bij het downloaden en installeren van Windows-updates, kunt u de probleemoplosser van Windows Update gebruiken om het probleem op te lossen. Selecteer Start > Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Problemen oplossen > Extra probleemoplossers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Je kunt ook vragen hoe windows update service activeren?

Bekijk of je de service van Windows Update opnieuw kan aanzetten:

  1. Druk op de Windows logo toets en de R toets en typ in het uitvoervenster "Services.
  2. Navigeer naar de servicenaam "Windows Update" en dubbelklik hierop zodat het eigenschappen venster opent.
  3. Selecteer als "Opstarttype: Handmatig" en druk op "Starten".
Dit in overweging nemend, waarom kunnen de updates niet worden voltooid? Open het startmenu en ga naar instellingen (tandwieltje). Ga vervolgens naar Bijwerken en beveiliging en Problemen oplossen. Klik nu op de link Extra probleemoplossers en vervolgens op Windows Update. Klik bij de Probleemoplosser op uitvoeren om deze controle / analyse te starten.

Kan niet upgraden naar Windows 10?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u niet kunt upgraden naar Windows 10. Misschien is je computer niet compatibel, of heb je niet genoeg opslagruimte.
Als u niet zeker weet waarom u niet kunt upgraden, kunt u de compatibiliteit van uw computer controleren door naar de pagina Windows 10 Upgrade te gaan. Als uw computer compatibel is, ziet u een knop "Krijg Windows 10". Als hij niet compatibel is, zie je een lijst met dingen die mogelijk fout zijn.
Als u genoeg opslagruimte hebt, maar nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen problemen met uw computer op te lossen door de instructies op de pagina Windows 10 Upgrade te volgen. Kan niet naar Windows 11 updaten? Als u problemen ondervindt bij het updaten naar Windows 11, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Controleer ten eerste of uw computer voldoet aan de systeemvereisten voor Windows 11. Ten tweede, probeer de Windows Update Assistant te gebruiken om de update te installeren. Als u nog steeds niet kunt bijwerken, kunt u proberen de update handmatig te downloaden en te installeren vanaf de website van Microsoft.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat dit betreft, kan windows 10 versie 20h2 niet installeren?

A.Problemen en oplossingen bij upgrade naar Windows 10 20H2

  • Wacht tot de update automatisch wordt aangeboden via Windows Update.
  • Verwijder virusscanner tijdelijk.
  • Ontkoppel externe hardware.
  • Checks die Microsoft aanbeveelt.
Kan niet downloaden in Windows 10? Als een download vastloopt of niet wordt voltooid op je Windows 10-computer of tablet, betekent dit meestal dat er bepaalde gegevens op je apparaat moeten worden vernieuwd.

Hoe kan ik mijn laptop updaten?

Selecteer Controleren op Windows-updates om uw opties te beheren en beschikbare updates te zien. Of selecteer Start > Instellingen > Windows Bijwerken. Hier volgt andere informatie waar u mogelijk naar op zoek bent: Als u een foutmelding krijgt als u wilt bijwerken, raadpleegt u Problemen met Windows Update oplossen. Men kan zich ook afvragen: kan de windows update service op lokale computer niet starten? Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Het eerste wat u moet controleren zijn de afhankelijkheidsdiensten voor de Windows Update service. Ga hiervoor naar Start > Uitvoeren en typ "services.msc". Zodra het venster Services wordt geopend, scrolt u naar beneden naar de Windows Update-service en dubbelklikt u erop. Ga in het venster Eigenschappen naar het tabblad Afhankelijkheden. Zorg ervoor dat de volgende services zijn gestart en ingesteld op "Automatisch":
-Cryptografische services
-Remote Procedure Call (RPC)
-Security Accounts Manager
-Windows Installer
Als een van de bovenstaande services niet is gestart of is ingesteld op "Automatisch", start deze dan en stel ze in op "Automatisch". Als het probleem aanhoudt, probeer dan de Windows Update componenten te resetten. Ga hiervoor naar Start > Uitvoeren en typ "cmd". Typ in de opdrachtprompt de volgende opdrachten en druk op Enter na elke opdracht:
-net stop wuauserv
-net stop cryptSvc
-net stop bits
-net stop msiserver
ren C:\WindowsSoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
ren C:\WindowsSystem32catroot2 Catroot2.old
net start wuauserv
net start cryptSvc
net start bits
net start msiserver
exit

Hoe automatische updates inschakelen Windows 10?

1.Open het menu Start en klik op het pictogram Instellingen.
2.Klik in het venster Instellingen op de categorie Update & Beveiliging.
3.Klik in het venster Update & beveiliging op de categorie Windows Update.
4.Klik in het venster Windows Update op de knop Controleren op updates.
5.Windows zal nu controleren op updates en alle gevonden updates installeren.

Door Harolda Careaga

Vergelijkbare artikelen

Hoe Windows Update installeren? :: Hoe bevalt Windows 11?
Handige links