Huis > H > Hoe Vind Je Zoekgeschiedenis Op Iphone?

Hoe vind je zoekgeschiedenis op iPhone?

Browserhistorie bekijken in Safari voor iOS

  1. Ga in Safari naar de Bookmarks-knop.
  2. Kies het klok-icoontje rechtsboven.
  3. Je ziet nu de laatst bezochte webpagina's.
  4. Trek het scherm naar beneden om de zoekbalk te zien en voer je zoekopdracht in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, hoe verwijder je zoekgeschiedenis google iphone?

Je geschiedenis wissen

  1. Open de Chrome-app. op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsonder op Meer Geschiedenis .
  3. Tik onderaan op Browsegegevens wissen.
  4. Vink Browsegeschiedenis aan.
  5. Verwijder de vinkjes bij de andere items die je niet wilt verwijderen.
  6. Tik op Browsegegevens wissen.
  7. Tik rechtsboven op Gereed.
Dit in overweging nemend, hoe kan je gewiste geschiedenis terughalen iphone? Start het en kies "iPhone Data Recovery" op de hoofdinterface. U vindt dus op de standaardpagina "Herstellen van iOS-apparaat". Sluit uw iPhone of iPad aan op de computer. Omdat u de verwijderde Safari-geschiedenis op de iPhone wilt herstellen zonder een back-up, hoeft u niet naar andere pagina's over te schakelen.

Je kunt ook vragen hoe kan ik recente zoekacties verwijderen?

Om recente zoekopdrachten te verwijderen, doet u het volgende:
1. Open de Google-app op uw apparaat.
2. Tik op de drie regels in de linkerbovenhoek van het scherm.
3. Scroll naar beneden en tik op "Instellingen".
4. Tik op "Geschiedenis."
5. Tik op "Wis zoekgeschiedenis".
6. Tik op "OK". Mensen vragen ook: hoe kan het dat ik mijn safari geschiedenis niet kan wissen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw Safari-geschiedenis niet kunt wissen:
1. Safari kan ingesteld zijn om geen geschiedenis bij te houden. Om dit te controleren opent u Safari en gaat u naar Voorkeuren > Geschiedenis. Als het vakje naast "Geschiedenis bijhouden voor" niet is aangevinkt, houdt Safari geen geschiedenis bij en kunt u die niet wissen.
2. Misschien heeft u geen toestemming om de geschiedenis te wissen. Als u een openbare computer of de computer van iemand anders gebruikt, kan diegene Safari zo hebben ingesteld dat het wissen van de geschiedenis niet is toegestaan.
3. De Safari-geschiedenis wordt mogelijk opgeslagen op een locatie waar u geen toestemming voor hebt. Als uw computer bijvoorbeeld meerdere gebruikersaccounts heeft, wordt de geschiedenis voor elke account meestal op een andere locatie opgeslagen. Dus als u bent aangemeld bij een andere account dan de account die werd gebruikt om op het web te surfen, hebt u mogelijk geen toegang tot de geschiedenis en kunt u deze niet wissen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Waar vind ik geschiedenis in Safari?

Je kunt in het geschiedenisoverzicht zoeken om snel webpagina's te vinden die je eerder hebt bezocht. Kies in de app Safari op de Mac 'Geschiedenis' > 'Toon volledige geschiedenis'. Typ rechtsboven in het venster in het zoekveld. Men kan zich ook afvragen: waar vind ik de menubalk in safari? De menubalk bevindt zich boven in het scherm van de Mac. Via de menu's en symbolen in de menubalk kun je commando's kiezen, taken uitvoeren en de status controleren. Je kunt een optie instellen om de menubalk automatisch te verbergen.

Hoe zoeken Safari iPhone?

Safari

Je kunt naar een bepaald woord of een bepaalde zin op een pagina zoeken.

  1. Tik op. en tik vervolgens op 'Zoek op pagina'.
  2. Typ het woord of de zin in het zoekveld.
  3. Tik op. om naar andere vindplaatsen van de zoekterm te gaan.
Hoe geschiedenis wissen op smartphone? Er zijn een paar manieren om uw browsegeschiedenis op een smartphone te wissen. Als je een iPhone gebruikt, kun je naar de app Instellingen gaan en naar beneden scrollen naar het onderdeel Safari. Tik op de optie Geschiedenis en websitegegevens wissen. Dit zal alle geschiedenis en gegevens uit Safari verwijderen.
Als u een Android-apparaat gebruikt, kunt u de Chrome-app openen en op de drie puntjes in de rechterbovenhoek tikken. Tik op Geschiedenis en vervolgens op Browsergegevens wissen. U kunt selecteren hoeveel gegevens u wilt wissen en vervolgens op Gegevens wissen tikken.

Je kunt ook vragen hoe kun je collecties verwijderen?

U kunt collecties verwijderen door naar uw profiel te gaan en het tabblad collecties te selecteren. Daar kunt u de collectie selecteren die u wilt verwijderen en op de knop Verwijderen klikken.

Door Batory Loth

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je je geschiedenis op Google Chrome? :: Wat doet het virtuele geheugen?
Handige links