Huis > W > Waarom Worden Mijn Apps Niet Bijgewerkt?

Waarom worden mijn apps niet bijgewerkt?

Wil het updaten van apps helemaal niet lukken, dan kun je beter je Google account verwijderen. Dit doe je ook weer via instellingen en dan account. Wis het Google account en schakel je Android toestel in zijn geheel uit. Start hem vervolgens opnieuw op.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe werk je een app bij?

Een Android-app updaten

  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren. Apps waarvoor een update beschikbaar is, hebben het label Update beschikbaar.
  4. Tik op Updaten.
Kan geen apps bijwerken? Als u apps niet kunt downloaden of bijwerken op uw iPhone of iPad
  • De App Store openen en inloggen.
  • De app handmatig bijwerken.
  • Uw betaalmethode controleren.
  • De download prioriteit geven.
  • Het apparaat herstarten.
  • Contact opnemen met Apple.

Je kunt ook vragen kan app niet bijwerken met jouw apple id?

Als u een app op uw iPhone of iPad probeert bij te werken en u krijgt het bericht "kan app niet bijwerken met uw apple id", zijn er een paar dingen die u kunt proberen.
Controleer eerst of u bent aangemeld bij de App Store met de juiste Apple ID. Als u niet zeker weet welke ID u gebruikt, kunt u dit controleren door naar de app Instellingen te gaan en bovenaan op uw naam te tikken. De vermelde Apple ID is de ID die je gebruikt voor de App Store.
Als u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan uit te loggen uit uw Apple ID en vervolgens weer in te loggen. Ga hiervoor naar de Instellingen-app en tik bovenaan op uw naam. Scroll vervolgens naar beneden en tik op "Afmelden". Zodra u zich hebt afgemeld, meldt u zich weer aan met uw Apple ID en probeert u de app opnieuw bij te werken.
Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen de app vanaf uw computer bij te werken. Open hiervoor iTunes op uw computer en meld u aan met uw Apple ID. Klik vervolgens op het tabblad "iTunes Store" en zoek de app die u wilt bijwerken. Zodra je de app hebt gevonden, klik je op de knop "Bijwerken". En nog een vraag, waarom kan ik android niet updaten? Er zijn een paar redenen waarom u uw Android-apparaat mogelijk niet kunt bijwerken. Eén reden kan zijn dat je toestel niet compatibel is met de laatste versie van Android. Een andere reden kan zijn dat uw provider de update voor uw toestel nog niet heeft goedgekeurd. Tot slot is het ook mogelijk dat er een probleem is met de update zelf. Als je problemen hebt met het updaten van je Android-toestel, moet je contact opnemen met je provider of de fabrikant van je toestel voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom moet ik WhatsApp bijwerken?

Als je een bericht hebt ontvangen dat niet wordt ondersteund door de versie van WhatsApp die jij hebt, dan moet je de app updaten. We moedigen je aan altijd de nieuwste versie van WhatsApp te gebruiken. De nieuwste versies bevatten de meest recente functies en bugfixes. Dienovereenkomstig, hoe kan ik een app uploaden? In 'Nieuwe app toevoegen' geef je de taal van de applicatie in en voeg je de naam van je app toe, deze gegevens kan je later nog aanpassen of wijzigen. Nadat je deze gegevens hebt ingegeven klik je op ->'APK uploaden' -> nieuw menu aangemaakt deze heeft de naam van jouw app.

Dus, hoe vind ik een app?

Apps zoeken en openen

  1. Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm. Als je Alle apps. ziet, tik je erop.
  2. Tik op de app die je wilt openen.
Je kunt ook vragen hoe kom ik in instellingen? U kunt ook vragen hoe u in de instellingen komt.

Wat betekent je apparaat is niet compatibel met deze versie?

Dit betekent dat het apparaat niet compatibel is met deze versie. Het apparaat heeft een andere versie van het besturingssysteem of de applicatie nodig.

Door Haag

Vergelijkbare artikelen

Kan geen apps installeren op iPhone? :: Kan iemand meekijken op je telefoon?
Handige links