Huis > K > Kan App Niet Openen Op Mac?

Kan app niet openen op Mac?

Ga naar 'Beveiliging en privacy'. Klik op de knop 'Open toch' in het paneel 'Algemeen' om te bevestigen dat u de app wilt openen of installeren. De waarschuwing verschijnt opnieuw, en als u absoluut zeker weet dat u de app toch wilt openen, klikt u op 'Open'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat te doen als Word vastloopt op Mac?

Druk tegelijkertijd op deze drie toetsen: Option, Command en Esc (Escape). U kunt ook de optie 'Forceer stop' kiezen in het Apple-menu () linksboven in het scherm. (Dit is vergelijkbaar met Control-Alt-Delete op een pc.) Selecteer vervolgens de app in het venster 'Forceer stop' en klik op 'Forceer stop'. Waarom doet Microsoft het niet? Als een Office-toepassing zoals Word of Excel niet goed werkt, kan opnieuw starten helpen het probleem op te lossen. Als dat niet werkt, kunt u Office herstellen. Wanneer u klaar bent, moet u mogelijk de computer opnieuw opstarten.

Wat moet je doen als Word niet reageert?

Er zijn een paar dingen die je kunt proberen als Word niet reageert:
1. Probeer Word te openen in de veilige modus: Start > Programma's > Microsoft Office > Microsoft Word. Klik met de rechtermuisknop op Microsoft Word en kies Eigenschappen. Vink op het tabblad Compatibiliteit het vakje aan naast "Dit programma uitvoeren in compatibiliteitsmodus voor:" en kies een eerdere versie van Windows in het vervolgkeuzemenu. Klik op Toepassen en vervolgens op OK. Probeer Word opnieuw te openen.
2. Als u Word 2010 gebruikt, probeert u het document te openen in Word 2007: Open Microsoft Word 2010. Klik op het tabblad Bestand op Openen. Klik in het dialoogvenster "Openen" op de pijl omlaag naast de lijst "Bestanden van type" en klik vervolgens op Word 97-2003 Document (*.doc). Selecteer het document dat u wilt openen en klik vervolgens op Openen.
3. Probeer het document te openen in WordPad: Start > Programma's > Accessoires > WordPad. Klik in het menu Bestand op Openen. Klik in het dialoogvenster "Openen" op de pijl omlaag naast de lijst "Bestanden van het type" en klik vervolgens op Alle bestanden. Selecteer het document dat u wilt openen en klik op Openen.
4. Probeer het document te openen in OpenOffice: Start > Alle programma's > OpenOffice.org > OpenOffice.org Writer. Klik in het menu Bestand op Openen. Klik in het dialoogvenster "Openen" op de pijl omlaag naast de lijst "Bestanden van het type" en klik vervolgens op Alle bestanden. Selecteer het document dat u wilt openen en klik op Openen. Hoe haal je een Word-document terug? Als u niet-opgeslagen wijzigingen in een Word-document hebt, kunt u proberen het bestand te herstellen door de Microsoft Word-toepassing te openen en te gaan naar Bestand > Info > Document beheren > Niet-opgeslagen documenten herstellen. Als u het document hebt opgeslagen, maar het is nu beschadigd, kunt u proberen het te openen in WordPad of een ander tekstverwerkingsprogramma om te zien of u de inhoud kunt redden.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Waarom kan ik een app niet openen?

Het kan ook zijn dat er van een app een nieuwe versie beschikbaar is die je moet downloaden om weer een werkende versie van de app te hebben. Blijft een app hardnekkig weigeren, ook na het updaten, verwijder deze dan en installeer de app opnieuw. Dit in overweging nemend, welke programma's werken niet op mac? Welke apps werken straks niet meer?

  • Office 2008 en 2011 (Word, Excel en Powerpoint) for Mac.
  • Oude versies van Adobe (Creative Cloud apps zijn wel volledig 64-bits)
  • iWork '09 (oude versies van Pages, Keynote en Numbers)
  • Oude versies van Final Cut Pro and Logic Studio.
  • Apple Aperture.

Kan niet downloaden op macbook?

Probeer dit als u een probleem ondervindt bij het bijwerken of downloaden van apps uit de App Store op uw Mac.

  • Is de App Store beschikbaar?
  • De app handmatig bijwerken.
  • Bent u ingelogd met de juiste Apple ID?
  • Hebt u een geldige betaalmethode geregistreerd?
  • Uw Mac herstarten.
  • Contact opnemen met Apple.
Wat moet je doen als Word vast loopt? Als Word vastloopt, is het eerste wat u moet doen uw werk opslaan. Ga hiervoor naar het menu Bestand en klik op Opslaan. Als je geen toegang hebt tot het menu Bestand, druk dan op Ctrl+S. Zodra uw werk is opgeslagen, kunt u proberen Word opnieuw op te starten. Ga hiervoor naar het menu Bestand en klik op Afsluiten. Zodra Word opnieuw is opgestart, gaat u naar het menu Bestand en klikt u op Openen. Zoek het bestand waaraan u werkte en dubbelklik erop om het te openen. Als Word opnieuw vastloopt, moet u wellicht uw computer opnieuw opstarten.

Waar staan AutoHerstel bestanden word?

De automatische herstelbestanden voor Word worden gewoonlijk op dezelfde plaats opgeslagen als de normale Word-documentbestanden. Op een Windows-systeem is dat meestal in de map "Mijn documenten". De exacte locatie kan variëren afhankelijk van de versie van Word en het besturingssysteem.

Door Chrisoula

Vergelijkbare artikelen

Hoe verloren Word document terughalen Mac? :: Hoe krijg ik Word op mijn Mac?
Handige links