Huis > H > Hoe Blokkeer Ik Youtube Op Tv?

Hoe blokkeer ik YouTube op tv?

De Beperkte modus inschakelen:

  1. Login bij YouTube*met je Google-account.
  2. Klik rechts bovenaan de pagina op het icoontje van je account.
  3. Ga in het menu naar 'Instellingen'.
  4. Klik onderaan de pagina op het dropdownmenu 'Beperkte modus.
  5. Selecteer aan.
  6. Klik op opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Kan ik filmpjes op YouTube blokkeren?

Jammer genoeg kan je geen video's, films, gebruikers of kanalen op Youtube blokkeren of verborgen zetten. Je kan ze wel “melden” door onderaan de video op het vlagje te klikken. Nadien moet je aangeven waarom. Dienovereenkomstig, hoe zet je een youtube kanaal op prive? kanalenprivé

Je kanaalabonnementen openbaar of privé maken

  1. Log in bij YouTube.
  2. Klik rechtsboven op je profielfoto .
  3. Klik op Instellingen .
  4. Selecteer in het linkermenu Privacy.
  5. Schakel Al mijn abonnementen privé houden in of uit.

Bovendien, hoe zet je kinderslot op youtube?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, want er zijn verschillende manieren waarop ouders YouTube kunnen afsluiten om het kindvriendelijk te maken. Sommige ouders kiezen voor de YouTube Kids-app, een kinderspecifieke versie van YouTube die alleen leeftijdsgeschikte inhoud toont. Andere ouders kiezen voor SafeSearch-filters binnen YouTube om expliciete inhoud uit te filteren, of ze gebruiken software voor ouderlijk toezicht van derden waarmee ze specifieke websites en inhoud kunnen blokkeren. Waarom loopt YouTube steeds vast? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom YouTube blijft crashen. Een mogelijkheid is dat er een probleem is met de YouTube app zelf. Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met het apparaat waarop YouTube wordt gebruikt. Het apparaat kan bijvoorbeeld weinig opslagruimte hebben of een gebrekkig besturingssysteem. Ten slotte is het ook mogelijk dat YouTube vastloopt vanwege een slechte internetverbinding.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een YouTube account zonder Google?

Er is een vereiste om in te loggen op YouTube. Als je al een e-mailaccount hebt en geen Gmail-account wilt, kun je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Dienovereenkomstig, hoe kan je een website blokkeren?

Een website blokkeren op Android met BlockSites

  1. Download BlockSites in de Google Play Store.
  2. Open de BlockSites-app.
  3. De app vraagt je toestemming tot bepaalde instellingen.
  4. Druk op het plusje.
  5. Typ de website in die je wilt blokkeren.
  6. BlockSites zoekt de site nu voor je op.
  7. Druk daarna op 'Done'.
Hoe verwijder ik een app van mijn samsung tv? Een app verwijderen
  1. Ga naar het venster Samsung Apps en selecteer de app die je wilt verwijderen. Houd vervolgens de ENTER-toets ingedrukt.
  2. In het pop-up-menu selecteer je Wissen.
  3. Selecteer Ja om de geselecteerde items te verwijderen.
  4. U hebt de stappen uitgevoerd. V1: Hoe tevreden bent u over de informatie.

Hoe verwijder je een filmpje op YouTube?

Je kunt elke video verwijderen die je hebt geüpload naar je YouTube-kanaal. Je kunt een video niet vervangen, omdat elke nieuwe video die je uploadt een nieuwe URL krijgt. Je kunt de bestaande video wel wijzigen. Is YouTube gevaarlijk? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de risico's van het gebruik van YouTube hangen af van het gedrag van de individuele gebruiker en zijn niveau van online veiligheidsbewustzijn. Er zijn echter enkele potentiële gevaren waar je op moet letten, zoals online roofdieren, cyberpesten en ongepaste inhoud.
Predators kunnen YouTube gebruiken om kinderen en tieners als doelwit te nemen door opmerkingen of video's te plaatsen die hen in contact lokken buiten het platform om. Cyberpesten kan ook plaatsvinden op YouTube, via commentaren of door het publiceren van gemene video's. Ongepaste inhoud is een ander potentieel risico, aangezien YouTube een grote hoeveelheid door gebruikers gegenereerde inhoud bevat, waarvan sommige niet geschikt zijn voor alle doelgroepen.
Om deze risico's te beperken, is het belangrijk om je bewust te zijn van de potentiële gevaren en stappen te ondernemen om jezelf en je gezin te beschermen. Ouders moeten bijvoorbeeld de activiteiten van hun kinderen op YouTube in de gaten houden en met hen praten over online veiligheid. Het is ook een goed idee om zich alleen te abonneren op kanalen die geschikt zijn voor iemands leeftijd en interesses, en om ongepaste inhoud of opmerkingen te melden.

Je kunt ook vragen wat is het verschil tussen prive en verborgen op youtube?

Het belangrijkste verschil tussen privé- en verborgen YouTube-video's is dat privé-video's alleen kunnen worden gezien door mensen die door de maker zijn uitgenodigd om de video te bekijken. Verborgen video's daarentegen kunnen door iedereen worden gezien die de link naar de video heeft.

Door Moazami Lampley

Vergelijkbare artikelen

Wat is mijn gebruikersnaam op YouTube? :: Waar staat instellingen op YouTube?
Handige links