Huis > W > Wat Is Mijn Gebruikersnaam Op Youtube?

Wat is mijn gebruikersnaam op YouTube?

Je kunt de gebruikers-ID en kanaal-ID van je kanaal zien in je geavanceerde accountinstellingen op een computer of in een mobiele browser. Log in bij YouTube. Selecteer Geavanceerde instellingen in het linkermenu. Hier zie je de gebruikers-ID en kanaal-ID van je kanaal.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Vervolgens, kun je youtube kijken zonder account?

Als je liever helemaal geen account wilt maken, dan kun je nog steeds bladeren door de content van YouTube en video's bekijken met behulp van de zoekbalk en de lijst met aanbevolen video's. Ook voor de mobiele app is er geen Google-account vereist om video's te bekijken of te zoeken. Is een account op YouTube gratis? Youtube is een gratis dienst en je kunt zonder betaling jouw eigen filmmateriaal uploaden. Een muzieknummer uit de top40 is niet vrij van rechten en als je die onder je filmpje zet dan is het niet toegestaan om het filmpje op youtube te zetten.

Waarom kan ik niet meer inloggen op YouTube?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom je niet kunt inloggen op YouTube. Eén reden kan zijn dat je de verkeerde gebruikersnaam of het verkeerde wachtwoord gebruikt. Zorg ervoor dat je de juiste informatie invoert.
Een andere reden kan zijn dat je account is geschorst. Dit kan het gevolg zijn van een overtreding van de Community Guidelines van YouTube. Als je account is geschorst, moet je rechtstreeks contact opnemen met YouTube om het probleem op te lossen.
Tot slot is het mogelijk dat YouTube zelf niet werkt of technische problemen ondervindt. Als dit het geval is, kun je niet veel doen, behalve wachten tot de site weer werkt. Hoe maak ik mijn eigen YouTube kanaal? 1. Ga naar www.youtube.com en meld u aan met uw Google-account. Als u geen Google-account hebt, kunt u er een aanmaken door bovenaan de pagina op "Account aanmaken" te klikken.
2. Klik op het pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm (het ziet eruit als een persoon). Dit brengt je naar de pagina van je YouTube-kanaal.
3. Klik op je kanaalpagina op "Maak een nieuw kanaal."
4. Voer een naam in voor je kanaal en klik op "Creëer".
5. Je bent nu klaar om video's te uploaden naar je nieuwe kanaal!

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dus, wat betekent inloggen op youtube?

Als je bent ingelogd, heb je toegang tot je gegevens in YouTube. Zo kun je zien welke gegevens in je account zijn opgeslagen en verschillende privacyinstellingen aanpassen. Je kunt ook vragen hoe vind je iemand op youtube? Typ de naam van je vriend in de zoekbalk van YouTube. Als je vriend zijn of haar echte naam gebruikt voor zijn of haar YouTube-account, dan kun je de zoekfunctie gebruiken om die persoon te vinden. Dit kan zowel op de website als in de mobiele app van YouTube.

Je kunt ook vragen wat is mijn wachtwoord op youtube?

Je logt in bij YouTube met je Google-account, dus je YouTube-wachtwoord is hetzelfde als het wachtwoord voor je Google-account. Bovendien, wat kost een youtube account? Er zijn geen kosten verbonden aan het aanmaken van een YouTube-account. Gebruikers moeten echter wel een geldig e-mailadres opgeven en een unieke gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. YouTube-accounts zijn gratis aan te maken en te gebruiken.

Trouwens, waarom google-account voor youtube?

Er zijn een paar redenen waarom Google-accounts worden gebruikt voor YouTube. Eén reden is dat het helpt ervoor te zorgen dat iedereen die YouTube gebruikt ouder is dan 13 jaar (de minimumleeftijd om YouTube te gebruiken). Een andere reden is dat YouTube zo de activiteiten en voorkeuren van gebruikers kan bijhouden. Bovendien kan YouTube met een Google-account gebruikers gerichte advertenties tonen op basis van hun interesses.

Door Katerine Volbert

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een eigen YouTube kanaal? :: Hoe blokkeer ik YouTube op tv?
Handige links