Huis > W > Waar Staat Instellingen Op Youtube?

Waar staat instellingen op YouTube?

Ideaal als je al een tijdje zoekt naar een filmpje dat je ooit keek, maar nu niet meer kunt terugvinden.

  1. Open YouTube.
  2. Druk rechtsboven op je profielfoto.
  3. Druk op 'Instellingen'. Alleen voor Android: druk op 'Geschiedenis en privacy'.
  4. Scroll naar beneden en druk op 'Alle activiteit beheren'.
  5. Je ziet nu je activiteit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Trouwens, waarom toont youtube reclame?

Dit zijn enkele andere factoren die van invloed zijn op de advertenties die je ziet: Gegevens in je Google-account, zoals leeftijdscategorie en geslacht. Andere activiteiten in Google-services, zoals Google Ads. De soorten websites die je bezoekt en de activiteit in mobiele apps op je apparaat. Waarom doet mijn YouTube het niet? YouTube-app

Zet de mobiele internetverbinding uit en weer aan. Wis het cachegeheugen van de YouTube-app. Verwijder de YouTube-app en installeer deze opnieuw. Update naar de nieuwste versie van de YouTube-app.

Hoe krijg ik de reclame weg op YouTube?

Er zijn een paar manieren om van reclame op YouTube af te komen. Je kunt een advertentieblokker gebruiken, die alle advertenties blokkeert op alle websites die je bezoekt. U kunt ook een browserextensie zoals AdBlock Plus gebruiken, die advertenties blokkeert op specifieke websites die u kiest. Tot slot kun je betalen voor een YouTube Red-abonnement, waarmee je alle advertenties van alle YouTube-video's verwijdert. Hoe kom ik in instellingen? Aangenomen dat je instellingen op een computer bedoelt:
Er zijn een paar verschillende manieren om instellingen op een computer te openen. Eén manier is om op het menu Start te klikken, dat zich meestal in de linkerbenedenhoek van het scherm bevindt. Van daaruit kunt u op de app "Instellingen" klikken.
Een andere manier om toegang te krijgen tot de instellingen is door ernaar te zoeken in de zoekbalk. Hiervoor kunt u op de zoekbalk klikken of op de Windows-toets + S op uw toetsenbord drukken. Typ vervolgens "Instellingen" in en klik op de Instellingen-app die in de zoekresultaten verschijnt.
Tot slot kunt u de instellingen ook openen door naar het Configuratiescherm te gaan. Hiervoor kun je in de zoekbalk zoeken naar "Configuratiescherm" of op de Windows-toets + R op je toetsenbord drukken om het dialoogvenster Uitvoeren te openen. In het dialoogvenster Uitvoeren typt u "Configuratiescherm" en drukt u op Enter. Eenmaal in het Configuratiescherm kunt u klikken op de categorie "Systeem en beveiliging" en vervolgens op de optie "Systeem". Van daaruit kunt u klikken op de link "Geavanceerde systeeminstellingen" in de linker zijbalk. Dit opent het venster Systeemeigenschappen, waar u kunt klikken op het tabblad "Geavanceerd" en vervolgens op de knop "Instellingen" onder het gedeelte "Prestaties".

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe kun je YouTube op de achtergrond afspelen?

Je schakelt SIS als volgt in:

  1. Ga naar je Android-instellingen. Apps en meldingen. Geavanceerd. Speciale toegang. Scherm-in-scherm.
  2. Tik op YouTube.
  3. Tik op Scherm-in-scherm toestaan om deze functie in te schakelen.
Dienovereenkomstig, waarom krijg ik zoveel reclame op youtube? YouTube Premium

Het is logisch dat YouTube gebruikmaakt van adverteerders, om zo geld in het laatje te brengen. En tegelijkertijd is het ook logisch dat er veel reclame is voor YouTube Premium. Niet alleen omdat het een product is van YouTube zelf, maar juist omdat het ervoor dient om van die advertenties af te komen.

Dus, welke reclame heb ik gezien op youtube?

Op basis van de advertentie-instellingen van je Google-account kun je beheren welke advertenties je te zien krijgt. Je kunt ook je YouTube-kijkgeschiedenis bekijken, verwijderen of onderbreken. Mensen vragen ook: hoe vaak reclame op youtube? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat dit kan variëren op basis van een aantal factoren, zoals het soort product of dienst waarvoor reclame wordt gemaakt, de doelgroep, het budget en meer. Enkele algemene tips over hoe vaak je moet adverteren op YouTube zijn echter het opstellen van een schema en je daaraan houden, het testen van verschillende frequenties om te zien wat het beste werkt voor je merk en het overwegen van je algemene marketingstrategie.

Waarom kan ik niet meer inloggen op YouTube?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom je niet kunt inloggen op je YouTube-account. Misschien ben je je wachtwoord of gebruikersnaam vergeten, of misschien is je account geschorst. Als je problemen hebt met inloggen, kun je proberen je wachtwoord te resetten of contact opnemen met YouTube-ondersteuning voor meer hulp.

Door Coulson Gellman

Vergelijkbare artikelen

Hoe blokkeer ik YouTube op tv? :: Waarom kan mijn kind niet op YouTube?
Handige links