Huis > H > Hoe Lang Duurt Het Laden Van Apps Op Nieuwe Iphone?

Hoe lang duurt het laden van apps op nieuwe iPhone?

Misschien ligt de oorzaak bij de servers van Apple. Apple voert regelmatig serveronderhoud uit en er is ook wel eens sprake van iCloud-storingen. Daarnaast kan het druk zijn op de servers, bijvoorbeeld wanneer er net een iOS-update is uitgebracht. In al deze gevallen kan de App Store traag zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Bovendien, wat zit er in een reservekopie iphone?

iCloud-reservekopie maakt een kopie van de gegevens op uw iPhone, iPad en iPod touch. Als u een reservekopie van uw apparaat op iCloud hebt staan, kunt u heel eenvoudig een nieuw apparaat configureren of de gegevens op een van uw bestaande apparaten herstellen. Dit in overweging nemend, kan je apps overzetten van samsung naar iphone? Apps van Android overzetten naar iPhone is niet mogelijk. U moet deze handmatig op uw nieuwe iPhone zetten. Deze vindt u in de App Store en installeert u vervolgens op uw iPhone. Apps als Facebook en Whatsapp zet u moeiteloos over van Android naar iOS, maar betaalde apps moet u wel opnieuw aankopen in de App Store.

Hoe kan ik reservekopie terugzetten?

Er zijn een paar manieren om back-ups terug te zetten. Eén manier is om een backupprogramma te gebruiken waarmee u de bestanden kunt selecteren die u wilt terugzetten. Een andere manier is om een programma voor bestandsherstel te gebruiken dat uw harde schijf kan scannen op verloren of verwijderde bestanden. Wat zet Smart Switch niet over? Smart Switch draagt het volgende niet over:
-tekstberichten
-bepaalde typen bestanden (zoals muziek, video's en foto's)
-Appgegevens
-systeeminstellingen
-accounts
-thuisschermindelingen
-gegevens van apps die niet compatibel zijn met Smart Switch.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat is de app SmartThings?

Samsung SmartThings is het smart home platform van Samsung. Dat betekent dat je via SmartThings de slimme apparaten in jouw huis aanstuurt. Dit zijn niet alleen producten van Samsung, er zijn namelijk meer apparaten die het platform gebruiken. In dit artikel vertellen we je meer over SmartThings en wat jij ermee kunt. Je kunt ook vragen hoe data overzetten android? Op je oude telefoon:

  1. Open de Google Drive-app en log in met je Google account.
  2. Tik op blauwe plusje onderin en tik op 'Uploaden'.
  3. Kies de bestanden die je wilt overzetten.
  4. Als je het scherm langer ingedrukt houdt, kun je meerdere items tegelijk selecteren.

Welke gegevens gaan verloren als ik een nieuwe simkaart krijg?

Als je de simkaart in je smartphone vervangt, blijven je contacten en andere gegevens gewoon staan in het opslaggeheugen van je smartphone. De simkaart zit in de meeste smartphones verborgen in een klein laatje of houdertje aan de zijkant. Is een simkaart gekoppeld aan een telefoonnummer? Yes, a SIM card is linked to a phone number. The phone number is stored on the SIM card and is used to identify the card on the network.

Dit in overweging nemend, wat kan ik zien wat er op mijn simkaart staat?

Er zijn twee manieren om te achterhalen wat er op jouw SIM-kaart staat:
1. Je kunt de kaart uit je telefoon halen en deze in een SIM-kaartlezer of -adapter steken. Dit maakt het mogelijk om de inhoud van de kaart te bekijken op je computer.
2. Sommige telefoons hebben een optie in de instellingen waarmee je de inhoud van je SIM-kaart kunt bekijken. Dit kan echter niet op alle telefoons werken.

Door Wilhelmina

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik de apps van mijn iPad op mijn iPhone? :: Hoe synchroniseer ik mijn apps?
Handige links