Huis > W > Waarom Doet Youtube Het Niet Op Mijn Smart-Tv?

Waarom doet YouTube het niet op mijn Smart-TV?

Smart-tv's, Chromecast en gameconsoles

Start de YouTube-app opnieuw. Start je apparaat helemaal opnieuw op: haal de stekker uit het stopcontact en steek deze er weer in. Voor gameconsoles: verwijder de YouTube-app en installeer deze opnieuw. Update de firmware-/systeemsoftware van je apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe zet ik YouTube op mijn Samsung tv?

Stap 1: Open de YouTube-app op je TV. Stap 3. Ga op je smartphone of pc naar youtube.com/activate en voer de activeringscode in wanneer daarom wordt gevraagd. Stap 5: Als je het aanmeldproces hebt afgerond, zie je het bevestigingsscherm in de app. En nog een vraag, hoe zet je youtube op ziggo tv? YoutubetvZiggo

Youtube vanaf laptop naar tv

  1. Ga naar Youtube.
  2. Kies een video.
  3. Klik op in de Youtube video en Youtube verschijnt op jouw tv.

Is YouTube gratis op tv?

Nee, YouTube is niet gratis op tv. Je hebt een betaald abonnement op YouTube TV nodig om YouTube op je televisie te kunnen bekijken. Mensen vragen ook: hoe moet je youtube installeren? Aangenomen dat u een stap-voor-stap antwoord wilt over hoe YouTube te installeren:
1. Ga naar de Google Play Store en zoek naar "YouTube".
2. Tik op "Installeren".
3. Wacht tot de installatie is voltooid.
4. Tik op "Openen" zodra het klaar is.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom krijg ik geen beeld op YouTube?

YouTube kan een zwart scherm vertonen als uw webbrowser niet is bijgewerkt naar de nieuwste versie. Het is mogelijk dat de plug-in Adobe Flash Player nog wordt gebruikt in oudere versies die niet meer door YouTube worden ondersteund. Oplossing: Over het algemeen worden sommige browsers automatisch bijgewerkt. Daarvan, waarom kan ik geen apps downloaden op mijn samsung tv? Voer een softreset uit op de tv. Een softreset sluit de tv volledig af en start hem opnieuw op, in plaats van hem alleen maar in de stand-bymodus te zetten. Dit kan problemen oplossen die je mogelijk hebt met apps.

Hoe voeg je app toe op Samsung tv?

1 Gebruik de Home -knop om het Home-scherm weer te geven. Kies vervolgens "Apps". Kies vervolgens het pictogram Search (Zoeken). 3 Navigeer naar de apps die je wilt toevoegen en kies vervolgens "Install" (Installeren). Wat dit betreft, welk kanaal zit youtube bij ziggo? Ziggo is een Nederlandse aanbieder van kabeltelevisie. YouTube is niet beschikbaar als kanaal op Ziggo.

Mensen vragen ook: waarom geen youtube op ziggo?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom YouTube niet werkt op Ziggo:
1. Ziggo zou YouTube om de een of andere reden kunnen blokkeren. Dit is onwaarschijnlijk, maar het is mogelijk dat Ziggo heeft besloten de toegang tot YouTube om de een of andere reden te blokkeren.
2. Er kan een probleem zijn met het netwerk van Ziggo. Als het netwerk van Ziggo plat ligt of een ander probleem heeft, kan dat verklaren waarom YouTube niet werkt.
3. Er kan een probleem zijn met YouTube zelf. Als YouTube down is of een ander probleem heeft, kan dat verklaren waarom het niet werkt op Ziggo.
4. Er kan een probleem zijn met je apparaat. Als je apparaat een probleem heeft, kan dat verklaren waarom YouTube niet werkt op Ziggo.
5. Er kan een probleem zijn met je Ziggo-account. Als je Ziggo-account niet actief is of een ander probleem heeft, kan dat verklaren waarom YouTube niet werkt.
Als je problemen hebt met YouTube op Ziggo, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Ziggo en hen om hulp vragen. Zij zouden je moeten kunnen helpen uit te zoeken wat er aan de hand is en YouTube weer aan de praat te krijgen.

Door Titos Waggonerjr

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen filmpjes afspelen? :: Hoe zet je een YouTube kanaal op prive?
Handige links