Huis > H > Hoe Zet Je Reclame Uit Op Youtube?

Hoe zet je reclame uit op YouTube?

Advertenties uitschakelen voor afzonderlijke video's

  1. Log in bij YouTube.
  2. Klik op je profielfoto.
  3. Klik op Content in het linkermenu.
  4. Kies de video waarvoor je advertenties wilt uitzetten.
  5. Klik in het linkermenu op Inkomsten genereren.
  6. Ga naar het bovenste vak Inkomsten genereren klik op Uit.
  7. Klik rechtsboven op Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Dienovereenkomstig, wat kost een abonnement op youtube?

Hoe duur is YouTube Premium? Een abonnement op YouTube Premium kost in Nederland en België 6,99 euro per maand. Trouwens, hoe krijg ik youtube lite? YouTube Premium kost 11,99 euro per maand, YouTube Premium Lite kost je 6,99 euro per maand. Ben je geïnteresseerd in YouTube Premium Lite, dan kun je je via de webpagina van YouTube je hiervoor aanmelden.

Trouwens, welk kanaal zit youtube bij ziggo?

Het YouTube kanaal op Ziggo is kanaal 300. Wat dit betreft, hoe kom ik op youtube op tv? Om YouTube op uw televisie te kunnen bekijken, moet u uw computer op uw televisie aansluiten. Dit kan worden gedaan met een HDMI-kabel, die de HDMI-poort van uw computer verbindt met de HDMI-poort van uw tv. Zodra de verbinding is gemaakt, moet u de ingang op uw tv veranderen in de HDMI-ingang waarop uw kabel is aangesloten. Zodra u dit hebt gedaan, zou u YouTube op uw TV moeten kunnen bekijken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een YouTube account zonder Google?

Er is een vereiste om in te loggen op YouTube. Als je al een e-mailaccount hebt en geen Gmail-account wilt, kun je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Daarvan, hoe haal ik youtube van mijn tv?

Ga op een willekeurig apparaat naar https://myaccount.google.com/permissions.

  1. Selecteer YouTube op tv in de lijst met Google-apps.
  2. Selecteer Toegang intrekken.
Men kan zich ook afvragen: kan je youtube mailen? Het supportteam voor creators e-mailen vanuit YouTube

Tik op je profielfoto en kies Hulp en feedback. en selecteer Contact opnemen.

Wat is het mailadres van YouTube?

Je e-mailadres op YouTube is het e-mailadres van je Google-account (ook wel je Google-gebruikersnaam genoemd). Als je je e-mailadres op YouTube wilt wijzigen, volg je de instructies om het e-mailadres van je Google-account te wijzigen. Hoe haal je verwijderde video's terug Iphone? Er zijn een paar manieren om verwijderde video's van je iPhone te herstellen. Eén manier is om een herstelprogramma te gebruiken dat je iPhone kan scannen en alle verwijderde bestanden kan herstellen. Een andere manier is om je iPhone te herstellen vanaf een back-up. Als u een back-up van uw iPhone hebt, kunt u deze herstellen en zullen al uw verwijderde video's ook worden hersteld. Ten slotte kunt u contact opnemen met Apple support en zij kunnen u wellicht helpen uw verwijderde video's te herstellen.

Kan je verwijderde Tiktoks terughalen?

Er is geen zekere manier om verwijderde Tiktoks te herstellen, omdat de app geen back-up van de video's bijhoudt. Er zijn echter enkele methoden die kunnen werken, zoals proberen een cacheversie van de video op uw apparaat te vinden of een hulpmiddel voor gegevensherstel gebruiken.

Door Gerhan

Vergelijkbare artikelen

Waarom doet mijn YouTube het niet? :: Waarom krijg ik geen verbinding met YouTube?
Handige links