Huis > W > Waarom Doet Mijn Youtube Het Niet?

Waarom doet mijn YouTube het niet?

Een snelle oplossing die je eerst kunt testen is om je browser een keer af te sluiten en weer op te starten, of dit met de hele computer te doen. Als dit het YouTube probleem niet verhelpt, probeer het dan met de onderstaande oplossingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Daarvan, hoe haal ik youtube van mijn tv?

Ga op een willekeurig apparaat naar https://myaccount.google.com/permissions.

  1. Selecteer YouTube op tv in de lijst met Google-apps.
  2. Selecteer Toegang intrekken.
Vervolgens, hoe krijg je youtube op ziggo? Ook bij Ziggo kun je via de Mediabox Youtube op je tv kijken. Om Youtube video's te bekijken druk je op de terugknop van je afstandsbediening. Vervolgens druk je op het pijltje naar links en druk je nog twee keer op OK. Nu worden per categorie alle tv apps van de Ziggo geopend.

Wat dit betreft, hoe zet je youtube weer aan?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren kan afhangen, waaronder welk apparaat je gebruikt en welke versie van YouTube je hebt. In het algemeen zou je YouTube echter weer moeten kunnen inschakelen door de app te openen (als je een mobiel apparaat gebruikt) of de website te bezoeken (als je een computer gebruikt) en je aan te melden met je account. Zodra je bent aangemeld, zou je toegang moeten hebben tot al je kanalen, abonnementen en instellingen. Als je nog steeds problemen hebt, kun je proberen hulp te vragen aan de klantenservice van YouTube. Hoe kan je YouTube deblokkeren? Er zijn een paar manieren om YouTube te deblokkeren. Eén manier is het gebruik van een webproxy. Een webproxy is een website waarmee u anoniem op andere websites kunt surfen. Er zijn veel gratis webproxy's online beschikbaar. Een andere manier om YouTube te deblokkeren is het gebruik van een VPN. Een VPN (Virtual Private Network) versleutelt uw internetverkeer en leidt het door een server op een andere locatie. Hierdoor kun je internetbeperkingen omzeilen en toegang krijgen tot geblokkeerde websites. Er zijn veel VPN-aanbieders beschikbaar, zowel gratis als betaald.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Daarvan, hoe krijg ik youtube op mijn samsung tv?

Open de YouTube-app. Selecteer de video die je wilt bekijken en tik op het cast-icoon . Selecteer het apparaat waarnaar je wilt casten en wacht tot de apparaten zijn gekoppeld. Daarna wordt de video op je tv afgespeeld. Trouwens, hoe verwijder je app van tv? U kunt vooraf geïnstalleerde apps niet verwijderen.

  1. Druk op de Home-knop op de meegeleverde afstandsbediening.
  2. Selecteer onder Apps de optie Google Play Store.
  3. Selecteer Mijn apps in het linkerdeelvenster.
  4. Selecteer de app die u wilt verwijderen.
  5. Selecteer VERWIJDEREN.
  6. Selecteer OK om te bevestigen.

Bovendien, hoe haal je tv plus weg?

Je kunt ook de Samsung TV Plus-toepassing verwijderen vanuit het startscherm van de tv. Om dit te doen, druk je op de startknop op de Samsung-afstandsbediening, selecteer je Samsung TV Plus uit de navigatiebalk en bevestig vervolgens door 'Verwijder' te selecteren. Waarom geen YouTube op Ziggo? Er zijn een paar redenen waarom YouTube misschien niet werkt op Ziggo. Zorg er ten eerste voor dat je een sterke internetverbinding hebt. Als je verbinding zwak is, kan YouTube mogelijk niet goed laden. Ten tweede, controleer of YouTube plat ligt voor onderhoud of dat er een storing is in je omgeving. Als YouTube plat ligt, kun je niets anders doen dan wachten tot het weer werkt. Probeer ten slotte de cache en de cookies van je browser te wissen. Dit helpt soms bij het oplossen van laadproblemen.

Welk kanaal zit YouTube Bij ziggo?

Er is geen specifiek kanaal waar YouTube op staat bij Ziggo. Wel biedt Ziggo een tv-app waarmee gebruikers YouTube-content op hun televisie kunnen bekijken.

Door Pike

Vergelijkbare artikelen

Hoe films bekijken op YouTube? :: Hoe zet je reclame uit op YouTube?
Handige links