Huis > W > Waarom Reageer Je Niet Als Ik Zeg Oké Google?

Waarom reageer je niet als ik zeg oké Google?

Als de Google Assistent niet werkt of reageert op 'Hey Google' op je Android-apparaat, zorg er dan voor dat de Google Assistent, Hey Googleen Voice Match aan staan: Ga op je Android-telefoon of -tablet naar de Assistent-instellingen of open de Google Assistent-app. en zeg 'Assistent-instellingen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

En nog een vraag, hoe spreek je tegen google?

Een gesprek beginnen

  1. Tik op je apparaat op de startknop en houd deze vast of zeg 'Hey Google'. Als de Google Assistent uitstaat, word je gevraagd deze aan te zetten.
  2. Stel een vraag of spreek een opdracht uit.
Hoe werkt tekst naar spraak? Tekst naar spraak

Documenten voorlezen met Android Tekst naar spraak
  1. Raak het pictogram Microfoon aan op het toetsenbord.
  2. Volg de instructies in het dialoogvenster.
  3. Spreek duidelijk in de microfoon van uw apparaat.

Dienovereenkomstig, kan je met google praten?

Ja, je kunt met Google praten. Je kunt het vragen stellen en het zal je antwoorden. Hoe kom ik in instellingen? Er zijn een paar manieren om in de instellingen te komen. Eén manier is te klikken op het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Er verschijnt dan een menu met verschillende opties, waaronder instellingen. Een andere manier om in de instellingen te komen is door op het startmenu te klikken en dan op de optie instellingen. Ook dan verschijnt een menu met verschillende opties, waaronder instellingen.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Mensen vragen ook: waarom werkt hey google niet in het nederlands?

Zeg 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent' Of ga naar de Assistent-instellingen. op je Android-telefoon of -tablet. Tik onder 'Alle instellingen' op Talen. Mensen vragen ook: kan spraakmodel niet opnieuw trainen? Train Google opnieuw

  • Tik op de startknop van je telefoon.
  • Tik nu op het kompasicoontje rechtsonder en hierna tik op je profielfoto of je initiaal.
  • Kies nu ”Ok Google” detectie > Spraakmodel verwijderen > OK.
  • Activeer op elk gewenst moment “Ok Google” te zeggen en volg de instructies om je stem op te nemen.

Hoe reset ik mijn Google Home?

terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Houd de knop voor het terugzetten van de fabrieksinstellingen aan de onderkant van de Home Mini ingedrukt. Deze bevindt zich onder het netsnoer. Zoek naar een stip op de basis.Na 5 seconden begint je apparaat met het proces om het terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Hoe zet ik spraak uit? Het antwoord op deze vraag hangt af van het apparaat dat u gebruikt. Als u een iPhone gebruikt, kunt u naar Instellingen > Toegankelijkheid > Spraak gaan en de opties "Spreek selectie" en "Spreek scherm" uitschakelen. Als u een Android-apparaat gebruikt, kunt u naar Instellingen > Toegankelijkheid > Tekst-naar-spraak uitvoer gaan en de opties "Wachtwoorden uitspreken" en "Webpagina's voorlezen" uitschakelen.

Hoe schakel ik je uit?

Er is niet één antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van het apparaat of de software die u gebruikt. Enkele algemene tips zijn echter:
- Controleer de documentatie voor uw specifieke apparaat of software om te zien of er specifieke instructies zijn voor het uitschakelen ervan
- Als er geen specifieke instructies zijn, probeer dan te zoeken naar een aan/uit-knop of een uit-schakelaar en schakel het op die manier uit
- Als er geen aan/uit-knop of uit-schakelaar is, probeer dan het apparaat los te koppelen van de stroombron.

Door Riebling Benston

Vergelijkbare artikelen

Wat is leuk om aan Google te vragen? :: Wat past bij een blauwe muur?
Handige links