Huis > K > Kan Geen Apps Meer Openen Op Samsung Telefoon?

Kan geen apps meer openen op Samsung telefoon?

Wis het cachegeheugen en de gegevens van Google Play-services

  • Open de app Instellingen op je apparaat.
  • Tik op Apps en meldingen. App-info of Alle apps bekijken.
  • Tik op Google Play-services.
  • Tik op Opslag. Cache wissen.
  • Tik op Opslag wissen Alle gegevens wissen. OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Daarvan, waarom sluiten apps af samsung?

De update veroorzaakt het vastlopen van verschillende apps. Samsung is hiervan op de hoogte. Het probleem kan gebeuren op sommige Samsung Galaxy-apparaten en wordt veroorzaakt door een probleem in Google Webview. Het probleem werd opgelost in de nieuwste applicatie-updates voor Android-systeem Webview en Google Chrome. Kan apps niet meer openen? Als een app op uw iPhone of iPad niet meer reageert, onverwacht sluit of niet wordt geopend

  • Sluit de app en open deze opnieuw. Sluit de app geforceerd af.
  • Herstart het apparaat. Herstart uw iPhone of herstart uw iPad.
  • Controleer op updates.
  • Verwijder de app en download deze opnieuw.

Waarom sluit mijn app steeds af iPhone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw app op uw iPhone wordt afgesloten:
1. De app is mogelijk niet compatibel met uw apparaat - als de app is ontworpen voor een oudere versie van iOS, werkt hij mogelijk niet goed op uw nieuwere apparaat.
2. Er is misschien een probleem met de app zelf - als de code buggy is of er andere technische problemen zijn, kan de app misschien niet goed werken.
3. Je apparaat heeft misschien te weinig geheugen - als je veel apps op de achtergrond hebt draaien, heeft je apparaat misschien niet genoeg bronnen om ze allemaal draaiende te houden, en wordt de app misschien afgesloten.
4. Er kan een probleem zijn met de software van je iPhone - als je iPhone een oudere versie van iOS draait, kan deze de app misschien niet goed ondersteunen.
Als u niet zeker weet wat het probleem veroorzaakt, kunt u proberen uw iPhone opnieuw op te starten of uw software bij te werken. Als het probleem aanhoudt, moet je de app misschien verwijderen en opnieuw installeren. Waarom sluit mijn iPhone apps af? Als uw iPhone apps afsluit, kan het zijn dat uw batterij aan vervanging toe is. Het kan ook komen doordat er een probleem is met de software of hardware van je iPhone. Als u niet zeker weet wat het probleem veroorzaakt, kunt u proberen uw iPhone opnieuw op te starten of de fabrieksinstellingen te herstellen. Als het probleem aanhoudt, moet u contact opnemen met Apple voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Waarom loopt een app vast?

Een andere oorzaak voor het vastlopen van Android-apps is het gebrek aan opslagruimte op je apparaat. Dit gebeurt ook als je het interne geheugen van je apparaat overlaadt met zware apps. Dus, kan bestand niet openen android? Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben: Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft. De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd.

Daarvan, waarom stopt google steeds samsung?

Een exacte oorzaak voor de storing is niet bekend. Technologiesite Android Authority vermoedt dat het te maken heeft met een recente update voor de app, die bij gebruikers automatisch wordt geïnstalleerd. Niet alle Android-toestellen zijn getroffen, maar op Twitter druppelen klachten van gebruikers wereldwijd binnen. Wat dit betreft, wat is een app crash? Een app crash is wanneer een app onverwachts stopt met werken. Dit kan gebeuren door een fout in de code van de app, maar het kan ook gebeuren door een probleem met de hardware of het besturingssysteem.

Daarvan, hoe open ik app instellingen?

Van dat, hoe open ik app-instellingen?

Door Jasper

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik mijn Corona app niet openen? :: Waarom sluiten Mijn apps automatisch?
Handige links