Huis > H > Hoe Batterijpercentage Iphone 13?

Hoe Batterijpercentage iPhone 13?

Op een iPhone 13 en andere iPhone-modellen met Face ID (iPhone X en nieuwer) wordt het batterijpercentage weergegeven in het bedieningspaneel. Veeg gewoon omlaag vanaf de rechterbovenhoek van het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe kan ik een app verwijderen van mijn Samsung?

Apps verwijderen via de Google Play Store:

  1. Open de Google Play store.
  2. Tik op de menu (drie streepjes in de linkerbovenhoek).
  3. Tik op 'Mijn apps en games'.
  4. Tik op het tabje 'Geïnstalleerd'.
  5. Tik op de app die je wilt verwijderen.
  6. Tik op 'Verwijderen'.
Waarom kan ik geen apps verwijderen? Sommige apps worden niet alleen geinstalleerd maar ook opgevoerd als apparaatbeheerder. Indien je zo'n app wenst te verwijderen moet je eerst deze “privilege” van apparaatbeheerder uitschakelen / verwijderen.

Welke apps kan ik verwijderen van mijn Samsung?

De apps die van een Samsung telefoon kunnen worden verwijderd, zijn afhankelijk van het merk en model van de telefoon en van het specifieke Android-besturingssysteem waarop de telefoon draait. In het algemeen zullen de meeste Samsung-telefoons de gebruiker echter toestaan elke vooraf geïnstalleerde app te verwijderen die ze niet op hun apparaat willen hebben. Dit kan worden gedaan door naar het menu Instellingen te gaan en de optie "Toepassingen" te selecteren. Vanaf hier kan de gebruiker een app selecteren die hij wil verwijderen en de actie bevestigen. Houd er rekening mee dat sommige systeem-apps niet kunnen worden verwijderd en dat pogingen daartoe problemen met de telefoon kunnen veroorzaken. Hoe zie ik welke apps openstaan? Om te zien welke apps geopend zijn, opent u eerst de multitasking-weergave. Dit kan door dubbel te tikken op de homeknop of door omhoog te vegen vanaf de onderkant van het scherm. Zodra de multitasking-weergave geopend is, ziet u een lijst met alle apps die momenteel geopend zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe kun je zien welke apps actief zijn?

Om te zien welke apps op jouw smartphone de grootste energievreters zijn, moet je in iOS naar Instellingen > Batterij gaan, en op Android naar Instellingen > Batterij & energiebesparing > Batterijgebruik. Hier staat een lijst met alle apps die je gebruikt en hoeveel van je batterij ze verbruiken. En nog een vraag, welke apps staan open iphone 12? Actieve apps afsluiten in Apple iPhone 12 Pro iOS 14.1

Veeg met je vinger langzaam naar omhoog vanaf de onderkant van het scherm tot er een overzicht van actieve apps op het scherm wordt getoond.

Hoe kan ik tabbladen sluiten?

Alle tabbladen sluiten

Om alle tabbladen in één keer te sluiten, ga je naar het overzicht van alle tabbladen en hou je je vinger in Safari ingedrukt op 'Gereed'. Vervolgens krijg je de optie te zien om alle tabbladen in één keer te sluiten. Tik hierop om de tabbladen ook daadwerkelijk te sluiten.
Hoe start je een app opnieuw op? Om een app opnieuw te starten, dien je de app te sluiten en opnieuw te openen.

Waarom kan ik mijn iPhone niet uitzetten?

Er zijn een aantal redenen waarom je je iPhone niet uit kunt zetten. Het kan zijn dat de batterij leeg is en daardoor het toestel niet meer aan gaat. Het kan ook zijn dat er een fout in het toestel zit en daardoor het toestel niet meer aan gaat. Als laatste kan het zijn dat je toestel in de herstelmodus staat en daardoor niet meer uit gaat.

Door Goodyear

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik applicatiebeheer Samsung? :: Waarom kan ik mijn Corona app niet openen?
Handige links