Huis > H > Hoe Zip Bestand Openen Android?

Hoe zip bestand openen Android?

Je bestanden uitpakken

  1. Open Files by Google.
  2. Tik onderaan op Browsen .
  3. Ga naar de map met het zip-bestand dat je wilt uitpakken.
  4. Selecteer het zip-bestand.
  5. Er wordt een pop-upvenster weergegeven met de content van dat bestand.
  6. Tik op Uitpakken.
  7. Er wordt een voorbeeld van de uitgepakte bestanden weergegeven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Is WinZip gratis?

U kunt Winzip gratis van het web downloaden. In versies van Windows ná XP kunt u ook . zip-bestanden in- en uitpakken zonder gebruik van het programma Winzip. Wat is Unzippen? Unzip met Android

Daarmee kun je zipbestanden direct na het downloaden openen.

Mensen vragen ook: kan zip bestand niet openen?

Als u problemen hebt met het openen van een ZIP-bestand, kunt u een paar dingen proberen:
Zorg ervoor dat u een ZIP-bestandsopener hebt geïnstalleerd. Zo niet, dan kunt u een gratis exemplaar van internet downloaden.
- Als u Windows gebruikt, kunt u met de rechtermuisknop op het ZIP-bestand klikken en "Alles uitpakken" selecteren.
Als u een Mac gebruikt, dubbelklikt u op het ZIP-bestand.
Als geen van beide opties werkt, kunt u proberen het ZIP-bestand een andere naam te geven (zoals ".rar" of ".7z"). Dat maakt het misschien gemakkelijker voor uw computer om het te openen. Hoe open je een zip bestand op een Mac? Er zijn twee manieren om een zip-bestand op een Mac te openen. De eerste is dubbelklikken op het zipbestand, waardoor het bestand automatisch wordt uitgepakt met het ingebouwde Archiefprogramma. De tweede is om met de rechtermuisknop (of Control-klik) op het zip-bestand te klikken en "Openen met > Archiefprogramma" te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat gebeurt er met een zip bestand?

ZIP is een veelgebruikt archiefindeling die wordt gebruikt om een of meer bestanden te comprimeren op één locatie, waardoor het totale bestand kleiner wordt en het gemakkelijker is om de bestanden te verzenden. Zip-bestanden werken op vrijwel dezelfde manier als een standaardmap op je computer. Trouwens, hoe verstuur ik een zip bestand? Houd de linkermuisknop ingedrukt op het bestand of de map (of klik met de rechtermuisknop), selecteer (of plaats de aanwijzer op) Verzenden naar en selecteer vervolgens Gecomprimeerde (gezipte) map. Er wordt een nieuwe, gezipte map met dezelfde naam gemaakt op dezelfde locatie.

Hoe maak je een zip bestand?

Maak zip bestanden vanaf een map van Windows Explorer

  1. Open een mapvenster.
  2. Zoek en selecteer de bestanden en/of mappen waarmee u een zip bestand wilt maken.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het gemarkeerde gebied.
  4. Kies in het submenu van WinZip ofwel: Toevoegen aan [filename]. zip(x)
Hoe duur is WinZip? De kosten van WinZip variëren afhankelijk van de editie en het aantal licenties dat u nodig hebt. De Standard editie begint bij $29.95 voor een enkele licentie, terwijl de Professional editie begint bij $49.95 voor een enkele licentie. Als u meer dan één licentie nodig hebt, kunt u kortingen krijgen tot 20% van de verkoopprijs.

Daarvan, hoe kom ik van winzip af?

Om WinZip van uw computer te verwijderen, moet u eerst het WinZip-programma verwijderen. Ga hiervoor naar het Configuratiescherm en selecteer "Programma's toevoegen of verwijderen". Zoek WinZip in de lijst met geïnstalleerde programma's en klik op "Verwijderen". Volg de aanwijzingen om de verwijdering te voltooien. Zodra WinZip is verwijderd, kunt u de WinZip-map van uw computer verwijderen.

Door Dominick Brittan

Vergelijkbare artikelen

Hoe installeer ik WinZip? :: Hoe een zip bestand maken?
Handige links