Huis > W > Waar Vind Ik De Spellingscontrole?

Waar vind ik de spellingscontrole?

Klik op Bestand > Opties > Controle, schakel het selectievakje Spelling controleren tijdens typen uit en klik op OK. Om de automatische spellingscontrole weer in te schakelen, herhaalt u de procedure en schakelt u het selectievakje Spelling controleren tijdens typen weer in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe spellingscontrole aanzetten in Word op Mac?

Spelling en grammatica controleren

  1. Spelling controleren: Kies 'Wijzig' > 'Spelling en grammatica' > 'Controleer document nu'.
  2. Grammatica controleren: Kies 'Wijzig' > 'Spelling en grammatica' > 'Controleer grammatica tegelijk met spelling' (een vinkje geeft aan dat de functie is ingeschakeld).
Wie vond de wisselstroomgenerator uit 5 letters? Nikola Tesla is bij het grote publiek vooral bekend als de uitvinder van de wisselstroomgenerator, de wisselstroomelektromotor en van andere belangrijke componenten van het huidige elektriciteitsnet.

Hoe kun je zien of iemand Wordfeud helper gebruikt?

Er is geen zekere manier om te zien of iemand een Wordfeud-helper gebruikt, maar er zijn een aantal dingen waar u op kunt letten die kunnen duiden op valsspelen. Bijvoorbeeld, als een speler altijd een hoge score heeft, of als hij woorden gebruikt die niet typisch gebruikt worden in het spel, is het mogelijk dat hij een helper gebruikt. Bovendien, als een speler plotseling veel meer begint te winnen dan voorheen, of als hij woorden kan vinden die niet gebruikelijk zijn in het spel, is het mogelijk dat hij een helper gebruikt. Dienovereenkomstig, wat betekent een anagram? Een anagram is een soort woordspelletje, waarbij de letters van een woord of zin worden herschikt om een nieuw woord of een nieuwe zin te vormen. Het nieuwe woord of de nieuwe zin heeft meestal een andere betekenis dan het oorspronkelijke woord of de oorspronkelijke zin.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Je kunt ook vragen hoe maak je een voorpagina in word?

Een voorblad toevoegen

  1. Klik op het tabblad Invoegen, in de groep Pagina's, op Voorblad.
  2. Klik op een indeling voor een voorblad in de galerie met opties. Nadat u een voorblad hebt ingevoegd, kunt u de voorbeeldtekst door uw eigen tekst vervangen.
Dienovereenkomstig, hoe begin je paginanummering vanaf bepaalde pagina? Paginanummers later laten beginnen in een document
  1. Ga naar Invoegen > Koptekst of Voettekst > Koptekst bewerken of Voettekst bewerken.
  2. Selecteer Eerste pagina afwijkend.
  3. In het kop- of voettekstgebied op de eerste pagina ziet u een label met de tekst Koptekst eerste pagina.

Daarvan, heeft de inhoudsopgave een paginanummer?

In de inhoudsopgave, in het Engels table of contents en door onze zuiderburen inhoudstafel genoemd, som je alle hoofdstukken van je scriptie op en vermeld je daarbij het paginanummer. Hoe maak je iets cursief? De meest gebruikelijke manier om iets cursief te maken is het gebruik van de HTML-tag . Deze tag zorgt ervoor dat de tekst tussen de openings- en sluitingstags wordt weergegeven in een cursief lettertype.

Bovendien, wat schrijf je cursief?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag - het hangt af van wat de schrijver probeert over te brengen door het gebruik van cursief. In het algemeen wordt cursief echter gebruikt om bepaalde woorden of zinnen te benadrukken, om aan te geven dat een woord op een niet-standaard manier wordt gebruikt, of om een deel van de tekst te onderscheiden van de rest van het stuk.

Door Sallyann

Vergelijkbare artikelen

Handige links