Huis > H > Hoe Safari Terugzetten Op Iphone?

Hoe Safari terugzetten op iPhone?

Een ingebouwde app herstellen die u hebt verwijderd

  1. Ga op uw iOS-apparaat naar de App Store.
  2. Zoek de app. Zorg ervoor dat u de exacte naam van de app gebruikt. Zoek de juiste naam van ingebouwde apps.
  3. Tik op om de app terug te zetten.
  4. Wacht tot de app is teruggezet en open deze in het beginscherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dus, waar staat geschiedenis safari macbook?

Met Safari op de Mac zoeken in het geschiedenisoverzicht

  1. Kies in de app Safari op de Mac 'Geschiedenis' > 'Toon volledige geschiedenis'.
  2. Typ rechtsboven in het venster in het zoekveld.
Waar vind ik de menubalk in Safari? De menubalk bevindt zich boven in het scherm van de Mac. Via de menu's en symbolen in de menubalk kun je commando's kiezen, taken uitvoeren en de status controleren. Je kunt een optie instellen om de menubalk automatisch te verbergen.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik safari terug op ipad?

Als u per ongeluk Safari van uw iPad hebt verwijderd, kunt u het opnieuw installeren door naar de App Store te gaan en het opnieuw te downloaden. Dus, hoe verwijder je zoekwoorden? Er zijn een paar manieren om trefwoorden uit uw account te verwijderen. De eerste is om naar de Trefwoorden tab te gaan en te klikken op het trefwoord dat u wilt verwijderen. Vanaf daar kunt u op de "Verwijderen" knop klikken.
De tweede manier om trefwoorden te verwijderen is om naar de Campagnes tab te gaan en te klikken op de campagne waarvan u de trefwoorden wilt verwijderen. Van daaruit kunt u op de knop "Bewerken" klikken en vervolgens op het tabblad "Trefwoorden". Daar kunt u klikken op het trefwoord dat u wilt verwijderen en vervolgens op de knop "Verwijderen".

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Kan geschiedenis niet wissen Samsung?

Hoe wis je de zoekgeschiedenis op je Android telefoon?

  • Stap 1: Open 'Chrome' op je telefoon.
  • Stap 2: Druk op het icoontje met de drie puntjes.
  • Stap 3: Druk op 'Geschiedenis'.
  • Stap 4: Druk op 'Browsegegevens wissen...'
  • Stap 5: Kies een periode.
  • Stap 6: Kies welke gegevens je allemaal wilt verwijderen.
Hoe verwijder je je geschiedenis op Google Chrome? Je geschiedenis wissen
  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Geschiedenis.
  4. Klik aan de linkerkant op Browsegegevens wissen.
  5. Selecteer in het dropdownmenu welk gedeelte van de geschiedenis je wilt verwijderen.

Dienovereenkomstig, wat heb ik als laatst opgezocht?

Het enige wat je hoeft te doen is naar history.google.com/history gaan en zorgen dat je inlogt. Dan kun je precies vinden welke YouTube-filmpjes je hebt gekeken, wat voor zoektermen je hebt gebruikt en op welke plekken je vaak komt. Wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert? Als u uw geschiedenis verwijdert, betekent dit dat u geen gegevens meer hebt over de websites die u hebt bezocht. Dit kan het moeilijk maken om uw stappen te herleiden als u terug moet gaan om iets te vinden dat u eerder op een website hebt gezien. Bovendien kan het moeilijk zijn om uw online activiteiten bij te houden, wat nuttig kan zijn voor persoonlijke of werkgerelateerde doeleinden.

Daarvan, waarom geschiedenis wissen?

Er zijn een paar redenen waarom u uw browsegeschiedenis wilt wissen. Misschien bent u bezorgd dat iemand kan zien welke websites u hebt bezocht. Misschien lost u een probleem met uw webbrowser op. Of misschien wilt u gewoon met een schone lei beginnen.
Wat de reden ook is, in de meeste webbrowsers kunt u eenvoudig uw browsegeschiedenis wissen. In Chrome kunt u bijvoorbeeld op Ctrl+Shift+Delete drukken om het dialoogvenster Browsergegevens wissen te openen. Van daaruit kunt u kiezen hoeveel van uw geschiedenis u wilt wissen, en of u ook uw cookies en andere sitegegevens wilt wissen.
In Firefox kunt u op Ctrl+Shift+Del drukken om hetzelfde dialoogvenster te openen. In Safari kunt u naar Geschiedenis > Wis geschiedenis en websitegegevens gaan. En in Edge kunt u naar Instellingen > Kies wat u wilt wissen onder Browsegegevens wissen.
Elke webbrowser heeft een iets ander proces voor het wissen van uw geschiedenis, maar over het algemeen volgen ze allemaal dezelfde stappen. Dus welke browser u ook gebruikt, het zou gemakkelijk moeten zijn om de optie te vinden om uw browsegeschiedenis te wissen.

Door Janith

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je zoekgeschiedenis Samsung? :: Hoe kan ik iets verwijderen?
Handige links