Huis > W > Waar Slaat Zoom Chat Op?

Waar slaat Zoom chat op?

Met Cloud, dat alleen voor betalende abonnees is, slaat Zoom de video voor u op in zijn cloud-opslag. Maar om video's op te nemen, hebt u Zoom op macOS, Windows of Linux nodig. Wanneer u een vergadering opneemt en Opnemen in de cloud kiest, worden de video, audio en chat-tekst opgenomen in de Zoom-cloud.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat kan een co-host in Zoom?

De co-host heeft de volgende functies die een deelnemer niet heeft:

  • Een door de host aangemaakte poll starten.
  • Deelnemers muten of unmuten.
  • De video van deelnemers stoppen.
  • Deelnemers vragen hun video aan te zetten.
  • Wijzigen of deelnemers met elkaar kunnen chatten.
  • Deelnemers verwijderen.
Vervolgens, wat is een host bij zoom? De organisator van de vergadering is de host. De host heeft een aantal bevoegdheden die anderen in de vergadering niet hebben. Een greep uit de snoepwinkel van de host: je kunt iedereen muten, mensen naar breakouts sturen en bv. polls in de sessie opstarten, sessie opnemen enzovoort.

Kan Zoom langer dan 40 minuten?

Zoom heeft een tijdslimiet van 40 minuten voor gratis accounts. Als u echter een betaalde account hebt, kunt u de tijdslimiet van uw vergadering verlengen tot 24 uur. Hiervoor moet u de gastheer van de vergadering zijn en moet u uw account upgraden naar een Pro, Business of Enterprise account. Met een betaald account kunt u ook vergaderingen vooraf plannen, zodat ze automatisch op het aangegeven tijdstip beginnen. Hoe een online meeting opnemen? Er zijn een paar verschillende manieren om een online vergadering op te nemen. Eén manier is het gebruik van een schermopname programma, zoals QuickTime Player, dat is ingebouwd in Mac computers, of CamStudio, een gratis programma dat kan worden gedownload voor Windows.
Een andere manier om een online vergadering op te nemen is het gebruik van een webconferentieprogramma met een opnamefunctie, zoals Adobe Connect of GoToMeeting. Tenslotte kunt u ook een stand-alone audiorecorder gebruiken, zoals een digitale voicerecorder, om de audio van een online vergadering op te nemen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Je kunt ook vragen hoe maak je een opname van je scherm?

Native schermopname in Android Q

  1. Ga naar Instellingen > Systeem > Geavanceerd > Ontwikkelaarsopties;
  2. Ga naar Functievlaggen;
  3. Zoek de optie settings_screenrecord_long_press en schakel deze in;
  4. Om nu een schermopname te maken, houdt de aan/uit knop lang ingedrukt;
  5. Druk lang op de optie 'screenshot maken';
Bovendien, wat is teams rooms? Teams Rooms, de app voor uw vergaderruimte.

Het is een app die draait op een los device in de vergaderkamer en is aangesloten op de hardware in de kamer zoals presentatieschermen, microfoons en speakers en camera's. Zo kunnen er in een handomdraai online meetings worden gehouden.

Hoe maak je iemand mede organisator in Teams?

Nodig eerst de gewenste personen als deelnemer van de vergadering uit. Druk vervolgens op: Meeting opties in de uitnodiging van de Teams-vergadering. Selecteer de interne en externe presentatoren als co-organizer. Voeg vervolgens via Meeting Options de nodige co-organizatoren toe aan de vergadering. Hoe groepen verdelen? Er zijn een paar manieren om groepen te verdelen:
- Op grootte: U kunt groepen splitsen door ze te verdelen naar het aantal mensen in elke groep. Als u bijvoorbeeld 10 mensen hebt, kunt u ze in twee groepen van vijf verdelen.
Op vaardigheidsniveau: Je kunt groepen ook opsplitsen naar vaardigheidsniveau. Dit wordt vaak gedaan bij sport of andere activiteiten waarbij mensen met verschillende vaardigheden het tegen elkaar opnemen.
Op interesses: Een andere manier om groepen te splitsen is op basis van interesses. Dit kan nuttig zijn als u wilt dat mensen samen aan een project werken of als u mensen met dezelfde interesses probeert te vinden.

Daarvan, waarom kan ik geen breakout rooms maken?

Er zijn een paar redenen waarom u in uw videoconferentiesoftware geen breakoutkamers kunt maken. De eerste reden is dat uw software deze functie misschien niet ondersteunt. Sommige videoconferentiesoftware biedt alleen de mogelijkheid om deel te nemen aan breakoutrooms, maar niet om ze aan te maken. De tweede reden is dat u misschien niet de juiste rechten heeft om breakout rooms aan te maken. In sommige gevallen kan alleen de host van de vergadering of conferentie breakout rooms aanmaken. Ten slotte is het mogelijk dat uw videoconferentiesoftware een limiet heeft op het aantal breakout rooms dat in één keer kan worden aangemaakt. Als u probeert meer breakout rooms aan te maken dan de limiet toestaat, krijgt u een foutmelding.

Door Rowney Mardy

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik Zoom gebruiken? :: Hoe maak je een break out room?
Handige links