Huis > K > Kan Je Een Code Zetten Op Verborgen Fotos Iphone?

Kan je een code zetten op verborgen fotos iPhone?

Misschien heb je foto's op je iPhone die je graag wilt bewaren, maar die je liever niet aan iedereen laat zien. Die kiekjes wil je dan afschermen met een code of wachtwoord, maar dat staat de iOS-app Foto's niet toe. Wat je wel kunt doen, is de foto's verbergen in de kluis die Private Photo Vault heet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Trouwens, kan je een wachtwoord zetten op verborgen fotos?

Om je foto's beveiligen iPhone privé te houden, en voor jezelf te houden kun je deze foto's vergrendelen met een wachtwoord. Deze vergrendel methode staat niet standaard op iPhone. Als je de foto's wilt beveiligen met een wachtwoord, dan zal je toch één van de apps moeten downloaden in de App store.
Welke apps zijn veilig?
Wat is een beveiligde berichten-app?
AppCompatibiliteitPrijs
ThreemaiOS, Android$3.99
ViberiOS, Android, macOS, WindowsGratis
WhatsAppiOS, Android, macOS, WindowsGratis
Wickr MeiOS, Android, macOS, Windows, LinuxGratis

Men kan zich ook afvragen: kan je een code op je foto's zetten?

Ja, u kunt een code op uw foto's zetten. Dit kan met een watermerk of een digitale handtekening. Wat dit betreft, hoe zet je een code op een app samsung? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het proces voor het toevoegen van een code aan een Samsung-app verschilt per app. In het algemeen moet u echter een code kunnen toevoegen aan een Samsung-app door naar het instellingenmenu van de app te gaan en de optie "Code" of "Code toevoegen" te vinden. Zodra u deze optie hebt gevonden, voert u de code in die u wilt toevoegen en slaat u de wijzigingen op.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe zet je een code op WhatsApp Samsung?

Tweestapsverificatie instellen (Android)
  1. Tik op de app WhatsApp.
  2. Tik op het pictogram 'Menu' .
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Account.
  5. Tik op Verificatie in twee stappen.
  6. Tik op Inschakelen.
  7. Typ een zescijferige toegangscode.
  8. Typ nogmaals de code.
Dus, wat is de gevaarlijkste app?
Onlangs bleek nog dat de Talking Tom Cat-app niet te vertrouwen was. De virtuele kat die je napraat, zou volgens beveiligingsbedrijf TrustGo de gevaarlijkste app uit de Google Play top 500 zijn. De app was razend populair en werd meer dan 50 miljoen keer gedownload.

Vervolgens, wat is het gevaar van gratis apps?

Wanneer je een gratis app installeert, dan heeft deze app vaak toestemming voor toegang tot jouw gegevens. Je geeft hiermee een deel van je privacy op. Deze gegevens kan de app-aanbieder bovendien doorverkopen aan adverteerders.
Is Signal beter dan WhatsApp? Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag omdat het van verschillende factoren afhangt. In het algemeen wordt Signal echter beschouwd als een veiligere en meer persoonlijke berichtenapp dan WhatsApp. Signal gebruikt end-to-end-encryptie om je berichten te beschermen, wat betekent dat alleen jij en de persoon met wie je communiceert ze kunnen lezen. WhatsApp gebruikt ook end-to-end-encryptie, maar deelt sommige gegevens met Facebook (het moederbedrijf), wat Signal niet doet. Bovendien kun je met Signal de identiteit verifiëren van de persoon met wie je communiceert, wat kan helpen om bedriegers en oplichting te voorkomen.

Hoe foto's beveiligen op iPhone?

Er zijn een paar verschillende manieren om foto's op je iPhone te beveiligen:
U kunt de ingebouwde wachtwoordfunctie gebruiken om uw telefoon te vergrendelen. Dit voorkomt dat iemand toegang heeft tot uw foto's (of andere gegevens op uw telefoon) zonder uw wachtwoord.
U kunt ook de iCloud-dienst van Apple gebruiken om een back-up van uw foto's te maken en deze op te slaan. Hiermee heb je toegang tot je foto's vanaf elk apparaat met een internetverbinding, en je kunt er ook voor kiezen om je iCloud-back-ups te versleutelen voor extra beveiliging.
Tot slot kunt u een app van derden gebruiken om uw foto's te vergrendelen. Er zijn verschillende apps beschikbaar waarmee je specifieke mappen of albums op je iPhone met een wachtwoord kunt beveiligen.

Door Martelli

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet ik mijn microfoon instellen? :: Kan je printen zonder wifi?
Handige links