Huis > W > Welk Programma Voor Videobewerking?

Welk programma voor videobewerking?

De drie beste videobewerkingsprogramma's van het moment
  • Adobe Premiere Pro is de beste videobewerker van 2022. Premiere Pro biedt enorm veel waar voor je geld.
  • CyberLink PowerDirector - een sterke videobewerker voor een lage prijs.
  • Apple Final Cut Pro X - een van de beste keuzes voor Mac-gebruikers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe maak je van meerdere filmpjes 1 filmpje?

Open Movie Maker. Bovenaan in het lint, zie je 'video's/foto's toevoegen'. Klik dit aan en navigeer naar de filmpjes en slecteer ze allemaal. Nu ze ingevoegd zijn kan je ze ordenen (verslepen) of bijknippen (daarvoor moet je het filmpjes selecteren en kijken in het lint).
Hoe kun je een filmpje bewerken?
De programma's die we in dit blog bespreken zijn:
  1. DaVinci Resolve (gratis voor Apple en Windows)
  2. iMovie (gratis voor Apple)
  3. Adobe Premiere Pro (betaald voor Apple en Windows)
  4. Final Cut Pro X (betaald voor Apple)
  5. Avid (betaald voor Apple en Windows)
  6. iMovie App (gratis voor iPhone)

Dienovereenkomstig, wat is de beste gratis video editor?

Het antwoord op deze vraag is subjectief en hangt af van iemands behoeften en voorkeuren. Enkele populaire gratis videobewerkers zijn Lightworks, Shotcut en DaVinci Resolve. Hoe moet je een YouTube video editen? Er zijn een paar manieren om een YouTube-video te bewerken. Eén manier is het gebruik van de YouTube Video Editor, een eenvoudige online video-editor van YouTube. Om toegang te krijgen tot de YouTube Video Editor, log je in op je YouTube-account en klik je op de knop "Create" bovenaan de pagina. Klik vervolgens op "Video Editor" in het uitklapmenu.
Een andere manier om een YouTube video te bewerken, is het downloaden en installeren van videobewerkingssoftware op je computer. Er zijn veel verschillende videobewerkingsprogramma's beschikbaar, zowel betaald als gratis. Zodra je de videobewerkingssoftware van je keuze hebt geïnstalleerd, start je het programma en open je de YouTube-video die je wilt bewerken. Gebruik dan de bewerkingstools van de software om de gewenste wijzigingen in je video aan te brengen.
Zodra je klaar bent met het bewerken van je video, sla je de wijzigingen op en upload je de bewerkte video terug naar YouTube.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je een programma in het dock?

Ik sleep een icoon naar het dock om apps toe te voegen. Ik laat de app eruit zodat hij vast blijft staan. Ik heb mijn match gevonden en wil de app uit mijn dock verwijderen. Ik sleep het pictogram omhoog om de app uit het dock te verwijderen.

Hoe krijg je Premiere Pro gratis?

Kan ik Premiere Pro gratis downloaden? Ja, je kunt een gratis proefversie van Premiere Pro downloaden die 7 dagen geldig is. De gratis proefversie is de officiële, volledige versie van de app – deze bevat alle functies en updates van de nieuwste versie van Premiere Pro.
Vervolgens, hoe kan ik twee filmpjes aan elkaar plakken?
Plak gratis filmpjes aan elkaar.
  1. Selecteren. Upload de video's en afbeeldingen die je wilt samenvoegen vanuit je apparaat.
  2. Samenvoegen. Zet de content op de juiste volgorde en gebruik de kniptool om te bepalen wanneer de ene clip stopt en de andere begint.
  3. Downloaden.

Hoe kan je 2 video's naast elkaar zetten?

Om twee video's naast elkaar te plaatsen, kunt u iMovie of VSDC kiezen. Maar als u professionele films moet maken, is AnyMP4 Video Converter Ultimate de gewenste video-editor die u nooit mag missen.
Hoe filmpjes aan elkaar plakken gratis? Er zijn veel manieren om films gratis aan elkaar te plakken. Afhankelijk van het formaat van de films kun je misschien een gratis videobewerkingsprogramma zoals Windows Movie Maker of iMovie gebruiken om de films samen te voegen. U kunt ook online tools zoals Clideo of Kapwing gebruiken om video's samen te voegen.

Hoe kan ik een filmpje inkorten?

Er zijn een aantal manieren waarop u een video kunt inkorten. Eén manier is om een videobewerkingsprogramma te gebruiken om de video in te korten tot de gewenste lengte. Een andere manier is om de video te exporteren in een lagere kwaliteit, wat resulteert in een kleinere bestandsgrootte en een kortere video.

Door Ryon

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een filmpje knippen? :: Is programmeren belangrijk?
Handige links