Huis > H > Hoe Datum Doortrekken In Excel?

Hoe Datum doortrekken in Excel?

Een lijst met opeenvolgende datums maken
  1. Selecteer de cel met de eerste datum. Sleep de vulgreep over de cellen die u met opeenvolgende datums wilt vullen.
  2. Selecteer de vulgreep. in de linkerbenedenhoek van de cel, houd deze vast en sleep om de rest van de reeks te vullen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

En nog een vraag, hoe tel je uren op?

U kunt ook tijd optellen door AutoSom te gebruiken om getallen op te tellen. Klik in cel B4. Klik vervolgens op het tabblad Start op AutoSom. De formule ziet er zo uit: =SOM(B2:B3).
Vervolgens, hoe tel je een week?
Er worden 40 weken (280 dagen) opgeteld bij de eerste dag van je laatste menstruatie. Het moment van je eisprong hangt af van je menstruatiecyclus.

Hoe leeftijd berekenen in Excel met geboortedatum?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u de leeftijd in Excel kunt berekenen, afhankelijk van de indeling van uw gegevens.
Als u de geboortedatum in een enkele cel hebt, kunt u de functie YEARFRAC gebruiken om de leeftijd in jaren te berekenen. Als de geboortedatum bijvoorbeeld in cel A1 staat, gebruikt u de volgende formule:
=YEARFRAC(A1,TODAY())
Als u de geboortedatum in twee afzonderlijke cellen hebt, een voor de dag en een voor de maand, kunt u de functie DATEDIF gebruiken. Als de dag bijvoorbeeld in cel A1 staat en de maand in cel B1, gebruikt u de volgende formule:
=DATEDIF(A1&"/"&B1&"/"&YEAR(TODAY()),TODAY(),"y")
Als u de geboortedatum in drie afzonderlijke cellen hebt, een voor de dag, een voor de maand en een voor het jaar, kunt u de functie DATEDIF gebruiken. Bijvoorbeeld, als de dag in cel A1 staat, de maand in cel B1 en het jaar in cel C1, gebruikt u de volgende formule:
=DATEDIF(DATE(C1,B1,A1),TODAY(),"y") Hoe bereken je van maand naar week? Om van maand naar week te rekenen, moet u het aantal maanden delen door 4,3.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Wat kan gedaan worden met de Formule datum?

Beschrijving. De functie DATUMWAARDE zet een datum die als tekst is opgeslagen om naar een serieel getal dat Excel herkent als een datum. De formule =DATUMWAARDE("1/1/2008") geeft bijvoorbeeld 39.448, het seriƫle getal voor de datum 1-1-2008, als resultaat.
Wat betekent getal in Excel?
corrigeren. Deze fout wordt weergegeven in Excel als een formule of functie ongeldige numerieke waarden bevat. Dit gebeurt vaak wanneer u een numerieke waarde hebt ingevoerd met een gegevenstype of een getalnotatie die niet wordt ondersteund in de sectie met argumenten van de formule.

Trouwens, is datum vandaag excel?

Selecteer op een werkblad de cel waarin u de huidige datum en tijd wilt invoeren. Ga op een van de volgende manieren te werk: Als u de huidige tijd wilt invoegen, drukt u op Ctrl+; (puntkomma). Als u de huidige datum wilt invoegen, drukt u op Ctrl+Shift+; (puntkomma).
Hoeveel dagen Excel? Er zijn in totaal 31 dagen in Excel. Dit omvat de 28 dagen in februari en de 31 dagen in januari en maart.

Daarvan, hoeveel dagen in een maand excel?

Er zijn gewoonlijk 30 of 31 dagen in een maand, maar 28 of 29 dagen in februari.

Door Gabriellia

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel decibel is 1000 watt? :: Hoe bereken je het aantal dagen tussen 2 datums in Excel?
Handige links