Huis > H > Hoe Kan Ik Gratis Een Pdf-Bestand Bewerken?

Hoe kan ik gratis een PDF-bestand bewerken?

PDF-bestanden online bewerken

Kies een PDF door op de knop Een bestand selecteren te klikken of sleep een bestand naar de dropzone. Zodra Acrobat het bestand heeft geüpload, meld je je aan om je opmerkingen toe te voegen. Gebruik de werkbalk om tekst, plaknotities, markeringen, tekeningen en meer toe te voegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Wat dit betreft, hoe kan je een pdf bewerken?

Hoe PDF-bestanden te bewerken:
  1. Open een bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op "PDF bewerken" in het rechterdeelvenster.
  3. Gebruik de bewerkingstools van Acrobat: Voeg nieuwe tekst toe, bewerk tekst of werk de lettertypen bij met opties in de lijst met opmaakelementen.
  4. Sla je bewerkte PDF op:
Hoe kan ik een PDF-bestand bewerken in Word?
Een PDF bewerken
  1. Ga naar Bestand > Openen.
  2. Zoek het PDF-bestand en open het (u moet mogelijk Bladeren selecteren en het PDF in een map zoeken).
  3. Er wordt aangegeven dat er een kopie wordt gemaakt van het PDF-bestand en dat de inhoud wordt geconverteerd naar een indeling die in Word kan worden weergegeven.

Waarom kan ik een PDF-bestand niet bewerken?

PDF's zijn ontworpen als een alleen-lezen formaat, wat betekent dat u ze standaard niet kunt bewerken. Er zijn echter een paar manieren om een PDF te bewerken als dat nodig is. Eén manier is het gebruik van een PDF-editor, een gespecialiseerd programma waarmee u wijzigingen in een PDF kunt aanbrengen. Een andere manier is om de PDF te converteren naar een ander formaat, zoals een Word-document, dat u vervolgens kunt bewerken met een tekstverwerker. Wat is het beste programma om PDF te bewerken? Er zijn veel programma's die PDF's kunnen bewerken, maar het beste programma hangt af van uw behoeften. Als u alleen eenvoudige wijzigingen in een PDF moet aanbrengen, zoals tekst toevoegen of verwijderen, dan volstaat een gratis programma zoals Adobe Acrobat Reader DC. Als u echter complexere bewerkingen moet uitvoeren, zoals de lay-out wijzigen of afbeeldingen toevoegen, dan hebt u een betaald programma nodig, zoals Adobe Acrobat Pro DC.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe bewerk ik een PDF bestand iPhone?

PDF bewerken in de Bestanden-app

Sla de PDF op in de Bestanden-app op je iPhone of iPad, als je dat nog niet had gedaan. Open het PDF-bestand en tik op het contextmenu (de drie puntjes). Je kunt ook je vinger op een van de miniaturen leggen (bijvoorbeeld 'pagina 5 van 8') om de bewerkingsopties te openen.
Men kan zich ook afvragen: hoe maak je ruimte vrij op je iphone?
Je kunt deze optie als volgt aan- en uitzetten:
  1. Open Instellingen op je iPhone of iPad;
  2. Tik op Algemeen;
  3. Kies iPhone-opslag;
  4. Tik op apps die je niet of nauwelijks gebruikt;
  5. Kies 'Ruim op' om de ruimte die de app in beslag neemt vrij te maken.

Wat dit betreft, hoe kan ik een bestand verwijderen?

Zoek het bestand dat u wilt verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en klik vervolgens op Verwijderen op snelmenu. Tip: U kunt ook meerdere bestanden selecteren die u tegelijk wilt verwijderen. Houd Ctrl ingedrukt terwijl u meerdere bestanden selecteert die u wilt verwijderen.
Hoe PDF bewerken in Windows 10? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u PDF's in Windows 10 kunt bewerken. Eén manier is om de Microsoft Print to PDF-functie te gebruiken. Met deze functie kunt u elk document afdrukken als een PDF, die u vervolgens kunt bewerken met een PDF-editor.
Een andere manier om PDF's in Windows 10 te bewerken is door een PDF-editor van derden te gebruiken. Er zijn veel verschillende PDF-editors beschikbaar, zowel gratis als betaald. Enkele populaire PDF-editors voor Windows 10 zijn Adobe Acrobat, Foxit PhantomPDF en Nitro Pro.
Tot slot kunt u ook de ingebouwde Windows 10 Foto's-app gebruiken om PDF's te bewerken. De Foto's app kan worden gebruikt om PDF's bij te snijden, te roteren en het formaat aan te passen.

Hoe gratis PDF omzetten naar Word?

Er zijn een paar manieren om PDF's gratis naar Word-documenten te converteren. Eén manier is het gebruik van een gratis online converter zoals Zamzar of PDF to Word.
Om Zamzar te gebruiken, gaat u gewoon naar de website, uploadt u uw PDF-bestand, selecteert u het formaat waarin u het wilt converteren (Word) en klikt u op de knop "Converteren". Uw geconverteerde Word-bestand wordt dan naar u gemaild.
Om PDF naar Word te gebruiken, gaat u naar de website en uploadt u uw PDF-bestand. Selecteer vervolgens het formaat waarin u het wilt converteren (Word) en klik op de knop "Nu converteren". Uw bestand wordt geconverteerd en u kunt het vervolgens downloaden.

Door Jimmie Ebarb

Vergelijkbare artikelen

Hoe een mail te eindigen? :: Hoe knip je een afbeelding op macbook?
Handige links