Huis > W > Welke Apps Kun Je Verwijderen?

Welke apps kun je verwijderen?

Ongebruikte apps

Je kan in de instellingen bij het onderdeel 'Apps' gaan kijken maar dat is best omslachtig. Files by Google maakt dat proces een stuk makkelijker. Deze app zoekt namelijk ongebruikte en dus overbodige apps op je telefoon op zodat jij kan besluiten welke van deze apps verwijderd kunnen worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Waar kan ik geinstalleerde apps vinden?

Hoe kan ik zien welke apps ik geïnstalleerd heb op mijn Galaxy toestel?
  1. Ga vanuit het startscherm naar 'Apps' → 'Play Store (Google Play Store)'.
  2. Druk op de menutoets linksonder op je toestel en tik op 'Mijn apps'.
  3. Via de lijst die in je scherm verschijnt, kun je de gewenste apps her-installeren.
Mensen vragen ook: hoe kan ik dubbele apps verwijderen?
Bijvoorbeeld via de Play Store, de winkel waar u ook apps downloadt.
  1. Tik op de app Play Store.
  2. Tik rechtsboven op het pictogram met van uw Google-account.
  3. Een menu opent. Tik hierin op Apps en apparaat beheren.
  4. Tik op Beheren.
  5. Tik op de app die u wilt verwijderen.
  6. Tik op Verwijderen > OK.

Trouwens, hoe advertenties blokkeren op smartphone?

Er zijn een paar manieren waarop u advertenties op uw smartphone kunt blokkeren. De eerste manier is het installeren van een advertentieblokker. Er zijn advertentieblokkers beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten. Advertentieblokkers werken door de communicatie tussen de advertentieserver en uw toestel te blokkeren. Dit voorkomt dat de advertentie wordt gedownload en weergegeven op uw toestel.
De tweede manier om advertenties te blokkeren is het gebruik van een hosts-bestand. Een hosts-bestand is een tekstbestand dat een lijst met IP-adressen en domeinnamen bevat. Wanneer uw toestel een domeinnaam probeert te openen, zal het eerst het hosts-bestand controleren. Als de domeinnaam in het hosts-bestand voorkomt, wordt het toestel doorgestuurd naar het IP-adres dat bij die domeinnaam hoort. Dit voorkomt dat de advertentie op uw apparaat wordt weergegeven.
De derde manier om advertenties te blokkeren is het gebruik van een VPN. Een VPN versleutelt alle communicatie tussen uw apparaat en de VPN-server. Dit voorkomt dat iemand uw gegevens kan onderscheppen en lezen, inclusief de advertenties die op uw apparaat worden weergegeven.
De vierde manier om advertenties te blokkeren is het gebruik van een proxyserver. Een proxyserver is een computer die tussen uw toestel en het internet staat. Wanneer u een website opvraagt, haalt de proxyserver de website op en stuurt deze vervolgens naar u terug. Dit voorkomt dat de advertentieserver uw IP-adres kent en dus dat de advertentie op uw apparaat wordt weergegeven.
De vijfde manier om advertenties te blokkeren is het gebruik van een privacybrowser. Privacybrowsers zijn browsers die cookies en trackers van derden blokkeren. Dit voorkomt dat de advertentieserver uw online activiteiten volgt en gerichte advertenties op uw apparaat weergeeft.
De zesde manier om advertenties te blokkeren is het gebruik van een advertentieblokkeringsuitbreiding. Extensies voor advertentieblokkeringen zijn beschikbaar voor zowel Chrome als Firefox. Extensies voor advertentieblokkeringen blokkeren de communicatie tussen de advertentieserver en uw apparaat. Dit voorkomt dat de advertentie wordt gedownload en weergegeven op uw apparaat.
De zevende manier om advertenties te blokkeren is het gebruik van een inhoudsblokker. Inhoudsblokkers zijn Dienovereenkomstig, welke apps mag je niet verwijderen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de behoeften en voorkeuren van de individuele gebruiker. Enkele apps die over het algemeen als veilig worden beschouwd om geïnstalleerd te houden, zijn de Google-app, de Telefoon-app, de Camera-app en de Klok-app. Het is over het algemeen raadzaam om geen systeem-apps te verwijderen die vooraf op uw apparaat zijn geïnstalleerd, omdat ze nodig kunnen zijn voor een goede werking van het apparaat.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Mensen vragen ook: wat is beaming service?

Deze functie maakt gebruik van NFC en kan worden gebruikt voor het uitwisselen van data tussen twee toestellen, waaronder de installatie van apps. Gebruikers moeten vanaf Android Oreo per app instellen of het installeren van onbekende apps is toegestaan.
Kan gedownloade app niet vinden?
Als je je app nog steeds niet kunt vinden, neem je contact op met ons supportteam. Net als wanneer je zoekt op Google, houden zoekopdrachten op Google Play rekening met meerdere factoren zoals app-titels, namen van ontwikkelaars en app-beschrijvingen.

Hoe krijg ik mijn apps weer terug?

Verwijderde apps terugvinden op een Android mobiel of tablet
  1. Open de. Play Store en swipe vanaf de linkerkant om het menu te openen.
  2. Tik op Mijn apps en games.
  3. Tik op Alle.
  4. Er opent een lijst met alle apps die geïnstalleerd zijn (geweest).
  5. Tik op de app, en druk op Installeren om de app opnieuw te installeren.
Dus, kan geinstalleerde app niet vinden op iphone? Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of de app daadwerkelijk op uw apparaat is geïnstalleerd. U kunt dit doen door de App Store te openen en te kijken of de app in de lijst "Aangekocht" staat. Zo niet, dan is de app niet geïnstalleerd op uw apparaat.
Als de app wel op uw apparaat is geïnstalleerd, maar u hem nog steeds niet kunt vinden, is hij misschien verborgen. Om apps te verbergen, gaat u naar Instellingen > Algemeen > Beperkingen en zorgt u ervoor dat de instelling "Apps installeren" is ingeschakeld.
Als u beide dingen hebt gecontroleerd en de app nog steeds niet kunt vinden, is deze mogelijk van uw apparaat verwijderd. Om dit te controleren opent u de App Store en zoekt u naar de app. Als hij in de zoekresultaten voorkomt, is hij verwijderd en moet u hem opnieuw installeren.

Kun je twee dezelfde apps installeren?

Er zijn een paar manieren om dezelfde app meerdere keren te installeren op Android:
1. Gebruik meerdere gebruikersaccounts: Android staat meerdere gebruikersaccounts toe op één apparaat. Dit betekent dat elke gebruiker zijn eigen aparte ruimte kan hebben voor geïnstalleerde apps. Om meerdere gebruikersaccounts in te stellen, gaat u naar Instellingen > Gebruikers.
2. Gebruik een secundaire app-winkel: Er zijn een aantal app-winkels van derden beschikbaar voor Android, zoals Amazon Appstore, GetJar en SlideME. Deze winkels bieden een andere selectie van apps dan wat beschikbaar is in de Google Play Store, dus het is mogelijk dat u dezelfde app in meerdere winkels kunt vinden.
3. Gebruik een app-kloonprogramma: Met app-kloontools kunt u een kopie van een bestaande app op uw apparaat maken. Dit kan handig zijn als u meerdere instanties van dezelfde app wilt gebruiken, zoals twee verschillende Twitter-clients. App klonen tools zijn beschikbaar via een aantal bronnen, zoals de Google Play Store, XDA Developers, en Android Police.

Door Clevie Wraggs

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een app verwijderen van mijn Samsung? :: Hoe zet je reclame uit op iPhone?
Handige links