Huis > H > Hoe Zet Je Reclame Uit Op Iphone?

Hoe zet je reclame uit op iPhone?

Gepersonaliseerde reclame uitschakelen op een iPhone, iPad of iPod touch
  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Privacy' > 'Apple reclame'.
  2. Schakel 'Gepersonaliseerde reclame' uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe kom ik in instellingen?

Via 'Snelle instellingen' kun je de instellingen bekijken en wijzigen vanaf elk scherm op je telefoon. Je kunt de instellingen die je vaak wijzigt, toevoegen aan of verplaatsen naar 'Snelle instellingen'.
Wat is de beste gratis Ad Blocker?
AdBlock. Waarschijnlijk wel de beste in het veld: AdBlock. Niet alleen beschermt deze adblocker je tegen vervelende pop-ups, maar ook tegen andere advertenties zoals bijvoorbeeld die irritante YouTube-reclames. Je kunt deze adblocker helemaal naar eigen wens instellen door filters toe te voegen of te verwijderen.

Is Total AdBlock betrouwbaar?

Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren afhangt. In het algemeen is Total AdBlock echter een betrouwbare tool die de meeste advertenties effectief kan blokkeren. Er zijn echter een paar potentiële nadelen aan het gebruik van deze tool. Ten eerste is het mogelijk dat sommige advertenties toch door de mazen van het net glippen. Ten tweede kunnen sommige websites ontdekken dat u een advertentieblokker gebruikt en u de toegang tot hun inhoud blokkeren. Total AdBlock is echter een betrouwbaar hulpmiddel waarmee u het aantal advertenties dat u online ziet, kunt verminderen. Wat is de beste adblocker voor Google Chrome? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van individuele voorkeuren. Enkele populaire advertentieblokkers voor Google Chrome zijn AdBlock, Adblock Plus, uBlock Origin en Ghostery.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dienovereenkomstig, hoe krijg ik de reclame weg op youtube?

Je kunt inkomsten genereren uitschakelen voor video's die je al hebt geüpload.
  1. Log in bij YouTube.
  2. Klik op je profielfoto.
  3. Klik op Content in het linkermenu.
  4. Kies de video waarvoor je advertenties wilt uitzetten.
  5. Klik in het linkermenu op Inkomsten genereren.
  6. Ga naar het bovenste vak Inkomsten genereren klik op Uit.
Dit in overweging nemend, hoe krijg je geen reclame mails meer?
Gebruik een antispam-software die u helpt af te geraken van ongewenste e-mails en nieuwsbrieven. Is de verzender van de e-mail betrouwbaar en wilt u geen e-mails meer ontvangen van dat bedrijf (bijvoorbeeld de nieuwsbrief van een krant), dan kunt u zich uitschrijven.

Wat dit betreft, hoe kan je reclame mails stoppen?

Stuurt een bedrijf e-mails met reclame of nieuwsbrieven? Dan moet zij een eenvoudige mogelijkheid tot afmelden bieden. Bedrijven doen dit meestal met een afmeldlink onderaan de e-mail.
Dienovereenkomstig, hoe installeer ik een adblocker? Er zijn een paar manieren om een adblocker te installeren. De meest gebruikelijke en populaire methode is het installeren van een browserextensie. Browserextensies zijn beschikbaar voor de meeste grote browsers, waaronder Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge en Safari. Zodra u de extensie hebt geïnstalleerd, zal deze advertenties blokkeren op websites die u bezoekt.
Een andere manier om advertenties te blokkeren is het installeren van een standalone adblocker-programma. Deze programma's werken onafhankelijk van uw webbrowser en kunnen advertenties blokkeren op alle websites die u bezoekt. Enkele populaire adblocker-programma's zijn Adblock Plus, uBlock Origin en Ghostery.
Tot slot kunt u ook advertenties blokkeren door uw hosts-bestand aan te passen. Het hosts-bestand is een systeembestand dat uw computer vertelt waar hij naar websites moet zoeken. Door vermeldingen toe te voegen aan het hosts-bestand, kunt u advertenties op specifieke websites blokkeren.

Mensen vragen ook: hoe kan ik advertenties blokkeren in outlook?

Er zijn een paar manieren om advertenties in Outlook te blokkeren:
1. Gebruik een ad blocker van derden: Er zijn een aantal ad blockers die kunnen worden gebruikt om advertenties in Outlook te blokkeren, zoals AdBlock en uBlock Origin.
2. Gebruik de ingebouwde advertentieblokker van Outlook: Outlook heeft een ingebouwde advertentieblokker die kan worden gebruikt om advertenties te blokkeren. Om de advertentieblokker te openen, ga je naar het menu "Opties" en selecteer je vervolgens "Blokkeren of toestaan".
3. Gebruik een webbrowser-extensie: Er zijn een aantal webbrowser-extensies die kunnen worden gebruikt om advertenties in Outlook te blokkeren, zoals AdBlock Plus en uBlock Origin.
4. Gebruik een hostbestand: Een hostbestand kan worden gebruikt om advertenties in Outlook te blokkeren. Open hiervoor het bestand "Hosts" in een tekstverwerker en voeg de volgende regels toe:
127.0.0.1 adserver.com
127.0.0.1 ad.doubleclick.net
5. Gebruik een script: Een script kan worden gebruikt om advertenties in Outlook te blokkeren. Maak hiervoor een bestand genaamd "blockads.js" en voeg de volgende code toe:
var adDivs = document.getElementsByClassName("ad");
for (var i = 0; i < adDivs.length; i++) {
adDivs[i].style.display = "none";
}

Door Dwaine Asevedo

Vergelijkbare artikelen

Welke apps kun je verwijderen? :: Kan geen verbinding maken met website?
Handige links