Huis > H > Hoe Kan Ik Een App Verwijderen Van Mijn Samsung?

Hoe kan ik een app verwijderen van mijn Samsung?

Apps verwijderen via de Google Play Store:
  1. Open de Google Play store.
  2. Tik op de menu (drie streepjes in de linkerbovenhoek).
  3. Tik op 'Mijn apps en games'.
  4. Tik op het tabje 'Geïnstalleerd'.
  5. Tik op de app die je wilt verwijderen.
  6. Tik op 'Verwijderen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Trouwens, wat kun je met smartthings?

Samsung SmartThings koppelt jouw slimme apparaten aan elkaar, zodat je ze via één app aanstuurt. Dit werkt op een vergelijkbare manier als met de Google Home app, Amazon Alexa en Apple HomeKit. Je voegt handmatig producten toe of laat de SmartThings app zelf zoeken naar koppelbare apparatuur in huis.
Hoe kom ik van die advertenties af?
Gepersonaliseerde advertenties uitzetten
  1. Ga naar je Google-account.
  2. Selecteer in het navigatievenster de optie Gegevens en privacy.
  3. Scroll naar Je activiteiten en bezochte plaatsen.
  4. Tik onder Advertentie-instellingen op Advertentiepersonalisatie.
  5. Zet de schakelaar uit naast Advertenties personaliseren staat AAN.

Hoe krijg ik die irritante reclames weg?

De beste manier om van advertenties af te komen is het gebruik van een ad blocker. Ad blockers zijn software die het verschijnen van advertenties op uw scherm blokkeert. Er zijn veel advertentieblokkers beschikbaar, en ze variëren in functies en effectiviteit. Sommige ad blockers zijn gratis, terwijl andere gekocht moeten worden.
Zodra je een advertentieblokker hebt geïnstalleerd, werkt deze meestal automatisch. In sommige gevallen moet u de advertentieblokker instellen om specifieke soorten advertenties of websites te blokkeren.
Advertentieblokkers zijn niet perfect, en soms blokkeren ze advertenties die u eigenlijk wilt zien. Over het algemeen zijn ze echter effectief in het verwijderen van de meeste advertenties. Vervolgens, wat is de beste adblocker voor android? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat er een verscheidenheid aan adblockers beschikbaar is voor Android, en wat voor de ene persoon het beste is, is misschien niet het beste voor een ander. Enkele populaire adblockers voor Android zijn AdBlock Plus, AdAway en BlockThis.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Kan app niet verwijderen Samsung?

Voor Android: apps definitief verwijderen via het instellingenmenu
  • Open het instellingenmenu van je Android-telefoon.
  • Druk op 'Applicaties'.
  • Druk op 'Applicatiebeheer'.
  • Je ziet nu een lijst met alle apps op je Android-telefoon én hoeveel ruimte ze innemen.
  • Druk op een app die je wilt verwijderen.
  • Druk op 'Verwijderen'.
Dienovereenkomstig, welke app is gevaarlijk?
In totaal zijn de negen apps ruim 470.000 keer gedownload.
...
Het gaat om de volgende apps:
  • Shoot Clean.
  • Shoot Clean Lite.
  • Super Clean.
  • Speed Clean.
  • Rocket Cleaner.
  • Rocket Cleaner Lite.
  • Quick Games.
  • H5 Gamebox.

Trouwens, welke samsung apps zijn overbodig?

Om te zien welke apps er actief zijn, druk je in de instellingen van Android op Applicatiebeheer. Veeg dan naar de lijst Actief. Dit zijn alle apps die momenteel draaien. Als in deze lijst een app staat die je denkt niet nodig te hebben, verspilt die de hele tijd werkgeheugen en processortijd van je smartphone.
Dienovereenkomstig, hoe werkt android beam? Android Beam is een NFC-technologie (Near Field Communication) waarmee twee Android-apparaten snel inhoud kunnen delen. Wanneer twee apparaten dicht bij elkaar worden geplaatst, stelt Android Beam hen in staat om inhoud zoals foto's, video's en links te delen.
Om Android Beam te gebruiken, moeten beide apparaten NFC-mogelijkheden hebben en Android Beam ingeschakeld zijn. Om inhoud te delen, moet het ene apparaat tegen het andere getikt worden. De inhoud wordt dan overgedragen tussen de twee apparaten.

Mensen vragen ook: hoe krijg het icoon van een app terug op je scherm?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u het app-pictogram weer op uw scherm kunt krijgen. Een manier is om naar de App Store te gaan en te zoeken naar de app. Zodra u de app hebt gevonden, kunt u op het pictogram tikken om deze te downloaden. Een andere manier is om naar Instellingen > Algemeen > Resetten > Homescreenindeling opnieuw instellen. Dit zet alle pictogrammen die op uw startscherm stonden terug op hun oorspronkelijke plaats.

Door Zima Aunkst

Vergelijkbare artikelen

Hoe stop je spam bellers? :: Welke apps kun je verwijderen?
Handige links