Huis > H > Hoe Video Comprimeren Voor Whatsapp?

Hoe video comprimeren voor WhatsApp?

Hier vind je een stapsgewijze beschrijving over hoe je video's voor WhatsApp comprimeert.
  1. Ga naar Clipchamp.com. Open je browser en ga naar clipchamp.com.
  2. Selecteer het bestand dat je wilt comprimeren.
  3. Kies je compressie-instellingen.
  4. Bewerk de look van je video.
  5. Publiceer je video.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe grote video versturen via WhatsApp?

Om een langere video te sturen, kun je een buiten WhatsApp een video opnemen met een lagere resolutie en deze verzenden met de media delen-functie. Voor status, kun je een video delen van maximaal van maximaal 30 seconden lang. Op het moment is het niet mogelijk om langere video's te delen naar je status.
Hoe kan ik een video bestand kleiner maken?
Om een videobestand te comprimeren, heb je gespecialiseerde software nodig, zoals iMovie voor Mac of de Windows Video Editor. Daarnaast zou je je video in een gecomprimeerd zipbestand kunnen versturen, maar dat betekent wel dat je ontvanger het bestand moet downloaden.

Dienovereenkomstig, hoe stuur ik een video door?

Er zijn een paar manieren om een video door te sturen. Eén manier is om de video te e-mailen naar de persoon naar wie u hem wilt doorsturen. Een andere manier is om de video op een sociale mediasite te plaatsen en de link te delen met de persoon naar wie u hem wilt doorsturen. Dus, hoe kan ik een mp4 bestand kleiner maken? Er zijn een aantal manieren om een mp4-bestand kleiner te maken. Eén manier is om de bitrate te verlagen. Dit kan worden gedaan door een lagere kwaliteitsinstelling te gebruiken bij het coderen van de video of door een efficiëntere codec te gebruiken. Een andere manier om een mp4-bestand kleiner te maken is de resolutie te verlagen. Dit kan door de video met een lagere resolutie te coderen of door de video te croppen. Ten slotte kunt u een mp4-bestand ook kleiner maken door de lengte van de video te verminderen.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoe kan ik een grote video versturen?

Je kunt video's van elke grootte verzenden met Dropbox. Verstuur een video van 20 minuten of een video van een uur, het maakt niet uit. Je kunt een gedeelde link maken en deze verzenden via e-mail, chat of sms voor een eenvoudige bestandsoverdracht. Je kunt bestanden ook rechtstreeks vanuit jouw Dropbox-account delen.
Hoeveel MB is mijn video?
Bij het streamen van een lage resolutie YouTube video, verbruik je zo'n 5 MB data per minuut. Stream je liever in de hoogste resolutie, Full HD, dan kost het je ruim 23 MB data per minuut. Kijk je een complete film via Netflix, dan kost dit je gemiddeld 2 GB aan data.

Bovendien, waarom kan ik geen filmpjes versturen via whatsapp?

Naast de bestandsgrootte is een ontoereikende internetverbinding de meest voorkomende reden waarom WhatsApp geen video's kan versturen. Meld u aan bij een WLAN-netwerk of verander van locatie om te controleren of de verbinding voldoende is.
Hoe kan ik gratis grote bestanden versturen? Als u een groot bestand gratis moet verzenden, kunt u een dienst voor het delen van bestanden gebruiken, zoals WeTransfer of Dropbox. Om een bestand te delen via WeTransfer, ga je gewoon naar hun website, klik je op "Bestanden uploaden" en selecteer je het bestand dat je wilt delen. Zodra het bestand is geüpload, krijg je een link die je kunt delen met wie je maar wilt. Voor Dropbox maak je eerst een account aan en log je in. Klik vervolgens op de knop "Bestanden uploaden" en kies het bestand dat je wilt delen. Klik ten slotte op de knop "Delen" en kopieer de link om te delen met wie je maar wilt.

Men kan zich ook afvragen: wat is video comprimeren?

Videocompressie is een proces waarbij de hoeveelheid gegevens die nodig is om een videosignaal weer te geven, wordt verminderd. Het doel is de datasnelheid te minimaliseren terwijl de kwaliteit van het videosignaal behouden blijft. Er zijn twee hoofdtypes van videocompressie: lossy en lossless. Bij lossy compressie wordt een deel van de informatie in het videosignaal weggegooid om de datasnelheid te verlagen. Bij verliesloze compressie blijft alle informatie in het videosignaal behouden, maar wordt de datasnelheid toch verminderd door het gebruik van algoritmen om de gegevens te comprimeren.

Door Vins Lamphear

Vergelijkbare artikelen

Waarom WPS uitschakelen? :: Waarom is een PDF-bestand zo groot?
Handige links