Huis > H > Hoe Zet Je Een Iphone Terug In Fabrieksstand?

Hoe zet je een iPhone terug in Fabrieksstand?

Alle inhoud en instellingen van je iPhone wissen
  1. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in'.
  2. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Waarom iPhone opnieuw instellen?

Na het opnieuw instellen zijn al je gegevens volledig weg en is het toestel weer als nieuw. Dat is niet alleen handig als je last hebt van problemen met het toestel, maar ook als je je iPhone wilt gaan verkopen.
Dienovereenkomstig, hoe kan ik alles overzetten van iphone naar iphone?
Stel je nieuwe iPhone in
  1. Sluit je nieuwe iPhone aan op de Mac of pc waar de reservekopie op opgeslagen staat;
  2. Open iTunes en selecteer de nieuwe iPhone;
  3. Kies 'Zet reservekopie terug' en kies de juiste reservekopie;
  4. Vul het wachtwoord in als je een gecodeerde kopie wil overzetten;
  5. Wacht tot alle gegevens zijn overgezet.

Wat gebeurt er als je je iPhone opnieuw instelt?

Wanneer u uw iPhone reset, worden al uw instellingen teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Dit omvat uw standaardachtergrond, standaardringtones en standaard app-instellingen. Al uw gegevens en persoonlijke bestanden worden ook van het apparaat gewist. Hoe Activeringsslot iPhone omzeilen? Er zijn een paar manieren waarop u het activeringsslot op uw iPhone kunt omzeilen. Eén manier is om een dienst van derden te gebruiken die het slot voor je verwijdert. Een andere manier is om je iPhone te jailbreaken en vervolgens speciale software te gebruiken om het slot te verwijderen. Tot slot kunt u contact opnemen met Apple en hen vragen het slot voor u te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dus, hoe kan je een iphone resetten zonder code?

Zet je iPhone in herstelmodus door de zijknop en volumeknoppen ingedrukt te houden totdat de schuifknop 'Zet uit' verschijnt; Versleep de schuifknop en sluit de iPhone aan op een Mac terwijl je de zijknop ingedrukt houdt; Houd de zijknop ingedrukt totdat het scherm van de herstelmodus zichtbaar wordt.
En nog een vraag, wat gebeurt er als ik terugga naar fabrieksinstellingen?
Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden je gegevens van de telefoon gewist. Hoewel in je Google-account opgeslagen gegevens kunnen worden hersteld, worden alle apps en de bijbehorende gegevens verwijderd. Als je je gegevens wilt herstellen, moet je ervoor zorgen dat ze beschikbaar zijn in je Google-account.

Kan iPhone niet opnieuw instellen?

Zorg dat je iPhone, iPad of iPod touch voldoende (minstens 50 procent) is opgeladen; Ga naar 'Instellingen > Algemeen'; Scrol naar 'Zet over of stel iPhone opnieuw in' en tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'; Bevestig je keuze en wacht tot de fabrieksinstellingen zijn hersteld.
Hoe iPhone resetten zonder wifi? Er is geen manier om een iPhone te resetten zonder wifi.

Vervolgens, hoe lang duurt het overzetten van gegevens van iphone naar iphone?

De tijd die nodig is om gegevens van de ene naar de andere iPhone over te zetten, hangt af van de hoeveelheid gegevens die wordt overgezet en de snelheid van de verbinding. Over het algemeen duurt het ongeveer 30 minuten tot een uur om gegevens van de ene iPhone naar de andere over te zetten via een Wi-Fi-verbinding.

Door Lorry Dunkelberger

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je alles over op een nieuwe telefoon? :: Waarom configureren?
Handige links