Huis > H > Hoe Maak Ik Een Foto Van Een Document?

Hoe maak ik een foto van een document?

Klik in het nieuwe document op Invoegen > screenshoten selecteer vervolgens een screenshot van het document dat u als afbeelding wilt opslaan in de vervolgkeuzelijst. Zie screenshot: Opmerking:: U kunt ook klikken Invoegen > screenshot > Scherm Clipping, en teken het bereik dat u als afbeelding wilt opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe kan ik een afbeelding downloaden?

Tik op het bestand dat je wilt downloaden en houd dit vast. Tik daarna op Link downloaden of Afbeelding downloaden. Als je alle bestanden wilt zien die je naar je apparaat hebt gedownload, open je de app Downloads. Bekijk meer informatie over het beheren van gedownloade bestanden.
Hoe moet je een bestand converteren?
Open het gewenste videobestand, klik vervolgens op 'media' linksboven in het scherm en kies dan voor 'converteren/opslaan'. Je kunt nu een bestand vanaf je harde schijf uploaden en converteren.

Hoe kan ik 1 pagina uit een PDF bestand opslaan?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een enkele pagina van een PDF-bestand kunt opslaan:
1. Gebruik een PDF-bewerkingsprogramma: Er zijn online een aantal PDF-bewerkingstools beschikbaar waarmee u een PDF-bestand kunt openen en afzonderlijke pagina's als afzonderlijke PDF-bestanden kunt opslaan.
2. Gebruik een PDF-viewer: De meeste PDF-viewers (zoals Adobe Reader) hebben de mogelijkheid om afzonderlijke pagina's op te slaan als afzonderlijke PDF-bestanden. Om dit te doen, opent u de PDF in de viewer en kiest u vervolgens de optie "Opslaan als" in het menu Bestand. In het geopende venster selecteert u de pagina of pagina's die u wilt opslaan en klikt u vervolgens op de knop "Opslaan".
3. Gebruik een screenshot-tool: Als u slechts een enkele pagina uit een PDF als afbeelding moet opslaan, kunt u een screenshot-tool gebruiken zoals Snagit of Greenshot. Open gewoon de PDF in de viewer van uw keuze en gebruik dan de screenshot-tool om de gewenste pagina vast te leggen. Hoe kan ik een gescand document opslaan als PDF? Er zijn een paar verschillende manieren om een gescand document als PDF op te slaan. Eén manier is om een scanner te gebruiken die compatibel is met het PDF-formaat en de optie heeft om bestanden als PDF op te slaan. Een andere manier is om een scansoftware te gebruiken waarmee u gescande afbeeldingen kunt omzetten in PDF's.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe kan je een PNG maken?

Ga naar Bestand > Opslaan als. Slaag je afbeelding op als PNG-bestand. Andere afbeeldingstypes ondersteunen geen transparante achtergrond. Druk nu op 'Save'.
Kun je PNG bewerken?
PNG is een open indeling, dus je kunt deze bestanden zonder licentie in allerlei programma's bekijken en bewerken, omdat er geen patent is. Een PNG-afbeelding verliest bij compressie geen gegevens, waardoor je deze veel gemakkelijker opslaat en uitwisselt.

Kun je PNG printen?

Selecteer alle PNG-bestanden die u moet converteren, klik met de rechtermuisknop op de muis en kies "Afdrukken". Stap 2. Er verschijnt een venster "Afbeeldingen afdrukken". Kies nu "Microsoft Afdrukken naar PDF" bij de optie "Printer".
Daarvan, wat is het verschil tussen jpg en png? Het belangrijkste verschil tussen JPG en PNG is dat JPG een lossy compressie algoritme gebruikt terwijl PNG een lossless compressie algoritme gebruikt. Dit betekent dat wanneer JPG een afbeelding comprimeert, een deel van de afbeeldingsgegevens verloren gaat en niet hersteld kan worden. PNG verliest geen beeldgegevens bij het comprimeren van een afbeelding.

Daarvan, welk beeldformaat is het meest geschikt om foto's die je hebt gemaakt op te slaan op je telefoon?

Er zijn een paar verschillende afbeeldingsformaten die geschikt zijn voor het opslaan van foto's die u op uw telefoon hebt gemaakt. Het populairste formaat is JPEG, een lossy compressieformaat dat geschikt is voor de meeste fotografie. Een ander populair formaat is PNG, een verliesvrij compressieformaat dat geschikt is voor afbeeldingen en foto's met veel detail.

Door Sherwynd Kellerson

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik HEIC om naar JPG? :: Hoe krijg ik mail icoon op bureaublad?
Handige links