Huis > H > Hoe Zet Je Foto's Van Je Camera Op Je Telefoon?

Hoe zet je foto's van je camera op je telefoon?

Als u een smartphone hebt met AndroidTM:
  1. Open de app op uw mobiele apparaat en selecteer de SSID van uw camera.
  2. Voer het wachtwoord van de camera in wanneer hierom wordt gevraagd.
  3. Selecteer de foto's die u wilt overzetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Waarom kan ik niet alle foto's van mijn iPhone importeren?

Controleer of u bent ingelogd met dezelfde Apple ID die u voor iCloud voor Windows gebruikt. Open iCloud voor Windows en klik naast 'Foto's' op 'Opties'. Schakel 'Mijn fotostream' in. Sluit iCloud voor Windows en open het opnieuw.
Kan geen foto's delen?
Als Samenwerken is ingeschakeld, kan iedereen die de link naar je gedeelde album heeft, foto's toevoegen.
...
Mensen geen foto's meer laten toevoegen aan een album
  • Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik onderaan op Delen .
  • Open een album.
  • Tik rechtsboven op Meer. Opties.
  • Schakel Samenwerken uit.

Wat dit betreft, kan geen fotos doorsturen whatsapp?

Er kunnen enkele redenen zijn waarom je geen foto's kunt doorsturen in WhatsApp. Een mogelijkheid is dat je niet de meest recente versie van de app hebt geïnstalleerd. Om op updates te controleren, open je de App Store op je iPhone en selecteer je Updates in het onderste menu. Als er een update beschikbaar is voor WhatsApp, tik je op Update naast de app.
Een andere mogelijkheid is dat je niet genoeg opslagruimte op je apparaat hebt om de update te downloaden en te installeren. Om je beschikbare opslagruimte te controleren, ga je naar Instellingen > Algemeen > iPhone Opslag. Als je wat ruimte moet vrijmaken, kun je ongebruikte apps verwijderen of foto's, video's en andere bestanden die je niet meer nodig hebt, verwijderen.
Als u na het bijwerken van de app en het vrijmaken van ruimte op uw toestel nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen uw iPhone opnieuw op te starten. Om dit te doen, houdt u de aan/uit-knop ingedrukt totdat de schuifregelaar "Slide to Power Off" verschijnt. Zodra uw iPhone is uitgeschakeld, houdt u de aan/uit-knop opnieuw ingedrukt om hem weer in te schakelen. Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen foto's versturen met whatsapp? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je geen foto's kunt verzenden via WhatsApp. Eén mogelijkheid is dat je telefoon niet verbonden is met het internet. Een andere mogelijkheid is dat de persoon naar wie je de foto probeert te sturen geen WhatsApp heeft geïnstalleerd op zijn telefoon. Ten slotte is het ook mogelijk dat de persoon naar wie je de foto probeert te sturen, zijn WhatsApp-account heeft ingesteld op privé, waardoor je geen enkele inhoud van WhatsApp, inclusief foto's, kunt zien.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Dus, waarom worden mijn foto's niet geupload?

Een foto of video wordt misschien niet geüpload als deze niet voldoet aan de vereisten: Foto's mogen niet groter zijn dan 75 MB of 100 megapixel. Video's mogen niet groter zijn dan 10 GB.
Hoe foto's van iPhone op pc zetten zonder itunes?
Je koppelt daarvoor je iPhone met een usb-kabel met je computer. Via 'Mijn computer' klik je naar je iOS-apparaat en kies je voor \Internal Storage\DCIM\100APPLE. Vervolgens kun je (alle) foto's selecteren en naar je computer overzetten.

Waarom krijg ik mijn foto's niet op de pc?

Zet de telefoon aan en ontgrendel deze. Uw pc kan het apparaat niet vinden als het is vergrendeld. Selecteer op uw pc de knop Start en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen. Selecteer Importeren > Vanaf een verbonden apparaat en volg de instructies.
En nog een vraag, hoe fotos synchroniseren? De beste manier om foto's te synchroniseren is met een dienst voor het delen van foto's zoals Flickr of Google Photos. Met deze diensten kunt u uw foto's uploaden naar hun servers en ze vervolgens openen vanaf elk apparaat met een internetverbinding.

En nog een vraag, wat is synchronisatie inschakelen?

Sync enable is een signaal dat wordt gebruikt om synchronisatie in of uit te schakelen. Als synchronisatie is ingeschakeld, kan het systeem synchroniseren met een extern kloksignaal. Als synchronisatie is uitgeschakeld, kan het systeem niet synchroniseren met een extern kloksignaal.

Door Monty

Vergelijkbare artikelen

Hoe bereken je delen door? :: Hoe foto's synchroniseren van iPhone naar Mac?
Handige links