Huis > H > Hoe Foto's Synchroniseren Van Iphone Naar Mac?

Hoe foto's synchroniseren van iPhone naar Mac?

Klik op het tabblad 'Foto's' onder de gegevens van het apparaat. Selecteer het aankruisvak naast 'Synchroniseer foto's naar je apparaat van' en selecteer vervolgens 'Foto's' of een map op de Mac. Kies of u alle foto's en albums of alleen geselecteerde albums wilt synchroniseren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Hoe synchroniseer ik mijn Apple apparaten?

Synchronisatie tussen je Mac en je iPhone configureren
  1. Sluit de iPhone via een kabel aan op je computer.
  2. Selecteer de iPhone in de navigatiekolom van de Finder op de Mac.
  3. Klik boven in het venster op het type materiaal dat je wilt synchroniseren (bijvoorbeeld 'Films' of 'Boeken').
Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik foto's van mijn mac op mijn iphone?
Verbind je apparaat met de Mac. Je kunt je apparaat aansluiten via een USB- of USB-C-kabel of via een wifiverbinding. Zie Materiaal via wifi synchroniseren tussen je Mac en iPhone of iPad. Selecteer in de Finder op de Mac het apparaat in de navigatiekolom en klik vervolgens op 'Foto's' in de knoppenbalk.

En nog een vraag, kan geen foto's delen iphone?

Er zijn een paar verschillende manieren om foto's van je iPhone te delen:
U kunt de ingebouwde functies in de Foto's-app gebruiken om foto's te delen via e-mail, sms, sociale media of andere apps.
U kunt de AirDrop-functie gebruiken om foto's draadloos te delen met iOS-apparaten in de buurt.
U kunt iCloud Photo Sharing gebruiken om foto's met specifieke personen of groepen te delen.
Je kunt apps van derden gebruiken om foto's op verschillende manieren te delen. Trouwens, waarom zie ik foto's iphone niet op macbook? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen foto's van uw iPhone op uw MacBook kunt zien. Een mogelijkheid is dat u de iCloud-fotobibliotheek niet hebt ingeschakeld op uw iPhone. Ga hiervoor naar Instellingen > iCloud > Foto's en zorg ervoor dat de iCloud Photo Library toggle is ingeschakeld.
Een andere mogelijkheid is dat u uw MacBook geen toestemming hebt gegeven om uw iCloud-foto's te openen. Ga hiervoor naar Systeemvoorkeuren > iCloud en zorg ervoor dat het selectievakje Foto's is ingeschakeld.
Ten slotte is het mogelijk dat er gewoon geen foto's op uw iPhone staan die op uw MacBook worden weergegeven. Controleer in dat geval of je wel foto's op je iPhone hebt opgeslagen door de app Foto's te openen en te controleren of er inderdaad foto's in je bibliotheek staan.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Dienovereenkomstig, hoe synchroniseer ik mijn iphone foto's?

iPhone, iPad of iPod touch

Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's'. Zorg dat 'Upload naar mijn fotostream' is ingeschakeld. Als u deze optie niet ziet, schakelt u iCloud-foto's in om uw foto's en video's in iCloud te bewaren. Stop de Camera-app op het apparaat waarmee de gezochte foto is gemaakt.
Waarom kan ik mijn iPhone niet synchroniseren?
Als uw materiaal niet wordt gesynchroniseerd: Herstart de computer en het iOS- of iPadOS-apparaat. Als u iTunes in macOS Mojave of lager of op een pc gebruikt, zorg er dan voor dat u de nieuwste versie van iTunes en de nieuwste software-updates voor uw apparaat hebt.

Dienovereenkomstig, hoe synchroniseer ik mijn ipad?

Hiervoor ga je op beide apparaten naar de Instellingen-app en stel je handmatig in welke apps en materialen je wilt synchroniseren. Stappen om te synchroniseren: Zorg er eerst voor dat je op beide apparaten met hetzelfde Apple ID-account bent aangemeld en controleer of wifi op beide apparaten is ingeschakeld.
Waar vind ik synchroniseren op iPhone? De synchronisatiefunctie op de iPhone is te vinden in de app Instellingen. Zodra u Instellingen opent, tikt u op de optie iCloud en scrolt u vervolgens naar beneden om de optie "Synchronisatie" te vinden.

Hoe importeer ik foto's?

Er zijn een paar verschillende manieren om foto's op uw computer te importeren. Eén manier is om een USB-kabel te gebruiken om uw camera rechtstreeks op uw computer aan te sluiten. Een andere manier is om een geheugenkaartlezer te gebruiken om de foto's van de geheugenkaart van uw camera naar uw computer over te brengen. En ten slotte kunt u ook foto's draadloos van uw camera naar uw computer overbrengen via een Wi-Fi-verbinding.

Door Kries Brakstad

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je foto's van je camera op je telefoon? :: Hoe kun je verwijderde snaps terughalen?
Handige links