Huis > W > Wat Is Vermenigvuldigen Keer Of Plus?

Wat is vermenigvuldigen keer of Plus?

Vermenigvuldigen is herhaald optellen. Je hebt 3 zakjes met in elk zakje 2 snoepjes. Hoeveel snoepjes heb je dan samen? deze erbijsom kun je ook een keersom maken (vermenigvuldigen).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan ik 2 keer WhatsApp?

U kunt slechts één telefoonnummer gebruiken om uw account te verifiëren. Als u een dual-sim telefoon heeft, kunt u maar één nummer verifiëren. U kunt geen account hebben met meer dan één telefoonnummer.

Men kan zich ook afvragen: wat is de betekenis van vermenigvuldigen?

vermenigvuldigen - Werkwoord 1. (wiskunde) het herhaald optellen van een getal; een rekenkundige bewerking waarvan de uitkomst het product wordt genoemd ♢ Het vermenigvuldigen van twee met drie geeft als resultaat zes.
Dienovereenkomstig, hoe kun je tafeltjes oefenen?
Een andere 'golden oldie' om tafels te leren is het tafellied. Net zoals veel kinderen het alfabet hebben geleerd door het liedje te zingen, helpt het zingen van een liedje met de tafels voor de meeste kinderen enorm goed om te tafels in het hoofd te krijgen.

Wat is 4 maal?

4 keer is 4x. Is vermenigvuldigen keer of gedeeld door? Vermenigvuldigen is herhaald optellen; delen is herhaald aftrekken. Dus, als je 5 keer 4 vermenigvuldigt, tel je eigenlijk gewoon vier keer 5 op: 5 + 5 + 5 + 5 = 20. Om 20 door 5 te delen, trek je 5 van 20 af totdat het niet meer kan: 20 - 5 = 15, 15 - 5 = 10, 10 - 5 = 5, 5 - 5 = 0.

Gerelateerde artikelen

Waarom moet ik iedere keer opnieuw inloggen?

Verwijder de cache van uw browser als uw cookies zijn ingeschakeld. Het probleem kan worden opgelost door het verwijderen van de cookies, maar opgeslagen instellingen voor sites die u hebt bezocht zullen ook worden verwijderd.

Vervolgens, wat is plus keer plus?

Positieve getallen met elkaar vermenigvuldigen geeft een positieve uitkomst. Twee negatieve getallen met elkaar vermenigvuldigen geeft ook een positieve uitkomst. Een positief getal met een negatief getal vermenigvuldigen geeft een negatieve uitkomst.
Bovendien, wat is een ander woord voor vermenigvuldigen?
vermenigvuldigen - synoniemen: verveelvoudigen, multipliëren (formeel) en multipliceren (formeel).

Mensen vragen ook: wat is de vermenigvuldigingsfactor?

een getal waarmee vermendigvuldigd dient te worden.
Dit in overweging nemend, wat is een herhaalde optelling? In de wiskunde is herhaald optellen een manier om het totaal van een reeks getallen te vinden door ze één voor één bij elkaar op te tellen. Het wordt ook wel sommatie genoemd. Herhaald optellen kan worden gebruikt om het totaal te vinden van een reeks getallen die niet opeenvolgend zijn.

Hoe maak je een cijfer deling?

Om een getal te delen, moet je de delingsoperator (/) gebruiken. Deze operator geeft het quotiënt van zijn operanden.

Door Joao

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je tafels automatiseren? :: Hoe vaak hashtag gebruikt?
Handige links