Huis > H > Hoe Kan Ik Whatsapp Downloaden Op Mijn Iphone?

Hoe kan ik WhatsApp downloaden op mijn iPhone?

5
  1. Stap 1 Tik op het icoontje van de “App Store”.
  2. Stap 2 Je bent nu in het startscherm van de App Store. Tik onderin op “Zoek”.
  3. Stap 3a Toets in de zoek balk bovenin “whatsapp”.
  4. Stap 3b Tik vervolgens het eerste resultaat aan.
  5. Stap 4 Tik rechtsboven op “Gratis”.
  6. Stap 5 Tik rechtsboven op “Installeer”.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Kun je WhatsApp downloaden zonder Apple ID?

Start de 'Instellingen'/ app op uw telefoon en ga vervolgens naar beneden en tik op touch ID en toegangscode. Als u een toegangscode heeft, moet u deze invoeren. Je moet dan de optie 'iTunes en App store' zien en de optie om Touch Id hiervoor te gebruiken in- en uitschakelen.
Je kunt ook vragen waarom kan ik geen whatsapp downloaden op iphone?
Ga naar instellingen > iTunes en tik op App Store. Tik op Apple ID en kies voor log uit. Het is belangrijk om in te loggen met je juiste Apple ID. Probeer vervolgens om WhatsApp opnieuw te installeren.

Hoe download je een app zonder Apple ID?

Als de app gratis is, kunt u deze downloaden zonder Apple ID. Als de app echter niet gratis is, moet u zich aanmelden met een Apple ID om hem te kunnen downloaden. Hoe werkt WhatsApp op iPhone? WhatsApp is een platformoverschrijdende berichtenapp waarmee gebruikers met elkaar kunnen communiceren via internet. WhatsApp gebruikt de internetverbinding van je telefoon om berichten te verzenden en te ontvangen, zodat je in contact kunt blijven met je vrienden en familie, zelfs als je niet in de buurt bent van een Wi-Fi-hotspot. WhatsApp is beschikbaar voor iPhone, Android, Windows Phone en Nokia-telefoons.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe kan ik WhatsApp op mijn telefoon zetten?

WhatsApp voor Android installeren en instellen
  1. Open de app Play Store.
  2. Tik bovenaan op Zoeken naar apps en games.
  3. Typ de tekst 'WhatsApp' en tik in de suggesties op WhatsApp Messenger.
  4. Tik op Installeren.
Vervolgens, kun je whatsapp installeren zonder smartphone?
Nu is WhatsApp op je pc gekoppeld aan je WhatsApp account op je smartphone en kun je zonder telefoon ook gewoon appen met je computer! Voorlopig werkt dit gebruik van WhatsApp op meerdere apparaten (vier maximaal) alleen met een smartphone en pc of laptop.

Trouwens, hoe krijg ik mijn whatsapp op mijn computer?

Zo werkt WhatsApp Web
  1. Pak je laptop erbij of ga achter je pc zitten;
  2. Open de officiële website van WhatsApp Web;
  3. Pak je Android-smartphone erbij en open WhatsApp;
  4. Tik op de drie puntjes rechtsboven en kies 'WhatsApp Web';
  5. Druk op het plus-teken rechtsboven;
  6. Je bent nu ingelogd op de webversie van WhatsApp.
Men kan zich ook afvragen: kan je whatsapp installeren zonder smartphone? Nee, je kunt WhatsApp niet installeren zonder smartphone. WhatsApp vereist een telefoonnummer om een account aan te maken en je hebt een smartphone nodig om je account te verifiëren.

Waarom kan ik geen WhatsApp downloaden?

WhatsApp is een messengerapplicatie waarvoor een internetverbinding nodig is om berichten te verzenden en te ontvangen. Als je geen verbinding met internet kunt maken, kun je WhatsApp niet gebruiken. Er zijn een paar dingen die je kunt controleren om te zien of je verbinding kunt maken met internet:
1. Controleer je gegevensverbinding. Zorg ervoor dat je een gegevensverbinding hebt (EDGE, 3G of Wi-Fi) en dat deze is ingeschakeld.
2. Controleer uw signaalsterkte. Als u zich in een gebied met een zwak signaal bevindt, kunt u mogelijk geen verbinding maken met internet.
3. Controleer op eventuele netwerkstoringen. Als er in uw omgeving een netwerkstoring is, kunt u geen verbinding maken met internet.
4. Controleer de instellingen van uw firewall. Als je een firewall hebt ingeschakeld, zorg je ervoor dat deze de toegang van WhatsApp tot het internet niet blokkeert.
Als je nog steeds geen verbinding met internet kunt maken, moet je mogelijk contact opnemen met je internetprovider voor verdere hulp.

Door Crisey

Vergelijkbare artikelen

Hoe geef je een app toestemming? :: Hoe sla je YouTube filmpjes op Android?
Handige links