Huis > H > Hoe Maak Je Een Filmpje Van Je Scherm Iphone?

Hoe maak je een filmpje van je scherm iPhone?

Uw scherm opnemen
  1. Ga met iOS 14 of hoger naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel' en tik vervolgens op de knop 'Voeg toe' naast 'Schermopname'.
  2. Open het bedieningspaneel op uw iPhone, iPod touch of iPad.
  3. Houd de grijze opnameknop ingedrukt.
  4. Tik op 'Start opname' en wacht wanneer er drie seconden wordt afgeteld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een schermopname Samsung a32?

Druk op de aan/uit-knop. Druk gelijktijdig onder op de volumeknop en houd de twee knoppen eventjes ingedrukt om een foto van je scherm te nemen. De foto wordt opgeslagen in de galerij van de telefoon.
Dienovereenkomstig, hoe scherm opnemen microsoft?
Selecteer Schermopname maken (het camerapictogram) om een opname te maken van wat er gebeurt in de game. Gebruik voor pc-games in volledig scherm de Windows-logotoets + Alt + G om het opnemen te starten en stoppen.

Waar staan Schermopnamen Windows 10?

De schermafbeeldingen Windows 10 worden opgeslagen in de map C:\Users[user]\PicturesScreenshots. Hoe maak je een schermopname op een Dell laptop? Er zijn twee manieren om een schermafdruk te maken op een Dell laptop. De eerste manier is om de "Print Screen" knop te gebruiken. Deze toets bevindt zich meestal op de bovenste rij van het toetsenbord, in de buurt van de toets "F12". Om een schermafdruk te maken, houdt u de toets "Print Screen" ingedrukt en drukt u tegelijkertijd op de toetsen "Ctrl" en "V". Hierdoor wordt de schermafbeelding in een nieuw document in Microsoft Paint geplakt.
De tweede manier om een screenshot te maken op een Dell laptop is het gebruik van de "Snipping Tool". Om deze tool te openen, opent u het menu "Start" en typt u "Snipping Tool" in de zoekbalk. Zodra de Snipping Tool is geopend, klikt u op de knop "Nieuw" om een screenshot te maken. U kunt ervoor kiezen een schermvullende schermafbeelding te maken, of u kunt een specifiek gebied selecteren door met uw muis over het gewenste gebied te slepen. Zodra u het gebied hebt geselecteerd dat u wilt vastleggen, laat u de muisknop los en wordt de schermafbeelding op uw computer opgeslagen.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe maak ik een video op mijn computer?

Filmen met de webcam in Windows
  1. Ga naar Start.
  2. Klik op Camera.
  3. Klik op het video-icoon.
  4. De tijd van de opname begint te lopen.
  5. Klik op het voorbeeld rechtsonder om naar de gemaakte video te gaan.
  6. Ga naar Bewerken voor het aanpassen van de video, zoals knippen en het toevoegen van muziek of effecten.
Bovendien, waarom geen geluid bij schermopname iphone?
Microfoon inschakelen tijdens een iOS schermopname

Open het bedieningspaneel en leg je vinger op de opname-knop. Heb je een iDevice met 3D Touch dan dien je stevig te drukken op de knop. Tik vervolgens op het microfoon-icoon om het microfoongeluid in of uit te schakelen.

Trouwens, hoe kan ik een geluidsopname maken?

Op Androidtoestellen zit er op dit moment geen standaard dictafoon-app ingebouwd, maar in de app store van zowel Apple als Android vind je tientallen apps die een gelijkaardige functionaliteit bieden. Zoek hierbij naar 'voice recorder'!
Wat dit betreft, kan ik geluid opnemen met mijn iphone? Ja, je kunt geluid opnemen met je iPhone. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen. Eén manier is om de ingebouwde Voice Memos app te gebruiken. Om dit te doen, start u de app en tikt u op de opnameknop. Een andere manier is om de Camera-app te gebruiken. Start hiervoor de app en schakel over naar de videomodus. Tik vervolgens op de opnameknop. Je kunt ook apps van derden gebruiken om geluid op te nemen op je iPhone.

Hoe maak je een schermopname op je telefoon?

Er zijn een paar verschillende manieren om een screenshot te maken op je telefoon. Eén manier is om de aan/uit-knop en de volumeknop tegelijkertijd ingedrukt te houden. Een andere manier is om de homeknop en de aan/uit-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden.

Door Orfurd Wilm

Vergelijkbare artikelen

Wat als je iOS 14 niet kan downloaden? :: Hoe screen recorden?
Handige links