Huis > I > Is Windows 8 Gratis?

Is Windows 8 gratis?

Het heeft even geduurd, maar Microsoft heeft eindelijk de langverwachte update van Windows 8 beschikbaar gemaakt voor het grote publiek. Windows 8.1 is vanaf vandaag gratis te downloaden voor Windows 8-gebruikers. Daarnaast zal het nieuwe besturingssysteem vanaf morgen ook beschikbaar zijn als los pakket.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Hoe Windows 8 opstarten in veilige modus?

Selecteer Problemen oplossen > Geavanceerde opties > Opstartinstellingen > Opnieuw opstarten . Nadat de pc opnieuw is opgestart, is er een lijst met opties. Selecteer 4 of F4 of Fn+F4 (volg de instructies op het scherm) om de pc in de veilige modus te starten.
Dienovereenkomstig, kan ik windows 8 downloaden?
De Store is niet meer geopend voor Windows 8, dus u moet Windows 8.1 downloaden als gratis update. Ga naar de downloadpagina van Windows 8.1 en selecteer uw Windows-versie. Kies Bevestigen en volg de resterende aanwijzingen om het downloaden te starten.

Kun je Windows 8 nog updaten?

Ja, u kunt Windows 8 bijwerken. U kunt het handmatig bijwerken door naar de Windows Update site te gaan, of u kunt het instellen om automatisch bij te werken. Ga hiervoor naar het Configuratiescherm en klik vervolgens op "Systeem en beveiliging". Klik onder "Windows Update" op "Automatische updates in- of uitschakelen". Je kunt ook vragen hoe moet je windows 8 installeren? Er zijn een paar manieren om Windows 8 te installeren; de meest gebruikelijke is om het vanaf een dvd of USB-station te installeren. Om te installeren vanaf een DVD, plaatst u de DVD in uw computer en volgt u de aanwijzingen op het scherm. Voor een installatie vanaf een USB-station plaatst u het USB-station in de computer en volgt u de aanwijzingen op het scherm. Als u vanaf een dvd of USB-station installeert, hebt u een geldige productsleutel nodig om door te gaan.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat dit betreft, wat kost een licentie windows 10?

Gangbare prijzen zijn daarbij circa 100 euro voor Home en 145 voor Pro. De (zakelijke) Enterprise-licenties kun je alleen als pakket kopen en via speciale contracten met Microsoft of Microsoft-partners.
En nog een vraag, hoe kom ik in veilige modus?
Vanaf het aanmeldingsscherm
  1. Houd op het Windows aanmeldingsscherm de Shift-toets ingedrukt terwijl u Power > Restart selecteert.
  2. Nadat uw pc opnieuw is opgestart naar het scherm Kies een optie, selecteert u Problemen oplossen > Geavanceerde opties > Opstarten Instellingen > Opnieuw opstarten.

Waar kan ik Windows 8 downloaden?

Windows 8.1 is nu gratis te downloaden in de online Windows store in de Nederlandse taal. Daarnaast zal Windows 8.1 ook beschikbaar zijn op nieuwe tablets en laptops in de winkel en als los pakket in de retail. Het startmenu van Windows 8.1 kan door de gebruiker aangepast worden naar eigen wensen.
Kan Windows 8.1 niet updaten? Er zijn een paar redenen waarom u Windows 8.1 mogelijk niet kunt bijwerken. Eén reden kan zijn dat uw computer niet voldoet aan de systeemvereisten voor de update. Een andere reden kan zijn dat er geen updates beschikbaar zijn voor uw versie van Windows 8.1. Ten slotte is het ook mogelijk dat uw computer niet met internet is verbonden of dat uw firewall de Windows Update-service blokkeert.

Hoe weet je welke versie van Windows je hebt?

Als u Windows 7, 8 of 10 gebruikt, kunt u erachter komen welke versie van Windows u hebt door het Configuratiescherm te openen en te zoeken naar het pictogram Systeem. Dubbelklik op Systeem, en uw versie van Windows wordt vermeld naast "Systeemtype". Als u een oudere versie van Windows gebruikt, kunt u erachter komen welke versie u hebt door het menu Start te openen en vervolgens "Alle programma's" te selecteren. Van daaruit opent u de map "Accessoires" en vervolgens de map "Systeemwerkset". In de map "Systeemwerkset" vindt u een programma met de naam "Systeeminformatie". Start dit programma en uw versie van Windows wordt vermeld onder het kopje "Systeemoverzicht".

Door Temple Fariss

Vergelijkbare artikelen

Kan ik Windows 8.1 nog updaten naar Windows 10? :: Hoe gebruik ik WhatsApp op smartphone?
Handige links