Huis > H > Hoe Gebruik Ik Whatsapp Op Smartphone?

Hoe gebruik ik WhatsApp op smartphone?

Foto versturen
  1. Open een (nieuw) chatbericht.
  2. Tik in het tekstvak op het pictogram van een paperclip.
  3. Alle dingen (Document, Camera, Galerij etc.)
  4. Tik op de gewenste map.
  5. Tik op de gewenste foto.
  6. Typ een berichtje in het veld 'Onderschrift toevoegen'.
  7. Tik op het groene pictogram van een papieren vliegtuigje.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe GPX bestand openen op smartphone?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Klik op 'openen met' na het drukken op de 3 puntjes rechtsboven. U kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app.

Wat dit betreft, is whatsapp gratis op iphone?

Beschrijving. WhatsApp van Facebook is een GRATIS app voor berichten en video-oproepen. Meer dan 2 miljard mensen in meer dan 180 landen gebruiken WhatsApp. Het is eenvoudig, betrouwbaar en privé, zodat je gemakkelijk in contact kunt blijven met je vrienden en familie.
Waar staat WhatsApp op iPhone?
Whatsapp op je iPhone kun je downloaden in de app store. De whatsapp app is niet een hele grote app qua mb's, dus deze zal snel gedownload zijn. Ook kun je meer informatie vinden over het downloaden van whatsapp op: www.whatsapp.com. Dit is de officiële whatsapp website.

Hoe voeg je iemand toe op WhatsApp iPhone?

1. Start WhatsApp op je iPhone.
2. Tik op het tabblad Chats onderaan het scherm.
3. 3. Tik op de knop Nieuwe chat bovenaan het scherm.
4. Tik op het tabblad Contacten bovenaan het scherm.
5. 5. Tik op de naam van de persoon die je wilt toevoegen aan WhatsApp.
6. Tik op de knop Verzenden bovenaan het scherm. Wat heb je nodig om te kunnen whatsappen? Om WhatsApp te kunnen gebruiken, moet je een smartphone hebben die compatibel is met de app. Je hebt ook een data-abonnement of een Wi-Fi-verbinding nodig om berichten te kunnen verzenden en ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Is het gebruik van WhatsApp gratis?

Met WhatsApp kunt u snel, eenvoudig en veilig gratis* berichten versturen en bellen op telefoons over de hele wereld.
Wat kost WhatsApp op iPhone?
WhatsApp is gratis te gebruiken. De app is kosteloos uit de App Store te downloaden en je kan je ook gratis registeren. Het enige waar je voor betaalt, is je eigen mobiele data die je bij je provider afgesloten hebt. Maar hoeveel MB's verbruikt WhatsApp?

Vervolgens, wat zijn de kosten van whatsapp?

WhatsApp is en blijft gratis. Onder WhatsApp-gebruikers gaat een bericht rond waarin staat dat je het appje moet doorsturen om te voorkomen dat je moet betalen voor WhatsApp.
Kan je iemand anders zijn WhatsApp lezen? Nee, WhatsApp kan niet worden gelezen door iemand anders dan de persoon die het gebruikt. WhatsApp maakt gebruik van end-to-end-encryptie, wat betekent dat de enige mensen die berichten kunnen lezen die via WhatsApp zijn verzonden, de verzender en de ontvanger zijn. WhatsApp kan door niemand anders worden gelezen, zelfs niet als zij toegang krijgen tot het apparaat waarop het is geïnstalleerd.

Trouwens, waar staat chatgeschiedenis whatsapp?

Op een Android-toestel opent u WhatsApp en tikt u op het tabblad CHATS. Tik op Meer opties > Instellingen. Tik op Chats > Chatgeschiedenis.
Op een iPhone open je WhatsApp en tik je op Instellingen. Tik op Chats > Chatgeschiedenis.

Door Nagle Galardo

Vergelijkbare artikelen

Is Windows 8 gratis? :: Hoe kan ik WhatsApp instellen?
Handige links