Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Touchscreen Niet Meer Werkt?

Wat moet je doen als je touchscreen niet meer werkt?

Dwing de telefoon te herstarten. Om dit te doen, houd je de knop Volume omlaag en Aan/Uit 7 tot 10 seconden ingedrukt om een geforceerde herstart of een zachte reset uit te voeren. Op smartphones zonder een speciale aan/uit-knop houd je de toets Volume omlaag en de Zij-knop 7 tot 10 seconden ingedrukt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je touchscreen?

Aanraakscherm (Touchscreen inschakelen of uitschakelen)

Klik op Start en dan op Configuratiescherm. Klik op Hardware en geluiden en dan op Pen en aanraken. Klik in het geopende dialoogvenster op het tabblad Aanraken Uw vinger als invoerapparaat gebruiken. Klik op OK om dit te bevestigen en sluit het dialoogvenster.
Waarom werkt mijn touchscreen niet meer laptop? Schakel het touchscreen-stuurprogramma in en installeer het opnieuw in Apparaatbeheer. Update en bevestig BIOS/Windows-pakketten/stuurprogramma's met de nieuwste versie op uw laptop. Het aanraakscherm configureren. Aanraakkalibratie terugzetten naar de standaardinstellingen.

Hoe zet je je touchscreen uit?

Er is geen universeel antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het apparaat dat u gebruikt. De meeste apparaten hebben echter een instelling in het menu waarmee u het aanraakscherm kunt uitschakelen. Wat te doen als je touchscreen niet meer werkt iPhone? Er zijn een paar dingen die u kunt proberen als uw touchscreen niet meer werkt op uw iPhone:
1. Start uw iPhone opnieuw op: Dit kan soms kleine softwarefouten verhelpen waardoor het touchscreen niet meer werkt. Om uw iPhone opnieuw op te starten, houdt u de Slaap/Wektoets ingedrukt totdat de schuifregelaar "Schuif naar Uitschakelen" verschijnt. Schuif de schuifknop vervolgens naar rechts om uw iPhone uit te schakelen. Zodra uw iPhone is uitgeschakeld, houdt u de Slaap/Wektoets opnieuw ingedrukt tot het Apple-logo verschijnt.
2. Werk uw iPhone bij: Verouderde software kan soms problemen veroorzaken met het touchscreen. Om je iPhone bij te werken, sluit je hem aan op een stroombron en een Wi-Fi-netwerk en ga je vervolgens naar Instellingen > Algemeen > Software-update.
3. Kalibreer je iPhone: Als je touchscreen onregelmatig reageert, moet het misschien gewoon gekalibreerd worden. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid > 3D Touch en selecteer vervolgens "Kalibreren".
4. Herstel uw iPhone: Als geen van de bovenstaande stappen werkt, kun je proberen je iPhone te herstellen vanaf een back-up. Sluit hiervoor je iPhone aan op een computer met iTunes en selecteer "Herstellen vanaf een back-up".

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe kan je je telefoon uitzetten zonder touchscreen?

Goedemorgen, Afhankelijk van welke Android versie je hebt is het of de aan/uitknop en volume omhoog ingedrukt houden of aan/uit knop en volume omlaag. Hoe zet je touchscreen uit op Windows 10? Touchscreen uitschakelen

  1. Druk op de Windows-toets + X op uw toetsenbord en klik op Apparaatbeheer.
  2. Vouw het veld Human Interface-apparaten (HID) uit.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het HID-compliant touchscreen.
  4. Klik op Uitschakelen.

Trouwens, wat moet je doen als je touchscreen niet meer werkt op chromebook?

Problemen met het touchscreen oplossen

  1. Veeg stof en andere vuildeeltjes van het touchscreen.
  2. Reset je Chromebook-hardware.
  3. Reset je Chromebook naar de fabrieksinstellingen.
Hoe zet je touchscreen uit op ipad? Om het scherm uit te schakelen, dient u tegelijkertijd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop ingedrukt te houden totdat het apparaat uitzet.

Waar vind ik Apparaatbeheer in Windows 10?

In Windows 10, Device Manager can be found in the Control Panel. To open the Control Panel, go to the Start menu and select "Control Panel." In the Control Panel, select "Hardware and Sound" and then select "Device Manager."

Door Amathiste Laffer

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt touchscreen laptop? :: Wat kost batterij Asus laptop?
Handige links