Huis > H > Hoe Voeg Je Een Index Toe?

Hoe voeg je een Index toe?

De index maken
  1. Klik op de locatie waar u de index wilt toevoegen.
  2. Klik op het tabblad Verwijzingen, in de groep Index, op Index invoegen.
  3. In het dialoogvenster Index kunt u de opmaak voor tekstinvoer, paginanummers, tabs en op te geven tekens kiezen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Wat is indexeren van documenten?

Documenten indexeren betekent het toekennen van kenmerken aan documenten die de inhoud weergeven. Het is een van de kernfuncties binnen document en record management systemen. Immers, zonder kenmerken is het onmogelijk om een document weer terug te vinden.
Wat is de snelste manier om een Index bij te werken?
Als u een indexvermelding wilt bewerken of opmaken, wijzigt u de tekst tussen de aanhalingstekens. Als u de index wilt bijwerken, klikt u op de index en drukt u vervolgens op F9. U kunt ook op Index bijwerken in de groep Index op het tabblad Verwijzingen klikken.

Hoe maak je een trefwoordenregister in Word?

Een trefwoordenregister is een lijst met woorden en zinnen die worden gebruikt om gebruikers te helpen informatie in een document te vinden. Volg deze stappen om een trefwoordenregister in Word te maken:
1. Identificeer de woorden en zinnen die u wilt opnemen in de index. Dit moeten termen zijn waar gebruikers waarschijnlijk naar zoeken.
2. Noteer voor elk woord of zinsdeel het paginanummer of de sectie waar het voorkomt.
3. Maak in Word een tabel met twee kolommen. Maak in de linkerkolom een lijst van de trefwoorden en zinnen. Vermeld in de rechterkolom de bijbehorende paginanummers of paragraaftitels.
4. Sla het document op en maak het beschikbaar voor gebruikers. Hoe voeg je een inhoudsopgave toe? Er zijn twee manieren om een inhoudsopgave toe te voegen:
1. Gebruik de opdracht Invoegen > Inhoudsopgave
2. Plaats uw cursor waar u wilt dat de inhoudsopgave verschijnt en ga dan naar het lint Verwijzingen en klik op de knop Inhoudsopgave.
Als u uw inhoudsopgave wilt aanpassen, kunt u de opdracht Invoegen > Inhoudsopgave gebruiken, waarmee u het dialoogvenster Inhoudsopgave opent. Van hieruit kunt u kiezen hoeveel niveaus van koppen u wilt opnemen, en of u paginanummers wilt weergeven. U kunt ook op de knop Wijzigen klikken om het uiterlijk van uw inhoudsopgave verder aan te passen.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een tweede mail toe?

U kunt de Gmail-app op uw telefoon of tablet openen en accounts toevoegen of verwijderen. Om uw account toe te voegen, volgt u de stappen op het scherm.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent een indexering?

Het samenstellen van indexen voor boeken of andere publicaties; het analyseren van de onderwerpen van textuele of visuele documenten en het toekennen van termen of reeksen van termen die die inhoud weergeven.
Vervolgens, wat is indexeren pc?
De zoekfunctie van Windows probeert altijd de nieuwste bestanden paraat te hebben voor als u iets wilt opzoeken. Dat kan doordat de pc op de achtergrond constant aan het indexeren is. Dat betekent: zoeken naar bestanden en bijhouden waar deze precies staan. Hierdoor leveren zoekopdrachten razendsnel treffers op.

Wat is Indexeerfunctie van Microsoft Windows Search?

SearchIndexer.exe Indexeerfunctie van Microsoft Windows Search is een Windows-service die uw bestanden indexeert. SearchIndexer.exe bevindt zich in de map C: \ Windows \ System32.
Wat dit betreft, welke knop wordt automatisch ingeschakeld bij het markeren van woorden voor een index word? De knop "Toevoegen" wordt automatisch ingeschakeld wanneer woorden worden gemarkeerd voor een indexwoord.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een inhoudsopgave met paginanummering?

U kunt op verschillende manieren een inhoudsopgave met paginanummering maken. Eén manier is om een tekstverwerkingsprogramma te gebruiken, zoals Microsoft Word, en een inhoudsopgave in te voegen met de ingebouwde hulpmiddelen. Een andere manier is om handmatig een inhoudsopgave te maken, door een lijst te maken met hoofdstuktitels en paginanummers.

Door Birch

Vergelijkbare artikelen

Hoe stel je een formele mail op? :: Hoe zet ik foto's op mijn iPhone?
Handige links