Huis > W > Waar Kan Ik Nieuwe Apps Downloaden?

Waar kan ik nieuwe apps downloaden?

Via Google Play vind je nieuwe applicaties voor je Android-toestel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat zijn gevaarlijke apps?

10 gevaarlijke apps voor tieners
  • 10 gevaarlijke apps voor tieners. Je tiener heeft waarschijnlijk de vrijheid om zelf apps te downloaden op zijn of haar smartphone.
  • Geheime fotokluis app Calculator.
  • Video chat app Holla.
  • Whisper.
  • Tinder voor tieners: Yubo.
  • Anonieme chat app Kik.
  • Live Me.
  • Rating app Wishbone.
Hoe zet je play Protect uit?
Google Play Protect aan- of uitzetten
  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Play Protect. Instellingen.
  4. Zet Apps scannen met Play Protect aan of uit.

Welke apps kunnen Google Play blokkeren?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat Google Play geen gedetailleerde informatie vrijgeeft over welke apps het blokkeert. Algemeen wordt echter aangenomen dat Google Play apps blokkeert die zijn servicevoorwaarden schenden of die schadelijk worden geacht voor gebruikers. Daarnaast kunnen ook apps worden geblokkeerd die niet compatibel zijn met het Android-besturingssysteem. Mensen vragen ook: kan je google gebruiken zonder account? Ja, u kunt Google gebruiken zonder account. U kunt een zoekopdracht uitvoeren met de Google-zoekmachine zonder u aan te melden of een account aan te maken. Als u echter andere Google-services wilt gebruiken, zoals Gmail, YouTube of Google Drive, moet u een Google-account maken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Heb je altijd een Google account nodig voor Android?

Nee, u kunt YouTube, Google Cast, Voice Search en basis-tv-functies gebruiken zonder een Google-account. Om diensten van Google te gebruiken zoals Google Movies, Google Music, Google Games en om nieuwe toepassingen te installeren vanuit Google Play, hebt u een Google-account nodig.
Heb je een Google account nodig?
Iedereen met een smartphone met Android als besturingssysteem heeft een Google account nodig. Als er dan een foto is gemaakt wordt deze automatisch bij Google Foto's opgeslagen. Google Foto's is vanaf ieder punt te benaderen na het inloggen met het e-mail adres en wachtwoord van dat account.

Waarom kan ik geen apps downloaden op mijn Samsung?

Verouderd besturingssysteem. Het downloadprobleem kan ook een andere oorzaak hebben. Namelijk dat op het apparaat een verouderde versie van het besturingssysteem staat. Apple en Google brengen jaarlijks een nieuwe versie uit van hun besturingssystemen iOS en Android.
Wat moet ik doen als een app niet compatibel is? Als een app niet compatibel is met uw apparaat, kunt u mogelijk een vergelijkbare app vinden in de Google Play Store. U kunt ook proberen een compatibele versie van de app te vinden door naar de app te zoeken in een zoekmachine of door de website van de ontwikkelaar te bezoeken.

Dus, waarom kan ik geen apps meer downloaden op mijn iphone?

Als u geen apps kunt downloaden op uw iPhone, zijn er een paar mogelijke verklaringen:
- De App Store ligt er mogelijk uit. Probeer het later nog eens.
Mogelijk hebt u niet genoeg opslagruimte op uw iPhone om de app te downloaden. Probeer andere apps of bestanden te verwijderen om ruimte vrij te maken.
Er is mogelijk een probleem met uw Apple ID of wachtwoord. Controleer of u de juiste Apple ID en het juiste wachtwoord gebruikt en of uw account actief is.
De app is mogelijk niet compatibel met uw iPhone. Controleer de systeemvereisten van de app om er zeker van te zijn dat uw iPhone compatibel is.

Door Tandy Paarmann

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Aptoide? :: Hoe app installeren zonder Google Play?
Handige links