Huis > W > Waar Gratis Luisterboeken Downloaden?

Waar gratis luisterboeken downloaden?

Gratis luisterboeken

  • 123luisterboek.nl. Bij 123luisterboek.nl vind je luisterboeken in diverse categoriën.
  • Gutenberg.org. Gutenberg biedt gratis ebooks uit het publieke domein.
  • Librivox (Internationaal)
  • Librivox (Nederlands)
  • Luisterrijk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Dienovereenkomstig, waar kun je een luisterboek op afspelen?

Gebruik de gratis Kobo Books-app op je smartphone of tablet om naar luisterboeken te luisteren. Wat zijn leuke luisterboeken? Top 10 luisterboeken

  • De meeste mensen deugen – Rutger Bregman.
  • De zeven zussen – Lucinda Riley.
  • Harry Potter en de orde van de feniks/Harry Potter en de steen der wijzen – J.K. Rowling.
  • Bonuskind – Saskia Noort.
  • Sapiens – Yuval Noah Harari.
  • De lavendeltuin – Lucinda Riley.
  • In hechtenis – Nicci French.

Vervolgens, waarmee luister je een luisterboek?

Er zijn een paar mogelijkheden om naar luisterboeken te luisteren. Een daarvan is om het audioboekbestand te downloaden naar een computer of mobiel apparaat en het vervolgens te beluisteren met behulp van mediaspelersoftware, zoals iTunes of Windows Media Player. Een andere optie is om het audioboekbestand te downloaden naar een MP3-speler. Tot slot bieden sommige aanbieders van luisterboeken streaming opties aan, waarmee gebruikers het luisterboek direct vanaf de website van de aanbieder kunnen beluisteren. Dit in overweging nemend, hoe kan ik luisterboeken downloaden? Luisterboeken kunnen worden gedownload uit verschillende bronnen, waaronder online verkopers zoals Amazon en Audible, maar ook uit openbare bibliotheken. Er zijn ook een aantal websites die gratis luisterboeken aanbieden, hoewel de selectie vaak beperkter is.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Trouwens, hoe zet ik een luisterboek op mijn iphone?

Audioboeken op uw iPhone, iPad of iPod touch zoeken en kopen

Open de Boeken-app. Tik onderaan het scherm op 'Audioboeken'. Hier kunt u nieuwe en aanbevolen audioboeken verkennen. Als u door genres en categorieën in de Book Store wilt bladeren, tikt u op 'Doorzoek categorieën' bovenaan het scherm.
Wat dit betreft, hoe luister je audioboeken? In de boekhandel worden luisterboeken soms nog op cd verkocht, maar veelal zijn ze als digitaal audiobestand, bijvoorbeeld mp3, verkrijgbaar. Met behulp van een smartphone, tablet of andere afspeelapparatuur kunt u luisterboeken overal beluisteren.

Waar audioboeken kopen?

Het grootste aanbod luisterboeken is waarschijnlijk te vinden bij Storytel. Het heeft boeken in Nederlands en Engels en er zijn drie types abonnementen: (prijzen update 2021) Unlimited 12,99 per maand, Family 16.99 per maand (2 accounts) en Family plus 19.99 per maand (3 accounts). Luisteren gaat via de Storytel-app. Dienovereenkomstig, welke app voor audioboeken? Er zijn veel verschillende apps die je kunt gebruiken voor audioboeken. Welke app het beste voor jou is, hangt af van wat voor soort boeken je wilt luisteren en hoe je de app wilt gebruiken. Sommige apps zijn bedoeld om audioboeken te kopen, terwijl andere apps gratis audioboeken aanbieden.
Als je op zoek bent naar een app om audioboeken te kopen, dan is iTunes een goede optie. iTunes heeft een groot aanbod van audioboeken en je kunt de app gebruiken om boeken te kopen en op je apparaat te downloaden.
Audible is ook een app waar je audioboeken kunt kopen. Met Audible kun je een boek kopen en dan direct beginnen met luisteren. Je kunt ook boeken downloaden en offline luisteren. Audible heeft een abonnementmodel, waardoor je elke maand een bepaald aantal boeken kunt downloaden.
Als je op zoek bent naar een app om gratis audioboeken te luisteren, dan is Librivox een goede optie. Librivox biedt gratis audioboeken aan die je kunt downloaden en offline kunt luisteren. Het aanbod van Librivox is echter beperkt en je kunt alleen boeken luisteren die in het publieke domein zijn.
Oasis is

Trouwens, hoe werkt een luisterboek van bol?

Een audioboek van bol werkt als volgt: je koopt het audioboek en krijgt toegang tot de online bol-bibliotheek. Daar kun je het audioboek downloaden en luisteren. Je hebt 30 dagen toegang tot het audioboek en kunt het daarna blijvend opslaan op je computer of bol-apparaat.

Door Marge Cutrona

Vergelijkbare artikelen

Hoe vind ik luisterboeken op Spotify? :: Hoe kan ik MP3 bestanden samenvoegen?
Handige links