Huis > W > Waar Is Youtube Het Goedkoopst?

Waar is YouTube het goedkoopst?

Dit is mogelijk met YouTube Premium. Als jij dit abonnement goedkoop wilt afsluiten, heb je een VPN nodig. Volg de volgende stappen om spotgoedkoop van je abonnement te genieten.
...
Hoe duur is YouTube Premium?
LandPrijs in lokale valutaPrijs in euro*
Verenigde Staten11,99 dollar€10,65
Australië14,99 dollar€10,83

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Is YouTube gratis op tv?

Met Apps op TV gebruik je apps zoals YouTube, Fit at Home, Netflix, Amazon Prime Video, Nu.nl of Buienradar op je tv. Via het televisie menu van KPN kun je apps direct gebruiken, zonder ze te downloaden. Apps voor TV is gratis en wordt standaard aangeboden bij je Internet en TV abonnement.
Wat dit betreft, waarom heb ik geen youtube op mijn smart tv?
Antwoord. De YouTube-app is onjuist geïnstalleerd of moet worden bijgewerkt naar een nieuwere versie van de app. Sinds Google de API V2 in april 2015 heeft afgekeurd, wordt de oude, vooraf geïnstalleerde YouTube-app niet meer ondersteund. YouTube heeft momenteel twee apps beschikbaar voor Android TV's.

Hoe krijg ik YouTube op mijn Samsung tv?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u YouTube op uw Samsung-tv kunt krijgen. Eén manier is om de ingebouwde Samsung Smart Hub te gebruiken om toegang te krijgen tot de YouTube-app. U kunt ook een door Samsung goedgekeurd streamingapparaat gebruiken, zoals een Roku of Chromecast, om YouTube-video's op uw tv te bekijken. Tot slot kunt u uw Samsung TV via een HDMI-kabel aansluiten op een computer of mobiel apparaat en op die manier YouTube-video's bekijken. Trouwens, hoe haal ik youtube van mijn tv? Als u YouTube van uw tv wilt verwijderen, zijn er een paar verschillende manieren waarop u dit kunt doen. Eén manier is om gewoon de app van uw tv te verwijderen. Om dit te doen, moet u het instellingenmenu van uw tv openen en de sectie "Apps" of "Toepassingen" vinden. Zodra u deze sectie vindt, moet u de YouTube-app kunnen vinden en deze selecteren voor verwijdering.
Een andere manier om YouTube van je TV te verwijderen is om het als "bron" te verwijderen. De meeste tv's komen tegenwoordig met de mogelijkheid om verschillende "bronnen" van inhoud toe te voegen en te verwijderen. Dus, als je naar de instellingen van je TV gaat en de "bronnen" sectie vindt, zou je YouTube uit de lijst van bronnen moeten kunnen verwijderen. Zodra het is verwijderd, zou het niet langer op uw TV moeten verschijnen.
U kunt natuurlijk altijd uw tv loskoppelen van het internet als u er zeker van wilt zijn dat YouTube (of andere op internet gebaseerde inhoud) niet toegankelijk is.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Welke converter is veilig?

Uiteraard wil je graag een website die goed werkt en je wilt veilig muziek of filmpjes downloaden. Je wilt natuurlijk geen virus als je een Youtube filmpje download.
...
  • ByClick Downloader.
  • 4K Download.
  • VideoProc.
  • Converto.
  • YTD Video Downloader.
  • Wondershare UniConverter.
  • MP3 Download.
  • 320 YouTube.
Dus, hoe youtube filmpjes downloaden op pc?
Zoek een filmpje en kopieer de url die boven in de adresbalk van je browser verschijnt. Plak die url vervolgens in de brede balk op downloadvanyoutube.nl. Klik op 'Downloaden' Kies vervolgens op de volghende pagina bij 'Output Formaat' welk formaat het filmpje moet worden, bijvoorbeeld MP4 voor PC en Mac-gebruikers.

Hoe kan je video's downloaden?

Direct opslaan van internetvideo's op de computer is vaak niet mogelijk. Daarom zijn er speciale download-programma's op de markt, zoals Video downloaders en Video capture software. Met software is het mogelijk om alle soorten bewegend beeld - zoals video, games en webcambeelden - op te slaan op te computer.
Dit in overweging nemend, hoe kan ik een filmpje downloaden? Er zijn een paar manieren om films te downloaden. De meest gebruikelijke is ze te kopen of te huren bij een digitale winkel zoals iTunes, Google Play of Amazon. U kunt ook gratis films downloaden van websites zoals The Internet Archive. Als u een abonnement hebt op een streamingdienst zoals Netflix of Hulu, kunt u sommige films en tv-programma's downloaden om ze offline te bekijken.

Hoe kan ik Bumba downloaden?

Bumba kan worden gedownload in de App Store of Google Play.

Door Joub

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik apps op pc? :: Waarom kan ik geen YouTube downloaden?
Handige links