Huis > W > Waar Vind Ik Onbekende Bronnen?

Waar vind ik Onbekende bronnen?

Je doet dat door naar Instellingen -> Beveiliging te gaan. Als je daar naar beneden scrollt, zie je 'Onbekende bronnen' staan (met de tekst "Toestaan dat apps uit onbekende bronnen worden geïnstalleerd').

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Kun je van Android naar Apple?

Wissel je van Android naar de iPhone, dan heb je Apple's Move to iOS-app nodig. Die download je gratis uit de Google Play Store. Let erop dat het overzetten van data tussen de toestellen alleen mogelijk is als de iPhone nog moet worden ingesteld.
Men kan zich ook afvragen: is het moeilijk om van android naar iphone?
Ben je Android-gebruiker en wil je overstappen naar een iPhone, dan wordt het extreem makkelijk voor je gemaakt. Apple heeft namelijk een speciale app met de naam Move to iOS gemaakt, die je helpt bij het overzetten van alle belangrijke data zoals foto's, personen in je contactenlijst en meer.

Hoe werkt de Move to iOS app?

De Move to iOS app is ontworpen om gebruikers te helpen gegevens van een Android-apparaat over te zetten naar een iOS-apparaat. De app zet gegevens over zoals contacten, foto's, video's en agenda's, en biedt ook een lijst met aanbevolen apps voor het iOS-apparaat. De app vereist dat het Android-apparaat en het iOS-apparaat verbonden zijn met hetzelfde Wi-Fi-netwerk. Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik google op mijn telefoon? Er zijn een paar manieren om Google op je telefoon te krijgen. De eerste manier is om de Google-app te downloaden uit de App Store of Google Play. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, kunt u zich aanmelden met uw Google-account en alle Google-services gebruiken die op uw telefoon beschikbaar zijn.
Een andere manier om Google op uw telefoon te krijgen is om uw telefoon in te stellen om de dienst Google Now te gebruiken. Om dit te doen, moet je naar de Instellingen-app op je telefoon gaan en de Google Now-optie vinden. Zodra u Google Now hebt ingeschakeld, kunt u het openen door omhoog te vegen vanaf de onderkant van uw scherm.
Tot slot kun je Google ook op je telefoon krijgen door de Google Voice app te gebruiken. Met deze app kun je bellen, sms'en en zelfs je voicemail checken vanuit de app.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Kan Google foto's op iPhone?

Google Foto's is sinds 2015 beschikbaar voor iOS. Sindsdien heeft de app flink wat updates gekregen en zijn er dus mogelijkheden bijgekomen.
Hoe kan ik googlen?
Je kunt iets in Google zoeken door naar de website https://www.google.nl te gaan. Hier kun je in het grote witte horizontale vak je zoekterm intypen. Vervolgens zie je iets naar onder de zoekresultaten staan. Voila!

Kan niet op Google met iPhone?

Check of je verbinding hebt via wifi of mobiele data. Als de app wordt gesloten of als bepaalde content leeg is, verwijder je de app en download je deze opnieuw vanuit de App Store. Opmerking: Je moet alle opgeslagen content opnieuw opslaan.
Hoe zet ik een nieuwe app op mijn telefoon? Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van uw telefoon en de app die u probeert te installeren.
Als u een iPhone gebruikt, kunt u meestal apps vinden in de App Store. Om een app te installeren, zoekt u de app die u wilt installeren in de App Store en tikt u op de knop "Verkrijgen" of "Kopen". Als je dat gedaan hebt, begint de app te downloaden en wordt hij automatisch geïnstalleerd zodra hij klaar is.
Als je een Android-telefoon gebruikt, kun je meestal apps vinden in de Google Play Store. Om een app te installeren, zoekt u de app die u wilt installeren in de Google Play Store en tikt u op de knop "Installeren". Zodra je dat hebt gedaan, begint de app te downloaden en wordt hij automatisch geïnstalleerd.

En nog een vraag, wat moet je weten als je van samsung naar iphone gaat?

Er zijn een paar dingen die u moet weten voordat u overstapt van een Samsung op een iPhone. Een daarvan is dat de iPhone een ander besturingssysteem gebruikt dan Samsung-telefoons, dus u moet wennen aan een nieuwe interface. Een ander ding om in gedachten te houden is dat de iPhone geen verwijderbare batterij heeft, dus je moet voorzichtig zijn met hoe je je stroomverbruik beheert. Ten slotte is het ecosysteem van Apple anders dan dat van Android, dus je moet misschien opnieuw leren hoe je sommige dingen moet doen, zoals bestanden overzetten tussen je apparaten.

Door Christophe

Vergelijkbare artikelen

Wat is beta bestand? :: Kan Google Play op Apple?
Handige links