Huis > H > Hoe Lang Wordt Iphone 5 Nog Ondersteund?

Hoe lang wordt iPhone 5 nog ondersteund?

In tegenstelling tot andere fabrikanten levert Apple zo'n 5 tot 6 jaar ondersteuning. Hierdoor ben je ruim 3 / 4 jaar langer verzekerd van de laatste software, dan bijvoorbeeld bij Android, die maar 2 jaar levert.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe lang wordt iPhone 10 nog ondersteund?

Apple biedt gemiddeld 5 jaar software-ondersteuning aan iPhones, soms 6 jaar als de hardware krachtig genoeg is. Dat is veel langer dan bij Android! In 2021 koos Apple er bijvoorbeeld voor om de iPhone 6S (2015) en de iPhone SE (2016) binnen de boot te houden. 6 jaar ondersteuning dus.
Welke iPad wordt niet meer ondersteund?
Géén iPadOS 15 ondersteuning

Met uitzondering van de iPad Air 2 (2014), kun je iPadOS 15 alléén installeren op iPads die vanaf 2015 zijn uitgebracht. iPads die ouder zijn kun je enkel met oude iOS gebruiken.

En nog een vraag, wat kun je nog doen met een oude ipad?

Er zijn een aantal dingen die je nog kunt doen met een oude iPad:
Gebruik hem als tweede apparaat voor taken als het controleren van e-mail of surfen op het web. Gebruik hem als speciale mediaspeler voor het bekijken van films of tv-programma's. Speel oudere iOS-games die niet zijn bijgewerkt voor nieuwere apparaten. Gebruik hem als digitaal fotolijstje. Geef hem aan een kind of ouder familielid als eenvoudig, gebruiksvriendelijk apparaat voor basistaken als contact houden of het weer bekijken. Wat dit betreft, waarom kan ik mijn ipad niet updaten naar ios 13? Er zijn een paar redenen waarom u uw iPad mogelijk niet kunt bijwerken naar iOS 13. Controleer eerst of uw iPad compatibel is met iOS 13. iOS 13 is compatibel met de iPad Air 2, iPad mini 4 en nieuwere iPad-modellen. Als uw iPad ouder is dan deze modellen, is hij niet compatibel met iOS 13 en kunt u hem niet bijwerken. Ten tweede, zorg ervoor dat je genoeg vrije ruimte op je iPad hebt om de update te installeren. iOS 13 is een grote update en vereist minstens 4GB vrije ruimte om te installeren. Als je niet genoeg vrije ruimte hebt, moet je wat bestanden of apps van je iPad verwijderen om genoeg ruimte te maken. Zorg er ten slotte voor dat je verbonden bent met een Wi-Fi-netwerk. iOS 13 kan niet worden geïnstalleerd zonder een Wi-Fi-verbinding. Als u verbonden bent met een Wi-Fi-netwerk en u kunt uw iPad nog steeds niet bijwerken naar iOS 13, dan moet u mogelijk contact opnemen met Apple support voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dienovereenkomstig, kan uw versie niet upgraden?

Start het apparaat opnieuw op en voer setup opnieuw uit. Als het probleem niet wordt opgelost door het apparaat opnieuw op te starten, gebruikt u het hulpprogramma Schijfopruiming en schoont u de tijdelijke bestanden en systeembestanden op. Zie Schijfopruiming inWindows.
Waarom update mijn Samsung niet?
Als je je software niet kunt bijwerken naar de nieuwste versie, kan dat te wijten zijn aan onvoldoende opslagruimte op je telefoon. Lees verder voor meer informatie over gegevensbeheer.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik een nieuwe android versie installeren?

Ga naar 'Instellingen' op uw smartphone. Kies 'Systeem'. Kies 'Systeem-update'. U ziet nu of uw smartphone up-to-date is, of dat er een nieuwe Android update klaarstaat.
Kan Android niet updaten? Er zijn een paar redenen waarom u uw Android-apparaat mogelijk niet kunt bijwerken. Controleer eerst of uw apparaat is verbonden met Wi-Fi of een datanetwerk. Als dat zo is, probeer dan uw apparaat opnieuw op te starten en vervolgens opnieuw te controleren op updates. Als dat niet werkt, probeer dan de cache en gegevens van de Google Play Store te wissen. U kunt dit doen door naar de app Instellingen van uw toestel te gaan, vervolgens naar Apps of Applicatiebeheer en vervolgens naar Google Play Store. Tik op Cache wissen en vervolgens op Gegevens wissen. Als dat gedaan is, probeer dan opnieuw te controleren op updates. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen de Google Play Store-app te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren.

Welke Samsung telefoon wordt niet meer geupdate?

De Samsung Galaxy S5 is niet langer bijgewerkt.

Door Shurlock Papi

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik iOS 14 downloaden op iPhone 6? :: Hoe kan ik mijn iPad updaten naar iOS 11?
Handige links