Huis > K > Kan De Adobe Servers Niet Bereiken?

Kan de Adobe servers niet bereiken?

Fout: Kan de Adobe-servers niet bereiken

Controleer op beschikbare updates van het besturingssysteem en installeer deze. Maak een nieuw beheerdersaccount. Los netwerk- en verbindingsproblemen op.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Men kan zich ook afvragen: hoeveel kost adobe per maand?

Betaal het eerste jaar € 19,66/maand en daarna € 30,24/maand. Krijg 20+ Creative Cloud-apps.
Waar kan ik mijn Adobe ID vinden?
Je Adobe ID is gewoonlijk het e-mailadres dat je hebt gebruikt toen je je lidmaatschap startte of voor het eerst een Adobe-app of -service kocht, en je hebt deze nodig om toegang te krijgen tot je Adobe ID-account.

Wat kost Adobe Photoshop per maand?

Adobe Photoshop is een maandelijkse abonnementsdienst die 9,99 dollar per maand kost. Kan Adobe servers niet bereiken Windows 7? Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom u de Adobe-servers niet kunt bereiken op Windows 7. Hier zijn een paar mogelijke oplossingen:
1. Controleer uw internetverbinding - Zorg ervoor dat uw computer is verbonden met het internet en dat u een stabiele verbinding hebt.
2. Controleer uw firewallinstellingen - Het kan zijn dat uw firewall Adobe-servers blokkeert. Probeer Adobe-servers toe te voegen aan de lijst met uitzonderingen van uw firewall.
3. Controleer uw antivirusinstellingen - Uw antivirussoftware blokkeert mogelijk Adobe-servers. Probeer Adobe-servers toe te voegen aan de uitzonderingenlijst van uw antivirussoftware.
4. Controleer de proxy-instellingen - Als u een proxyserver gebruikt om verbinding te maken met internet, controleer dan of deze correct is geconfigureerd en of Adobe-servers niet door de proxy worden geblokkeerd.
5. Probeer een andere browser te gebruiken - Als u de Adobe-servers niet kunt bereiken met uw huidige browser, probeer dan een andere browser te gebruiken.
6. 6. Neem contact op met de klantenservice van Adobe - Als u de Adobe-servers nog steeds niet kunt bereiken, neemt u contact op met de klantenservice van Adobe voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat dit betreft, hoeveel kost adobe pdf?

Adobe Acrobat Reader DC is de gratis, wereldwijde standaard voor het weergeven, afdrukken, ondertekenen, delen en annoteren van PDF's. Het is de enige PDF-viewer die elk type PDF-inhoud kan openen en bewerken, inclusief formulieren en multimedia.
Kun je Adobe gratis gebruiken?
Adobe Acrobat Reader is het betrouwbaarste gratis documentensysteem op de markt. Bekijk, bewerk, onderteken en annoteer PDF-documenten door rechtstreeks in de tekst te werken. Adobe Acrobat Reader is de gratis wereldwijde standaard voor het betrouwbaar weergeven, ondertekenen en annoteren van PDF-documenten.

Waarom is Adobe zo duur?

Waar menig softwarebedrijf altijd korting geeft als een instantie meerdere licenties afneemt, kiest Adobe ervoor om de bedrijfsabonnementen standaard veel duurder te maken en geen korting te bieden. Bedrijven zijn dan ook goedkoper uit door particuliere abonnementen af te sluiten.
Is een Adobe ID gratis? Ja, een Adobe ID is gratis. U kunt een Adobe ID aanmaken door naar de Adobe website te gaan en te klikken op de "Create an Adobe ID" link. Zodra je een Adobe ID hebt aangemaakt, heb je toegang tot alle producten en diensten van Adobe.

Wat is mijn Adobe wachtwoord?

Als u uw Adobe-wachtwoord bent vergeten, kunt u het opnieuw instellen door naar de Adobe-website te gaan en op de link "Wachtwoord vergeten?" te klikken. U wordt dan gevraagd om uw Adobe ID en e-mailadres in te voeren. Zodra u deze gegevens hebt ingevoerd, ontvangt u een e-mail met instructies over hoe u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Door Sylvan

Vergelijkbare artikelen

Wat is een licentiecode Adobe? :: Waarom is Adobe zo duur?
Handige links