Huis > W > Wat Is Een Safari Extensie?

Wat is een safari extensie?

Safari-extensies voegen functies toe aan Safari, zodat u op het web kunt surfen zoals u wilt. Extensies kunnen nuttige informatie over een webpagina tonen, hoofdpunten van het nieuws weergeven, u helpen bij het gebruik van uw favoriete voorzieningen, de weergave van webpagina's wijzigen en veel meer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je adblocker uit op safari?

Ga naar 'Instellingen' op je iPad of iPod touch.

Waarom is Google roze?

Er is een fout opgetreden bij de Google Nest Hub van enkele gebruikers. Hun smart display vertoont een roze tint op het scherm als gevolg van de Fuchsia-update.
Is LastPass een browserextensie?
LastPass voor Chrome (volledige versie)

LastPass-browserextensie voor Google Chrome (volledige versie) biedt extra functies, zoals het delen van de aanmeldingsstatus met andere browsers.

Vervolgens, hoe werkt lastpass?

Wanneer u een LastPass-account aanmaakt en voor het eerst inlogt, maakt u een "hoofdwachtwoord" aan dat alleen u kent. Dit is het enige wachtwoord dat u vanaf nu hoeft te onthouden. LastPass gebruikt vervolgens uw hoofdwachtwoord, gecombineerd met de unieke identificatiecode van uw computer, om een sterke, versleutelde "sleutel" te genereren die LastPass gebruikt om uw gevoelige gegevens te versleutelen en te ontsleutelen.
LastPass versleutelt uw gegevens lokaal op uw computer voordat ze ooit naar onze servers worden verzonden. Dit betekent dat alleen u, en niemand anders, toegang heeft tot uw gegevens. Zelfs LastPass medewerkers hebben geen toegang tot uw gegevens, en we hebben geen manier om uw hoofdwachtwoord te resetten als u het vergeet. Daarom is het uiterst belangrijk dat u een sterk hoofdwachtwoord kiest dat u niet vergeet, en dat u een back-up van uw LastPass-account bewaart voor het geval u uw hoofdwachtwoord toch vergeet. Dit in overweging nemend, hoe kan ik lastpass verwijderen? Er zijn een paar manieren om LastPass te verwijderen:
1. Als u de LastPass browserextensie gebruikt, kunt u naar de extensie-instellingen van uw browser gaan en de LastPass-extensie verwijderen of uitschakelen.
2. Als u de LastPass desktopapplicatie gebruikt, kunt u naar uw Configuratiescherm gaan en de applicatie verwijderen.
3. Als u de LastPass mobiele app gebruikt, kunt u naar de instellingen van uw telefoon gaan en de app verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe wijzig ik de extensie van een bestand?

Klik op het tabblad Beeld om de optie Extensies tonen voor bekende bestandstypen aan te vinken.

Dit in overweging nemend, welke extensie kiezen voor domeinnaam?

Wanneer je een domeinnaam gaat registreren, heb je keuze uit honderden domeinextensies.
...
1. Generieke domeinextensies
  • .com voor commerciële websites;
  • org voor organisaties;
  • net voor netwerk-infrastructuren;
  • edu voor educatieve doeleinden;
  • gov voor de overheid in de VS (government);
  • mil voor militair gebruik in de VS.
Wat is een domein extensie?
Een domein extensie is het achterste gedeelte van een domeinnaam, de letters achter de "punt". Vaak staan deze letters voor de afkorting van een land. In Nederland is . nl de domein extensie.

Welke domeinen zijn er?

Volgens het driedomeinensysteem van Woese is het leven te verdelen in drie domeinen: Archaea, Bacteria en Eukaryota. De eerste twee zijn micro-organismen met een eenvoudige cellulaire organisatie (prokaryoten). Alle organismen die over een celkern en organellen beschikken, worden ingedeeld bij de eukaryoten.
En nog een vraag, wat is addons store? Een add-ons winkel is een soort winkel die add-ons verkoopt, dat zijn kleine stukjes software die kunnen worden gebruikt om de functionaliteit van een groter stuk software aan te passen en uit te breiden. Add-ons worden meestal gemaakt door externe ontwikkelaars en vervolgens verkocht via een add-ons winkel. De add-ons winkel is meestal geïntegreerd in het grotere stuk software, zoals een webbrowser of een besturingssysteem.

Vervolgens, wat is een extensie voorbeeld?

In computerprogrammering is een uitbreiding een stuk code dat functionaliteit toevoegt aan een bestaand programma. Een Java-extensie kan bijvoorbeeld Java-code toevoegen aan een webpagina.

Door Mathi

Vergelijkbare artikelen

Kan ik Cortana uitschakelen? :: Waar vind ik Chrome extensies?
Handige links