Huis > W > Welke Programma's Kan Ik Verwijderen Windows 10?

Welke programma's kan ik verwijderen Windows 10?

Typ in het zoekvak op de taakbalk Configuratiescherm en selecteer dit in de zoekresultaten. Selecteer Programma's > > Programma's en onderdelen. Houd de naam ingedrukt van het programma dat je wilt verwijderen (of klik er met de rechtermuisknop op) en selecteer vervolgens Verwijderen of Verwijderen/Wijzigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je een programma in het dock?

Ik sleep een icoon naar het dock om apps toe te voegen. Ik laat de app eruit zodat hij vast blijft staan. Ik heb mijn match gevonden en wil de app uit mijn dock verwijderen. Ik sleep het pictogram omhoog om de app uit het dock te verwijderen.

Wat kun je allemaal doen met teams?

Microsoft Teams is een online samenwerkingstool van Microsoft die standaard is inbegrepen in een aantal Office 365 licenties. Met het programma kunnen mensen binnen en buiten de organisatie met elkaar chatten, videobellen en samenwerken in documenten.
Wat betekent op de computer praten met Cortana?
Windows 10

Cortana kan niet alleen herinneringen instellen en u helpen bij dagelijkse taken, maar ook met u praten. Probeer deze dingen tegen Cortana te zeggen: How old are you? Tell me a joke.

Kan taal voor spraak niet instellen?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u de taal voor spraak niet kunt instellen. Eén reden kan zijn dat de taal die u probeert in te stellen niet wordt ondersteund door de spraaksynthese-engine die u gebruikt. Een andere reden kan zijn dat de taal die u probeert in te stellen niet wordt ondersteund door het besturingssysteem of het apparaat dat u gebruikt. Een andere reden kan zijn dat u niet over de nodige machtigingen beschikt om de taal voor spraak in te stellen. Als u de taal voor spraak nog steeds niet kunt instellen, neem dan contact op met uw systeembeheerder of het ondersteuningsteam van uw spraaksynthesemachine voor verdere hulp. Is groove muziek gratis? Ja, Groove Music is gratis. Je kunt je aanmelden voor een gratis account op https://music.microsoft.com/ en meteen beginnen te luisteren naar je favoriete nummers. Er zijn geen advertenties of reclames en je kunt afspeellijsten maken en deze offline beluisteren. Als u wilt upgraden naar Groove Music Pass, kunt u dat doen voor $ 9,99/maand, waarmee u toegang krijgt tot meer dan 30 miljoen nummers, reclamevrij luisteren en offline afspelen.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Kan ik zonder Microsoft Edge?

Voorheen had Microsoft als standaard webbrowser Internet Explorer, maar deze is nu vervangen door Microsoft Edge. En nee, je heb Microsoft Edge niet perse nodig. Je kunt er ook voor kiezen gebruik te maken van een ander webbrowser, zoals bijvoorbeeld Firefox, of Chrome (er is een hele lijst, zie de link).
Vervolgens, wat is beter microsoft edge of google chrome?
Conclusie. Microsoft is ijverig geweest in het toevoegen van de beste functies van Chrome aan Edge. Sinds Edge op Chromium is overgestapt, lijken de browsers erg op elkaar en welke browser voor jou beter werkt, komt neer op persoonlijke voorkeur. Op een paar gebieden heeft Edge echter een streepje voor.

Daarvan, is edge gratis?

Microsoft Edge Browser - laatste versie gratis download 2022 ⭐⭐⭐⭐⭐
Dus, wat kan en mag ik van mijn pc verwijderen? Er zijn een paar dingen die u van uw pc kunt verwijderen om ruimte vrij te maken. Eén ding dat u kunt verwijderen is alle ongebruikte programma's die ruimte innemen op uw harde schijf. Een ander ding dat u kunt verwijderen zijn tijdelijke bestanden en internet cache bestanden. U kunt ook alle onnodige Windows-bestanden verwijderen.

Welke Windows bestanden kan ik verwijderen?

Er zijn een paar verschillende soorten bestanden die van een Windows-computer kunnen worden verwijderd zonder problemen te veroorzaken. Het eerste type is tijdelijke bestanden, die meestal worden aangemaakt door programma's wanneer ze worden uitgevoerd. Deze bestanden kunnen veilig worden verwijderd zonder het programma dat ze heeft aangemaakt te beïnvloeden. Het tweede type zijn logbestanden, die door het besturingssysteem worden aangemaakt en informatie bevatten over wat er op de computer is gebeurd. Ook deze bestanden kunnen veilig worden verwijderd zonder de computer aan te tasten. Ten slotte zijn er de back-upbestanden, die door het besturingssysteem worden gemaakt om een kopie van de huidige toestand van de computer op te slaan voor het geval er iets misgaat. Deze bestanden kunnen worden verwijderd als u zeker weet dat u ze niet nodig hebt.

Door Gord

Vergelijkbare artikelen

Hoe reset je een PlayStation 4 controller? :: Kan ik Cortana uitschakelen?
Handige links