Huis > W > Waarom Kan Ik Discord Niet Installeren?

Waarom kan ik Discord niet installeren?

Open Taakbeheer en sluit alle processen van Discord af, en verwijder Discord van het Start-tabblad. Start het systeem opnieuw op. In sommige gevallen zijn wellicht extra stappen nodig. Zorg ervoor dat alle Discord-processen, inclusief de browserversie, zijn afgesloten en voer het installatiebestand uit als beheerder.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Is Discord gratis?

Ja, Discord is gratis. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de basisfuncties van de Discord-app. Er zijn echter enkele functies waarvoor een abonnement nodig is, zoals Discord Nitro. Mensen vragen ook: hoe krijg je je discord account terug? Als je de toegang tot je Discord-account kwijt bent, zijn er een paar manieren waarop je kunt proberen om weer toegang te krijgen.
Controleer eerst of je je e-mailadres of gebruikersnaam die bij het account hoort nog weet. Als dat zo is, kun je proberen je wachtwoord te resetten via de Discord website.
Als je je e-mailadres of gebruikersnaam niet meer weet, kun je proberen contact op te nemen met de klantenservice van Discord. Zij kunnen je misschien helpen je account te herstellen als je hen wat informatie kunt geven over wanneer je het account hebt aangemaakt of over enkele gebruikersnamen of e-mailadressen die je in het verleden hebt gebruikt.
Als je al deze dingen hebt geprobeerd en nog steeds geen toegang krijgt tot je account, moet je misschien een nieuwe account aanmaken.

Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik niet inloggen op discord?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom iemand niet kan inloggen op Discord. De eerste reden kan zijn dat de persoon probeert in te loggen met de verkeerde gebruikersnaam of wachtwoord. De tweede reden kan zijn dat het account van de persoon is geschorst of verbannen. De derde reden kan zijn dat de persoon probeert in te loggen op een server waar hij geen lid van is. Waarom kan ik Discord niet verwijderen? Als je Discord verwijdert, verwijdert het niet echt de app. Het verplaatst het gewoon naar de prullenbak. De app staat nog steeds op je computer en neemt ruimte in beslag. Om de app echt te verwijderen, moet je de prullenbak legen.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dienovereenkomstig, hoe gevaarlijk is discord?

Is het Discord-platform veilig? Met de juiste privacy- en beveiligingsinstellingen kan Discord veilig door kinderen worden gebruikt. Houd er rekening mee dat er altijd risico's zijn als het gaat om sites met online chat-opties.
Wat dit betreft, kan je geld verdienen met discord?
Online gamewinkel Discord betaalt ontwikkelaar negentig procent van de omzet uit. Discord, een chatplatform voor games dat ook spellen verkoopt, houdt vanaf 2019 10 procent van de opbrengst van games in en de ontwikkelaar krijgt 90 procent van de omzet van zijn game, zo heeft het bedrijf bekendgemaakt.

Wat dit betreft, hoe installeer je discord?

Download de app

Voor Discord op je mobiel en tablet kun je terecht bij de Google Play store of Apple App Store. Als je de app niet wilt installeren, kun je de browserversie van Discord direct gebruiken vanuit je browser.
Men kan zich ook afvragen: kan je je leeftijd veranderen op discord? Discord heeft geen leeftijdseis, dus je kunt technisch gezien je leeftijd veranderen op discord. Dit wordt echter niet aanbevolen omdat het kan leiden tot accountproblemen.

Wat gebeurd er als je je Discord account uitschakeld?

Wanneer je je Discord account uitschakelt, zijn je accountgegevens niet langer toegankelijk en kun je Discord niet langer gebruiken. Je account blijft in het systeem, maar het wordt gedeactiveerd en je kunt niet meer inloggen.

Door Hendren Kitka

Vergelijkbare artikelen

Wie zit er op mijn Google account? :: Wat is de laatste versie van DirectX?
Handige links